İstanbul'da Fal - Falcılar

20 gün kadar önce melekler kahvesine gittim kızlar. Gamze diye bir kız vardı. Başta çok şüpheli gittim. Daha önce ona fal baktırmadım çünkü. Geçmişi önemli kısımları ile anlattı, ne söylediyse 20 gün içinde bir bir oldu. Geçtiğimiz gün tekrar gittim. Yine bazı haberler verdi. 2 eski erkek arkadaşımla da görüşeceğimi ve tartışmalar olacağı, parasal haberleri, tatile çıkamayacağımı bile söyledi. Çok garip bir enerjisi var kızın. En çok hoşuma giden şey ise kötü ya da hoşunuza gitmeyecek şeyi de söyleyiveriyor küt diye. Hatta o kadar net ki “öğrenmek istediğine emin misin” diyor :) Tavsiye ederim. Yolunuz düşerse muhakkak uğrayın. Ben son gidişimde randevu aldım ilk seferinde 1,5 saat bekledim çünkü.

Gecenin bu saatinde reklam yapmak için mi geldiniz? Mune

İnstagramda Falcı Zöhre diye biri var, bilen var mı ya da baktıran? Değişik birine benziyor ama instada genelde yüzde 99 dolandırıcı mevcut...
Eğer bilen ya da baktıran varsa yorumlarınızı bekliyorum:)

İnstagramda Falcı Zöhre diye biri var, bilen var mı ya da baktıran? Değişik birine benziyor ama instada genelde yüzde 99 dolandırıcı mevcut...
Eğer bilen ya da baktıran varsa yorumlarınızı bekliyorum:)
ben aradım baya yüksek fiyattan düşük bi fiyata indirmişti ama baktırmadım fal. sadece sevgi aşk tılsımları iatemiştim günah olmayan

Merhaba,
Gecen hafta İstanbool cafe Hande ve Sengül Boybas’a baktırdım.( eski şuşu cafe de olan) ikisininde dedikleri benzer şeyler,çıkarsa yazacagım ama daha once her ikisinin de dedikleri cıkmıstı.Yorumu olan var mı?
Bir de Mi cafe handeyi cok merak ediyorum.
Yardımcı olursanız sevınırım.Çok tesekkurler

Ne kadar fiyatları istanbool cafede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…