Avcılardaki LAflafa cafedeki Saliha hanıma ben de baktırdım, fena değildi, beklediğimden daha iyi çıktı...tavsiye ederimAvcilardaki laflafa cafe.
Karakter analizi gelecek hakkındaki yorumları tutarlı mıydı? Fiyat öğrenebilir miyim bir deAvcılardaki LAflafa cafedeki Saliha hanıma ben de baktırdım, fena değildi, beklediğimden daha iyi çıktı...tavsiye ederim
Goptaki Birseni çok duydum kendisine nasıl ukaşabilirim iletişim numaraı falan yazar mısınız ? Memnun kaldınız mı ücreti ve ne kadar süre bakıyor ?Kizlar simdi uzerinden yaklasik 2 ay kadar gecmesi nedeniyle size taksim,besiktas,kadikoy tum baktirdigim falcilarin yorumunu yapacagim.
*G.O.P. Birsen: is teklifi alacagimi vadesiyle bildi. Esas oglan icin olumsuz konustu ve yeni birinden bahsetti. Ama vadesine daha var.
*LaflafaCafe Saliha: esas oglanla ilgili surec dedigi gibi ilerliyor. Sanirim tarihte sapma olmadan dedigi gibi sonuclanacak. Gecmia ve anda da cok iyiydi.
*Ortaseker Oya: suan icin tutan hicbirseyi yok.
*Cafe 46 Nalan: vadesi gecti, tutmadi.
*Mandal Cafe Toprak: vadesi gecti, tutmadi.
*La Porte Nur: vadesi gecti, tutmadi. Gecmis ve anda da kotuydu onermem.
*Istanbul Cafe Hande: vadesi cook yaklasti, tutma ihtimali var.
*Aura Cafe Mina: suan icin tutan birsey yok
*Nostradamus Aleyna(ismi yanlis olabilir): falinin tutma ihtimali suanki duruma gore yuksek.
*Siginak Cafe Niko: henuz beklemedeyim.
*Majestic Humay: tavsiye etmem, tutmadi
*Symbol Remziye: vadesi gecti ama tutma ihtimali yuksek.
*Symbol Ozgur: tutmadi, tavsiye etmem.
*Kapriss Roza: vadeler gecti tutmadi
*Pen Cafe Yeter: beklemedeyim, tutacak gibi.
*Sarmasik Hasan: esas oglanla ilgili surec dedigi gibi ilerliyor. Gecmis ve anda cok iyiydi.
*Damlalar Tuba: vadeler gecti ama tutacak gibi
*Telefonda Elmira: vadesi gecti, tutmadi
*Kurtulus Melahat: vadeler gecti, tutmadi, onermem.
*Symbol Can: vadesi gecti, tutmadi, onermem.
*Mi Cafe Yagmur: vadesi gecti, tutma ihtimali olabilir ama ille de fal bakilacak biri degil.
*Kurtulus Rita: olumsuz konustu, zaman gosterecek henuz tutan birsey yok. Zaten bakarkende begenmemistim. Agzimdan soru cevapla laf alip fal bakti.
*Avcilar Nesibe: vade gecti, tutmadi
*Dejavu Nese: tutmadi ve tutmayacak.
*Civilti Suna: işle ilgili dedikleri tutmadi. Esas oglan beklemede.
*Cingene Cafe (adini hatirlamiyorum): vadesi var, beklemede.
*Mandal Cafe Ada: vadesi yok. Tutma ihtimali yuksek.
*Laf Cafe Kuzey: vade gecti, tutmadi
*Fincan Cafe Senay: vadeler gecti, tutmadi.
Ben evine gittim ama soru sordu cok. Ben fal bakarken soru sorulmasini sevmiyorum. Yanlis hatirlamiyorsam 200 tlmi neydi. Fiyatta yanilmis olabilirim ama o civardi. O paraya degecek gibi degildi.Goptaki Birseni çok duydum kendisine nasıl ukaşabilirim iletişim numaraı falan yazar mısınız ? Memnun kaldınız mı ücreti ve ne kadar süre bakıyor ?
