Yok yok başka bir yerden duydum ben. Hatta bu hafta yazacaktım giden, bilen var mı diye ama eskileri okurken rastladım sizin yazınıza. Size cevap veren vardır belki diye yenileri de hep okudum ama yok. Size tam olarak nasıl baktı söyleidkleri tutarlı mıydı? Geçmişi anı bilmesi ve gelecek hakkında söyledikleri tutarlı mıydı? Kısa mı bakıyor yoksa uzun mu? Ben yarın gideceğim çünkü
Acaba telefonda bakiyor mu?Ben yuzyuze baktirdim evine gidip. Esas oglanin adinin harflerini soyledi tek tek ve dogruydu. Gecmis ve anda iyiydi. Ama gelecekle ilgili soyledigi vadeyi bekliyorum. Son 1 ayi kaldi. Bana tavsiye edenlere cikmis dedikleri, size tabsiye eden kisilere de dediklerimi cikmis yoksa sadece gecmis ve anda mi iyiymis.
Acaba telefonda bakiyor mu?
Fiyati nedir acaba bana da numarasini verebilir misiniz acaba mesajdanEvet arkadaslarim hep telefonda baktirdi. Ama dedigim gibi vadesi cikmasi henuz.
Evet arkadaslarim hep telefonda baktirdi. Ama dedigim gibi vadesi cikmasi henuz.
Bana tavsiye eden kişi çıktığını ve arkadaşlarına da çıktığını söyledi ama mesela bir kişiden daha duydum o da normal çok nokta atışı yapmadı, kötü bir faldı da diyemem demişti.Ben yuzyuze baktirdim evine gidip. Esas oglanin adinin harflerini soyledi tek tek ve dogruydu. Gecmis ve anda iyiydi. Ama gelecekle ilgili soyledigi vadeyi bekliyorum. Son 1 ayi kaldi. Bana tavsiye edenlere cikmis dedikleri, size tabsiye eden kisilere de dediklerimi cikmis yoksa sadece gecmis ve anda mi iyiymis.
Fiyatı 50 tlymişben de numara ve fiyat rica edebilir miyim? teşekkürler
merhaba kızlar :) 5 ağustosta bunu yazmışım. dün de o kızla olan samimi fotoğraflarını gördüm.kızlar gerçekten çok üzgünüm aylarca fal peşinde koşturup ciddi ciddi inandığım için. mandal cafe toprak'a mayıs ya da haziran ayında gittiğimde bir kızdan şüpheleniyordum. görüşecekler mi diye sordum ve "kesinlikle hayır, onların arasındaki şey çoktan bitmiş için rahat olsun" demişti. ama daha birkaç gün önce de benim o zamanlar sevdiğim adamın o kızın şehrine gideceği için görüşme planı yaptıklarını gördüm. fal olayından gerçekten nefret ettim artık. bunu yazmadan edemezdim. toprak'ın bana çıkan falları çok oldu ama son falları tamamen tersine döndü.
Arkadaşlar ben çok memnun kalmadım açıkçası. Öyle ağzımı açık bırakan detaylar yoktu hatta olması imkansız ciddi anlamda imkansız şeyler söyledi. Karakter analizleri deseniz çok başka. Belki bizim enerjimiz tutmamıştır bilemem çünkü zaten isteksiz bakılan bir faldı, kısaydı.Bana tavsiye eden kişi çıktığını ve arkadaşlarına da çıktığını söyledi ama mesela bir kişiden daha duydum o da normal çok nokta atışı yapmadı, kötü bir faldı da diyemem demişti.
Birgulden mi? Hadi yaArkadaşlar ben çok memnun kalmadım açıkçası. Öyle ağzımı açık bırakan detaylar yoktu hatta olması imkansız ciddi anlamda imkansız şeyler söyledi. Karakter analizleri deseniz çok başka. Belki bizim enerjimiz tutmamıştır bilemem çünkü zaten isteksiz bakılan bir faldı, kısaydı.
kim bu kişiBen yuzyuze baktirdim evine gidip. Esas oglanin adinin harflerini soyledi tek tek ve dogruydu. Gecmis ve anda iyiydi. Ama gelecekle ilgili soyledigi vadeyi bekliyorum. Son 1 ayi kaldi. Bana tavsiye edenlere cikmis dedikleri, size tabsiye eden kisilere de dediklerimi cikmis yoksa sadece gecmis ve anda mi iyiymis.
Birgul diye biri ben de burda okudumkim bu kişi
Birgule simdi baktirdim valla olumsuzdu insallah cikmaz yani :))Birgul diye biri ben de burda okudum
Sizin falınız nasıldı? Anlattıkları,an hakkında geçmiş gelecek karakter analizi bakımından basıl bir faldıBirgule simdi baktirdim valla olumsuzdu insallah cikmaz yani :))
Valla adami gomdu direkt yani hakli mi haksiz mi bilemiyorum donmiycek birak baska biri gelecek dedi o yuzden ne desem bosSizin falınız nasıldı? Anlattıkları,an hakkında geçmiş gelecek karakter analizi bakımından basıl bir faldı
Merhaba özelden numarasını atabilir misin bana? Kaça bakıyor bide? Dediklerini yaşadın mı özet geçer misin?Arkadaşlar ben o kadar falcıdan sonra size gözüm kapalı önerebileceğim tek falcı yeliz abla. Beylikdüzünde evinde bakıyor isterseniz telefonda da bakıyor. Kahve falı bakmıyor kağıda isim ve yaş yazıyor verdiğiniz isim hakkında, hayatında olup bitenler ve olacaklar hakkında her şeyi söylüyor. Belirli bi saati yok falın uzunluğu size bağlı o isim hakkında karakter analizinden tutun her şeyine kadar söylüyor sizin sorunuz varsa onları cevaplıyor o isim hakkında tabii önce sizin isminizi yaşınızı sorup sizin hakkınızdaki şeyleri söyleyip sonra merak ettiğiniz isimleri tek tek sorup anlatıyor.
banada yazabilir misiniz?Arkadaşlar ben o kadar falcıdan sonra size gözüm kapalı önerebileceğim tek falcı yeliz abla. Beylikdüzünde evinde bakıyor isterseniz telefonda da bakıyor. Kahve falı bakmıyor kağıda isim ve yaş yazıyor verdiğiniz isim hakkında, hayatında olup bitenler ve olacaklar hakkında her şeyi söylüyor. Belirli bi saati yok falın uzunluğu size bağlı o isim hakkında karakter analizinden tutun her şeyine kadar söylüyor sizin sorunuz varsa onları cevaplıyor o isim hakkında tabii önce sizin isminizi yaşınızı sorup sizin hakkınızdaki şeyleri söyleyip sonra merak ettiğiniz isimleri tek tek sorup anlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?