ben de var telefonu ama hiç baktırmadım, ben de gitmeyi düşünmüyor değilim:)Konu geçmişinde adı geçmiş olumlu yorumlar var hep ben baktırmadım. Numarasını veren olursa gidip baktıracağım
özelden bize de yazar mısın telefonunu :)ben de var telefonu ama hiç baktırmadım, ben de gitmeyi düşünmüyor değilim:)
BAKIN ÇOĞU KİŞİ KÖTÜ YORUMLAR YAPMIŞ... KÖTÜ DEMİŞLER ESKİ YORUMLARA BAKIN İSTERSENİZ,HATTA DOLANDIRILDIK FALAN YAZAN VAR KÖTÜ OLMAK İSTEMİYORUM GİTMEDİM BEN KENDİSİNE....özelden bize de yazar mısın telefonunu :)
:)) hep beraber gidelim. Telefonunu atar mısınız arayıp yerini öğrenelimben de var telefonu ama hiç baktırmadım, ben de gitmeyi düşünmüyor değilim:)
benden günah gitti ben önermiyorum mesajınıza bakın:)) hep beraber gidelim. Telefonunu atar mısınız arayıp yerini öğrenelim
Ben de hep olumlu yorum gördüm ondan merak etmiştimbenden günah gitti ben önermiyorum mesajınıza bakın
bana da yollayınnbenden günah gitti ben önermiyorum mesajınıza bakın
gidelimmm hepimiz :))) nerdeydi yeri semt olarak:)) hep beraber gidelim. Telefonunu atar mısınız arayıp yerini öğrenelim
Taksimmiş cuma günü gelmek isteyen olursa beraber gidelim:))gidelimmm hepimiz :))) nerdeydi yeri semt olarak
kaçta ? kaç tlye bakıyorTaksimmiş cuma günü gelmek isteyen olursa beraber gidelim:))
Gecenin bu saatinde reklam yapmak için mi geldiniz?20 gün kadar önce melekler kahvesine gittim kızlar. Gamze diye bir kız vardı. Başta çok şüpheli gittim. Daha önce ona fal baktırmadım çünkü. Geçmişi önemli kısımları ile anlattı, ne söylediyse 20 gün içinde bir bir oldu. Geçtiğimiz gün tekrar gittim. Yine bazı haberler verdi. 2 eski erkek arkadaşımla da görüşeceğimi ve tartışmalar olacağı, parasal haberleri, tatile çıkamayacağımı bile söyledi. Çok garip bir enerjisi var kızın. En çok hoşuma giden şey ise kötü ya da hoşunuza gitmeyecek şeyi de söyleyiveriyor küt diye. Hatta o kadar net ki “öğrenmek istediğine emin misin” diyor :) Tavsiye ederim. Yolunuz düşerse muhakkak uğrayın. Ben son gidişimde randevu aldım ilk seferinde 1,5 saat bekledim çünkü.
Sorunu anlayamadım?Gecenin bu saatinde reklam yapmak için mi geldiniz?Mune
ben aradım baya yüksek fiyattan düşük bi fiyata indirmişti ama baktırmadım fal. sadece sevgi aşk tılsımları iatemiştim günah olmayanİnstagramda Falcı Zöhre diye biri var, bilen var mı ya da baktıran? Değişik birine benziyor ama instada genelde yüzde 99 dolandırıcı mevcut...
Eğer bilen ya da baktıran varsa yorumlarınızı bekliyorum:)
yani herkes kadar baktığı bir ücret var işte...ben aradım baya yüksek fiyattan düşük bi fiyata indirmişti ama baktırmadım fal. sadece sevgi aşk tılsımları iatemiştim günah olmayan
Ne kadar fiyatları istanbool cafedeMerhaba,
Gecen hafta İstanbool cafe Hande ve Sengül Boybas’a baktırdım.( eski şuşu cafe de olan) ikisininde dedikleri benzer şeyler,çıkarsa yazacagım ama daha once her ikisinin de dedikleri cıkmıstı.Yorumu olan var mı?
Bir de Mi cafe handeyi cok merak ediyorum.
Yardımcı olursanız sevınırım.Çok tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?