İstanbul'da Fal - Falcılar

Buarada konuşurken hep kendinden örnekler veriyor ve kendinden çok bahsediyor evet, kendi ile barışık olmayan biri...Cansu ile ilgili başka yorum bildirecek olan var mı??
Bir de şunu eklemek isterim, zannediyorum dün siz demiştiniz bazı falcılar kötüyü söylemekten, sizi üzmekten zevk alır diye. Onlara en iyi örnek Cansudur bence. O kadar kötü ve olumsuz bir enerjisi vardı ki, üzerimden bir türlü atamamış, o sözlerin etkisini silebilmek için koştura koştura hem Toprak hem de Kuzeye gitmiştim aynı gün. Neyse ki onlar, dedikleriyle beni depresyona girmekten kurtardılar sağolsunlar. Hep söylüyorum, netice olumsuz olacaksa bile süreç boyunca kendimizi kahretmemizin hiç bir anlamı yok. Bir de ne hikmetse, kendini diğerlerinden çok üstün bir yerde görüyor. Şu salak falcıların dediklerine inanma falan diyor, sanki kendisi farklı bir iş yapıyormuş gibi.

Kızlar merhaba bu konuyu takipteydim ancak yeni üye oldum. Hiç falla ilgili biri değilken fal bağımlısı oldum. Gittiğim falcıları fikir vermesi açısından yorumlayayım
Laf Cafe kuzey hiçbirşey bilemedi anı biraz gelecek sıfır
Laf cafe Canan anda da gelecekte de iyi değildi
Laf cafe Andaç laf cafenin en iyi falcısı tarihleri tutmadı ama işimi ayrıntısıyla bildi. Aşk hayatımı da öyle şu ana kadar söyledikleri çıktı hala çıkmayan da var
North cafe kuzey anda iyi ama gelecekle ilgili söyledikleri gerçekleşmedi
Fincan cafe Şenay çook kısa baktı anda iyi geçmiş çıkmadı
Mandal cafe toprak hisleri çok kuvvetli baktırdıklarım içinde anda en iyi olan kesinlikle en ince ayrıntıları konuşmalarınızı anlatır. Gelecek malesef çıkmadı
Son olarak mi cafe Hande İşsizdim tarif ettiği işe girdim . İlişkim anlattığı şekilde seyretti son kez karşına çıkacak bunla görüşme desem de görüşüyorsun dedi ve karşıma çıktı ancak üç ay sürdü son barışmanız dedi sen bitiriyorsun dedi çok üzgünüm ki aynen öyle oldu. Daha gerçekleşmeyenler de var tabi. Ancak tarihleri hiç tutturamadı 5 hafta sonra arayacak dediği iki gün sonra aradı. Harfler konusunda da iyi değil bilginiz olsun.
Kısacası gelecek tutturan her dediği tabi çıkmadı ama Andaç ve Hande
Anda çok iyi olan Toprak
Tabi bende böyle yanıltmak istemem kimseyi
Hande çok olumsuz konuştu keşke biriniz çıksa handenin falı tutmuyor dese

Baktırdıklarınız içinde laf cafe Kuzeye bir kez, Andaç, Canan ve Şenaya iki kez, diğerlerine ise defalarca gittim. Beklediğiniz şeyi hemen söyleyeyim Handenin dediği tek bir kelime bile gerçekleşmedi. Bence içiniz rahat olabilir. Andaç’ı ben çok beğenmiştim, ama ikincisinde ilk falının tam tersi yönde konuştu hem de beni hatırlamasına rağmen. Burda daha önce de yazmıştım zaten. Şenay, Canan ve Bakırköy Kuzey hakkında pek bir şey dememe gerek yok bence son derece vasat falcılar. Beşiktaş Kuzey ise burda bazı üyelerce hala çok övülüyor. Anla ilgili döktürdüğü olmuştur ama gelecek malesef hiç çıkmadı. Toprak’ın gelecekle ilgili tutturduğu kişiler olmuş bana ise dedikleri hala çıkmadı. Ama şu an ile ilgili size kesinlikle katılıyorum, anı gerçekten iyi biliyor. Tarotu iyi bilen ve yorumlayan az sayıda falcıdan biri. Ama artık beni hatırlıyor o yüzden bir süre gitmiycem sanırım.

