İstanbul'da Fal - Falcılar

Goptaki Birseni çok duydum kendisine nasıl ukaşabilirim iletişim numaraı falan yazar mısınız ? Memnun kaldınız mı ücreti ve ne kadar süre bakıyor ?

Goptaki Birseni çok duydum kendisine nasıl ukaşabilirim iletişim numaraı falan yazar mısınız ? Memnun kaldınız mı ücreti ve ne kadar süre bakıyor ?
Ben evine gittim ama soru sordu cok. Ben fal bakarken soru sorulmasini sevmiyorum. Yanlis hatirlamiyorsam 200 tlmi neydi. Fiyatta yanilmis olabilirim ama o civardi. O paraya degecek gibi degildi.

Banada özelden verebilir misin adresi ve numarayı. Sevgilimden bugün ayrıldım cok acil bir fala ihtiyacım var.

Selam kızlar. Ben şimdiye kadar cok fal baktırdım hatta cok iyi medyumlara bile. İsim söyleyeni bırak babamı kac yaşımdayken kaybettiğimi bilmelerine kadar. Fakat gelecek kimsede cıkmadı hepsi patladı. Bana acil bir falco önerirü misiniz.sevgilimden bugün ayrıldım ve cok kötü bir durumdayım.nolur yatdım edin ://

Taksimde asmin cafe Can ve Utku’yu öneririm, dedikleri çıktı, söyleyeyim. Emre’nin de gelecekle ilgili söyledikleri çıkmış bazı arkadaşlarıma ama bana çok uç şeyler söyledi o yüzden bilmiyorum :/

Banada numarasini atarmisiniz
Bana da numarasını yazabilir misiniz

Utku yu söyleyenler çok dedikleri çıktı derken esas konuyla mı ilgili merak ettim.Ben orada Janset e baktırdım yakın zamanda enterasandı çıkar mı bilemem ama beğendim falını

Eskileri okurken farkettim Nihal diye birinden çok bahsedilmiş hatta hamile olunca ara verdi denilmiş. Nihali bilen biri yorum yapabilir mi veya numarasını verebilir misiniz?

Bugun yeniden Salihaya baktirdim. Gidisat onun dedigi gibi oldugu icin aslinda memnun kaldim ama verdigi vade okadar kisa ki o sonuclansin burdan duyaracagim. Beylikduzundeki Yelizi denedim ama malesef ben begenmedim.

Bugun yeniden Salihaya baktirdim. Gidisat onun dedigi gibi oldugu icin aslinda memnun kaldim ama verdigi vade okadar kisa ki o sonuclansin burdan duyaracagim. Beylikduzundeki Yelizi denedim ama malesef ben begenmedim.
Aa bende cumaya randevu aldım. Nasıldı detay verir misin? Salihayada gittim bayramdan önce. Evet dedikleri doğruydu ama çok uzun uzun anlatıyor biraz boğuldum ben. Sen ne düşnüyorsun?

Yeliz ablayı beğenmemenize üzüldüm ben önermiştim çünkü siz neden beğenmediniz? Her şeyi anlatır aslında

Aa bende cumaya randevu aldım. Nasıldı detay verir misin? Salihayada gittim bayramdan önce. Evet dedikleri doğruydu ama çok uzun uzun anlatıyor biraz boğuldum ben. Sen ne düşnüyorsun?
Yeliz ablayı beğenmemenize üzüldüm ben önermiştim çünkü siz neden beğenmediniz? Her şeyi anlatır aslında
Bu enerjil meselesi ya herkeste tutmayabiliyor. Mesela benle evlenmek istedigini soyleyen ama benim asosyal bir insa oldugu icin ve arkadas cevresi, sosyal hayati olmadigi icin terkettigim cocuk hakkinda kizlarla icice hic guvenilmez, eglenceye duskun ve asla evlilik dusunmuyor dedi. Oysa cocuktan zaten hic disari cikmadigi, isten gelince sabaha kadar yabanci dizi izledigi icin ve iletisim sorunu oldugu icin ayrildim. Digeri icinde asla donmeyecek, olmayacak bu is dedi. Bende haber yollatmis bana olumlu ilerliyor deyince bukez cevirdi donecek bak gor gelecek ama sonra yine gider falan dedi. Oyuzden memnun kalamadim cok. Ve malesef ben memnun kalmasamda bunu o an falciya dile getiremiyorum. Cok iyiydi memnun kaldim deyip cikiyorum oysa icim icimi yiyor mesela salihada ilk baktirdigim gibi takir takir dokmedi onume. Ilk faldaki performansi cok daha iyiydi. Yada bugun benim enerjim iyi degildi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…