İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben yuzyuze baktirdim evine gidip. Esas oglanin adinin harflerini soyledi tek tek ve dogruydu. Gecmis ve anda iyiydi. Ama gelecekle ilgili soyledigi vadeyi bekliyorum. Son 1 ayi kaldi. Bana tavsiye edenlere cikmis dedikleri, size tabsiye eden kisilere de dediklerimi cikmis yoksa sadece gecmis ve anda mi iyiymis.

Acaba telefonda bakiyor mu?

Bana tavsiye eden kişi çıktığını ve arkadaşlarına da çıktığını söyledi ama mesela bir kişiden daha duydum o da normal çok nokta atışı yapmadı, kötü bir faldı da diyemem demişti.

merhaba kızlar :) 5 ağustosta bunu yazmışım. dün de o kızla olan samimi fotoğraflarını gördüm.

Arkadaşlar ben çok memnun kalmadım açıkçası. Öyle ağzımı açık bırakan detaylar yoktu hatta olması imkansız ciddi anlamda imkansız şeyler söyledi. Karakter analizleri deseniz çok başka. Belki bizim enerjimiz tutmamıştır bilemem çünkü zaten isteksiz bakılan bir faldı, kısaydı.

Birgulden mi? Hadi ya Ben bugun baktiracagim

kim bu kişi

Arkadaşlar ben o kadar falcıdan sonra size gözüm kapalı önerebileceğim tek falcı yeliz abla. Beylikdüzünde evinde bakıyor isterseniz telefonda da bakıyor. Kahve falı bakmıyor kağıda isim ve yaş yazıyor verdiğiniz isim hakkında, hayatında olup bitenler ve olacaklar hakkında her şeyi söylüyor. Belirli bi saati yok falın uzunluğu size bağlı o isim hakkında karakter analizinden tutun her şeyine kadar söylüyor sizin sorunuz varsa onları cevaplıyor o isim hakkında tabii önce sizin isminizi yaşınızı sorup sizin hakkınızdaki şeyleri söyleyip sonra merak ettiğiniz isimleri tek tek sorup anlatıyor.

Merhaba özelden numarasını atabilir misin bana? Kaça bakıyor bide? Dediklerini yaşadın mı özet geçer misin?

banada yazabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…