- 1 Haziran 2018
- 67
- 14
- 88
ALakası yok tatlım ya ben ismimi yaşımı, hayatımdaki kişnin ismini bile söyleyerek fala başlıyorum, boşuna isim bulmaya çalışıp kendini yormasın falcı diye, tamaen kaderde yoksa birşeyler falcı uydurmaya başlıyor , herhalde böyle birşey olsa gerekBenim de böyle bir arkadaşım var enerjisi pek tutmaz falcı da bişey söyleyemez saçmalar arkadaşım kapalı kutudur yaşını bile söylemek istemez falcıyla bilsinbu sitede tavsiye edilen çok falcıya baktırdım anı ve geçmişi bilemeyen bir Tutku bir de Yule oldu acayip saçmaladılar kötülüğü kesmenin yolu iyi düşüncedir evren olumluyu hisseder
Yaklaşık üç ay olacak söylediği tarihler dışında tuttu falı.Olumsuz söylediklerini yaşadım. Yeni biriyle Mayıs’ta tanıştırdı gerçi bi o çıkmadı . Kalanlar da çıkmaz inşallah hayatımdaki adamı çıkardı hiç olumlu da bakmadı
En iyisi istiare sanırım, bunu bizim için yapabilecek veya uğraşabilecek biri olsa super olurduKader bilme yok bence
kader değişmesi. de var kader gizlenmesi de var bu şartları da düşünün bence falcı değerlendirirken burda biri vardı erkek arkdsı aniden vefat etmişti mesela kader gizlidir bazen çünkü Allah var belki dua edicek biri. değişecek diye soyletmiyor olamazmı dinî konu oldugu için giremiyorum tamamen göremedi salladı olayı değil bence diye düşünüyorum
Birde bir falcıya sık gitmek iyi olmuyor her falcının en iyi. falı olıyor tutkuda bunu çok yaşadım ilk falı. gecen yıldı marttı tam film gibiydi. net net olaylar vardı bridaha oyle bakmadı bana diger fallarda hep secenek sundu
Hande nin her falı. iyiydi ama ilk. falı onunda dahada iyiydi. birde çıkmış olsada 2
3.gidişte acana ezberliyorlsarmı şüpheaine giriyoruz
Kuzeye 10kez gittim anlık enerji çok güçlü. aktığı için bir iki cümlenin işe yaradıgı çok oldu ama ynılıp şaşırdıgımda oldu
aralıkları uzun tutmak lazım sanırım
En iyisi istiare sanırım, bunu bizim için yapabilecek veya uğraşabilecek biri olsa super olurdu
Size katılıyorum tutku ilk fallarında bana da çok net konuşurdu sonrakilerde secenekler üzerinden konuştu fakat çoğukez haklı çıkıyor ı seçeneklerde ve galiba bu tarz fallar bana daha inandırıcı geliyor yada hayatımızın akışını seçimlerimiz doğrusunda kendi elimde hissetmek içimi rahatlatıyorda olabilir bu yüzden sanırım artık baktırdığım diğer inlar direk şu olucak bu olucak bu kesin şu kaderin dediğinde modum düşüyor ama yanlış mı böyle olması bilemiyorum lakin tutkunun o secenek dediğiniz sanırım sizede aynı şekilde dir bu olay şöyle olacak ama şöyle yapabilirsin ozaman bu iş şura gider vs vs şeklinde benim fallarımda yada yapmaz şu olur diyor bir keresinde dediğini mantığıma oturtamayım dinlemedim hayatımın yıkımını yaşamıştım biraz artık tabir yerindeyse sözünden çıkmaya korkar oldum :) ay burayı okuyor mu acaba sanırım yazdıklarımı okuyorsa kim olduğumu direk anlar
Bence asıl ‘bu kişi senin kaderin, evlenmezsen gel yüzüme tükür.’ gibi laflar eden falcılar Tanrıcılık oynuyor. İnsanların her zaman birden fazla seçeneği olduğunu düşünüyorum. Mesela evet o adamla evlenebilirsin ama çok yorulursun hayatın boyunca mutlu olmazsın, falcı da bunu görüp der ki ‘bak böyle bi seçeneğin var, ama karşına başkası da çıkacak.’ Bu daha mantıklı bana göre.Ahh o hocalar da nerdeeeler.. onlara rastlamak için dua edince oluyırmul gerçi
kızlar gerçekten
Bende sizin gibi düşünüyordum tutku hakkında ama son netliğimi yaşayınca kıstas yaptım ya, ordada dedim net oldugu ilk falı dışındakileri saymıyorum ve yaptığı seçenek sunma felan bana çok Tanrıcılık oynamak gibi geldiği için asla tavsiye etmiyorum.. şunu yaparsan şöyle olur bunu yapmassan böyle olur vs vs belki karşı çıkacaksınız ama falın anlamını bozuyor kafa karıştırıyor aslında kadere bağlamayım derken yaptığı şey tamtersi aşırı bağlıayıclık yapıyor.. Bunun dışında bana coğu falında çelişti aynı durum hakkında sorgudugum şeyin tamtersini dedi nu 3ettiği için tolerans payı da kalmadı benim tavsiye ettiğim bir falcı değil kesinlikle bu konuda yprum dahi yapnak istemem daha
Bence asıl ‘bu kişi senin kaderin, evlenmezsen gel yüzüme tükür.’ gibi laflar eden falcılar Tanrıcılık oynuyor. İnsanların her zaman birden fazla seçeneği olduğunu düşünüyorum. Mesela evet o adamla evlenebilirsin ama çok yorulursun hayatın boyunca mutlu olmazsın, falcı da bunu görüp der ki ‘bak böyle bi seçeneğin var, ama karşına başkası da çıkacak.’ Bu daha mantıklı bana göre.
Bu şekilde bu biliyor bu bilemiyor diye peşin hüküm vermek ve insanların umutlarını yerlebir etmek yerine biraz daha empati sahibi olup ona göre cevap vermek gerekiyor. Size fallar çıkmış olabilir. Şu an çok mutlu olmuş olabilirsiniz, sevdiğiniz insanla birlikte olabilirsiniz ama bu başlıkta şu an sizin yaşadıklarınızı yaşamak için fal baktıran onlarca insan var ve umut arıyorlar ve inanın o kadar zaman içinde sizden başka da çıkan yok. Bu nedenle empati sahibi olmak çok önemli. Yoksa kimse en az 50₺ dan fal baktırmaya meraklı değil, tanımadığı insanlara hayatını anlatmaya da meraklı değil. Fal konusunda ise kesinlikle enerji işi. Neriman da bana tutmadı mesela. Bu işler böyle. Tutku ise bana da diyor bu çocuk çok zor karakterli karşına insanlar çıkıyor keşke değerlendirebilsen diye. Bilemediği anlamına gelmiyor. Tavsiye ederim ben. Yine söylüyorum. Biraz empati gerekli. Sizin şu an mutlu olmanız herkesin mutlu olduğu anlamına gelmiyor. Maşallah diyelim nazar değmesin sizin ilişkinize de. Siz de bence daha fazla yazmayın mutlu olduğunuzu. Nazarımız değmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?