Arkadaşlar bana özelden soranlar olmuş safiyeyi şöyle söyliyim ben ilk geçen sene gitmiştim eski sevgilimle alakalı bu çocuğu sen istemiceksin boşuna bekleme olmicaksınız demişti hayatına başka birini alıcaksın felan hatta ben çıktıktan sonra dedimki iğrenç bi falcı ben adamı seviyorum ne bi başkası o gelicekde ben istemicem felan arasan bi kaç ay geçti ben başkasını sevmeye başladım adamı istemedim ekledi felan :) sonra aralık ayında yeni sevdiğim çocukla alakalı gittim kışındı dediki siz güneş çıktığı zaman birbirinize açılacaksınız şuan bekleme dedi giç bi ilerleme olmicak güneş ayını bekliceksin dedi harbiden de 6 7 ay sadece uzakdan sevdim arkasaş gibi görüşüyorduk felan . En son geçtiğimiz pazartesi gittim sevdiğim kişi ile arkadaşken kıskanmıştım kavga etmiştik safiye dediki bu kızdan dolayı olan kavganın sonu senin sevincin olucak bu kavga akşam saat 10 a kdr sürücek sonrası mutlylyk olucak dedi . Neyse biz tartıştık akşam saat 9 adam dediki ben senden hoşlanıyorum. O kız benim için hiç bişi ifade etmiyor . Ben şok tabi ama beni en çok etkileyen yaz a kadar bu adamı unut açılmicak güneş aylarında sevdiğini söyleyecek demesi. Her arkadaşıma bjnu anlattm ve bekledik zamanı dediği gibi oldu ben çok fal baktırırım ama en oturaklı detaylı safiyeninki çıktı . Alın size detay :)
Taksimde asmin cafe Can ve Utku’yu öneririm, dedikleri çıktı, söyleyeyim. Emre’nin de gelecekle ilgili söyledikleri çıkmış bazı arkadaşlarıma ama bana çok uç şeyler söyledi o yüzden bilmiyorum :/Selam kızlar. Ben şimdiye kadar cok fal baktırdım hatta cok iyi medyumlara bile. İsim söyleyeni bırak babamı kac yaşımdayken kaybettiğimi bilmelerine kadar. Fakat gelecek kimsede cıkmadı hepsi patladı. Bana acil bir falco önerirü misiniz.sevgilimden bugün ayrıldım ve cok kötü bir durumdayım.nolur yatdım edin ://
Banada numarasini atarmisiniz
Bana da numarasını yazabilir misinizArkadaşlar ben o kadar falcıdan sonra size gözüm kapalı önerebileceğim tek falcı yeliz abla. Beylikdüzünde evinde bakıyor isterseniz telefonda da bakıyor. Kahve falı bakmıyor kağıda isim ve yaş yazıyor verdiğiniz isim hakkında, hayatında olup bitenler ve olacaklar hakkında her şeyi söylüyor. Belirli bi saati yok falın uzunluğu size bağlı o isim hakkında karakter analizinden tutun her şeyine kadar söylüyor sizin sorunuz varsa onları cevaplıyor o isim hakkında tabii önce sizin isminizi yaşınızı sorup sizin hakkınızdaki şeyleri söyleyip sonra merak ettiğiniz isimleri tek tek sorup anlatıyor.
Utku yu söyleyenler çok dedikleri çıktı derken esas konuyla mı ilgili merak ettim.Ben orada Janset e baktırdım yakın zamanda enterasandı çıkar mı bilemem ama beğendim falınıTaksimde asmin cafe Can ve Utku’yu öneririm, dedikleri çıktı, söyleyeyim. Emre’nin de gelecekle ilgili söyledikleri çıkmış bazı arkadaşlarıma ama bana çok uç şeyler söyledi o yüzden bilmiyorum :/
Ordaki en iyileri söyledim sana, Jansete baktırmadım benUtku yu söyleyenler çok dedikleri çıktı derken esas konuyla mı ilgili merak ettim.Ben orada Janset e baktırdım yakın zamanda enterasandı çıkar mı bilemem ama beğendim falını
Aa bende cumaya randevu aldım. Nasıldı detay verir misin? Salihayada gittim bayramdan önce. Evet dedikleri doğruydu ama çok uzun uzun anlatıyor biraz boğuldum ben. Sen ne düşnüyorsun?Bugun yeniden Salihaya baktirdim. Gidisat onun dedigi gibi oldugu icin aslinda memnun kaldim ama verdigi vade okadar kisa ki o sonuclansin burdan duyaracagim. Beylikduzundeki Yelizi denedim ama malesef ben begenmedim.
Yeliz ablayı beğenmemenize üzüldüm ben önermiştim çünküBugun yeniden Salihaya baktirdim. Gidisat onun dedigi gibi oldugu icin aslinda memnun kaldim ama verdigi vade okadar kisa ki o sonuclansin burdan duyaracagim. Beylikduzundeki Yelizi denedim ama malesef ben begenmedim.
Aa bende cumaya randevu aldım. Nasıldı detay verir misin? Salihayada gittim bayramdan önce. Evet dedikleri doğruydu ama çok uzun uzun anlatıyor biraz boğuldum ben. Sen ne düşnüyorsun?
Bu enerjil meselesi ya herkeste tutmayabiliyor. Mesela benle evlenmek istedigini soyleyen ama benim asosyal bir insa oldugu icin ve arkadas cevresi, sosyal hayati olmadigi icin terkettigim cocuk hakkinda kizlarla icice hic guvenilmez, eglenceye duskun ve asla evlilik dusunmuyor dedi. Oysa cocuktan zaten hic disari cikmadigi, isten gelince sabaha kadar yabanci dizi izledigi icin ve iletisim sorunu oldugu icin ayrildim. Digeri icinde asla donmeyecek, olmayacak bu is dedi. Bende haber yollatmis bana olumlu ilerliyor deyince bukez cevirdi donecek bak gor gelecek ama sonra yine gider falan dedi. Oyuzden memnun kalamadim cok. Ve malesef ben memnun kalmasamda bunu o an falciya dile getiremiyorum. Cok iyiydi memnun kaldim deyip cikiyorum oysa icim icimi yiyorYeliz ablayı beğenmemenize üzüldüm ben önermiştim çünküsiz neden beğenmediniz? Her şeyi anlatır aslında
İyi mi dedikleri çıkmış mı ? Bilgi yzar mısınTaksim gökerin yerini ya da telefon numarasını bilen var mı kızlar
Konu geçmişinde adı geçmiş olumlu yorumlar var hep ben baktırmadım. Numarasını veren olursa gidip baktıracağımİyi mi dedikleri çıkmış mı ? Bilgi yzar mısın
Bilgisi olan varsa yazsınKonu geçmişinde adı geçmiş olumlu yorumlar var hep ben baktırmadım. Numarasını veren olursa gidip baktıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?