Evet tarot öyle. diger fallarda dmk istediğim o iyi. huylu birini bulmak lazım ne tarafa çeksen o tarafa çıkıyor fal

Ona hç gitmedim ama olumsuz dan zevk alan aslaaaa giidlmemesi gereken nikı, la portedeki acayip kız gül bana 1tane olumlu soylemedi gibi üstüne kendini çok övdü dediki ben hep olumsuz konuşurum... kısaca burda yazdıklarım dışında kaliteli dediğim falcı yok hepsi kral benim diyor. yalnız gökere şaşırdım olumsuz soylediği çokmuş felaket senaryosu beklıyordum olmadı

Katiliyorum.Ornek:Bakirkoy'de Falci Funda.Kimin fotografini gostersem adamin onunla iliski yasadigini soyluyor.Olumsuz konusup sizi kisisel gelisimci arkadasina yani seansa yonlendiriyor.

Ayy aman Allahım nikoya gittinizmi. beni. kısır ve dul yaptı canımı acıtmaktan hoşlanıyor galiba.. neriman beni şok etmişti hâlâ kulağımda çınlıyor nasıl bir kadınla yattığına kadar tarif etmişti ki. burda ilk ben övmüştüm

gülde oyle işte 1e bin katardı işte uzak durmmaız gereken falcılar bunlar
olumsuz çıkabilir canım o dediği onun sadece art niyetini gösteriyor

Ben burda defalarca yazdım hande hakkında olumsuz konuştugu hatta hayatında 3.şahıs bile gördüğünü. tak diye soyleyen biri hande ve bana olumlu konuşunca ben burda ona çok çemkirmiştim mümkün değil demiştim teyit edince buraya uzunuzun yazdım birkaç gün önce ve hande çıkıyorsa size ki çıkmış bence sorgulamayın daha...
buarada banada 5hafta dedi 3gune oldu
ama tarihlerde gevikme olmadı iş için 7hafta verdiydi 4haftada oldu siz nezmn once baktırdınız ya benm gbi çıkmış heycan duydum

Valla ben kendi vicdani sorumluluğum. çerçevesinde yazıyorum isteyen istediğine inansın evrende kötülük hızla yol alır iyilik değil ondan beklemişsiniz birde enerjinize alanınıza girmemişler demekki. sayı suçluyu belli eder derler ya..

Ben olumlu konuşanlara güvenerek bekledim sonuç alamadım, hem de tamamen olumlu düşünerek bekledim, o yüzeden artık polyannacılığı bıraktım

Andaç a ben de baktırdım 2 kere bende çelişmedi ve oradaki kuzey enerjileri çok yüksek ama kuzey de kötü değildi bende hatta isim bile söyledi Andaç ve iki kuzey de bana paralel konuştu ve Beşiktaş kuzey in yakın zamanda söylediklerini yaşadım diğer enerjisi yüksek insan da göker bana göre bu arada bunların hepsi de gay

Ben olumlu konuşanlara güvenerek bekledim sonuç alamadım, hem de tamamen olumlu düşünerek bekledim, o yüzeden artık polyannacılığı bıraktım
Sanırım iyilik yavaş bile yol alsa benim bekleme sürem de hiiç az sayılmaz , gittiğim falcılar da hiiç öyle azımsanmayacak kişiler, son birkaç yıldır cafe falcılarına yöneldim, ondan önce hep burda adı bile geçmeyen bu işin erbabı insanlara gitmişliğim daha çoktur, ama ne onlar ne de cafe falcıları hiçbiri önemli bir katkı sağlamıyor

Benim de böyle bir arkadaşım var enerjisi pek tutmaz falcı da bişey söyleyemez saçmalar arkadaşım kapalı kutudur yaşını bile söylemek istemez falcıyla bilsinbu sitede tavsiye edilen çok falcıya baktırdım anı ve geçmişi bilemeyen bir Tutku bir de Yule oldu acayip saçmaladılar kötülüğü kesmenin yolu iyi düşüncedir evren olumluyu hisseder

Yaklaşık üç ay olacak söylediği tarihler dışında tuttu falı.Olumsuz söylediklerini yaşadım. Yeni biriyle Mayıs’ta tanıştırdı gerçi bi o çıkmadı . Kalanlar da çıkmaz inşallah hayatımdaki adamı çıkardı hiç olumlu da bakmadı

Aynen eneji. uyumu çok önemli bazıları bazılarını okuyamıyor uyum buldgumuz kişilere baktırırız ki. onların bile kısmen çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…