- 28 Nisan 2013
- 529
- 408
- 303
50 tl. Evet yaşadım hatta herkesin kesin olacak dediği olaya hayır kesinlikle olmayacak dedi ve cidden olay dediği gibi ilerledi, olmadı. Başkasının adını verdim onun yaşamına da baktı böyle böyle olcak dedi o kişi şuraya gidip gelicek dedi gerçekten öyle oldu. Bunlar küçük örneklerMerhaba özelden numarasını atabilir misin bana? Kaça bakıyor bide? Dediklerini yaşadın mı özet geçer misin?
Ne zaman baktirmistin? Numarasini bana da atar msn50 tl. Evet yaşadım hatta herkesin kesin olacak dediği olaya hayır kesinlikle olmayacak dedi ve cidden olay dediği gibi ilerledi, olmadı. Başkasının adını verdim onun yaşamına da baktı böyle böyle olcak dedi o kişi şuraya gidip gelicek dedi gerçekten öyle oldu. Bunlar küçük örnekler
Lütfen teli bana da verir misniZEvet arkadaslarim hep telefonda baktirdi. Ama dedigim gibi vadesi cikmasi henuz.
Ben birgulu tavsiye etmiorm cok klasik komsu teyze faliydiLütfen teli bana da verir misniZ
Peki ne kadar vade veriyor yakın zaman mı yoksa uzak geleceğide söylüyormu? Banada telini yollar mısın?50 tl. Evet yaşadım hatta herkesin kesin olacak dediği olaya hayır kesinlikle olmayacak dedi ve cidden olay dediği gibi ilerledi, olmadı. Başkasının adını verdim onun yaşamına da baktı böyle böyle olcak dedi o kişi şuraya gidip gelicek dedi gerçekten öyle oldu. Bunlar küçük örnekler
Her şeyi söylüyor. Merak ettiklerini zamanını soruyorsun o sana söylüyor o konu hakkında ne merak ediyorsanPeki ne kadar vade veriyor yakın zaman mı yoksa uzak geleceğide söylüyormu? Banada telini yollar mısın?
Banada numarasini atarmisinizArkadaşlar ben o kadar falcıdan sonra size gözüm kapalı önerebileceğim tek falcı yeliz abla. Beylikdüzünde evinde bakıyor isterseniz telefonda da bakıyor. Kahve falı bakmıyor kağıda isim ve yaş yazıyor verdiğiniz isim hakkında, hayatında olup bitenler ve olacaklar hakkında her şeyi söylüyor. Belirli bi saati yok falın uzunluğu size bağlı o isim hakkında karakter analizinden tutun her şeyine kadar söylüyor sizin sorunuz varsa onları cevaplıyor o isim hakkında tabii önce sizin isminizi yaşınızı sorup sizin hakkınızdaki şeyleri söyleyip sonra merak ettiğiniz isimleri tek tek sorup anlatıyor.
Sevgiye baktıralı belki 3-4 yılı geçmiştir çok hatırlamıyorum ana dedikleri hiç çıkmadı, ben beğenmemiştimBen de kadıköy sevgi cafe sevgi hanımı merak ediyorum. Ne düşünüyorsunuz?
Az önce çıktım yanından. Bomboş bir faldı cidden. Söylediklerini bir başkasına baksam ben de söylerdim. 10 dakika bile sürmedi. Gelecekle alakalı bütün falcıların söylediği eğitim ve iş hayatımla ilgili şeyleri söyledi orada sorun yok. Ama farklı ve gelecekle ilgili hiç bi şey söylemedi. Birgül hanımın sana yüzükle gelecek dediği adam için asla gelmeyecek sana dedi ama ben sorunca söyledi sormasam söylemeyecek bile. Ve çok ters biri hiç gülmedi hatta gülümsemedi bile. 5 dakika boş boş fincana baktı bıkkınlıkla baktıSevgiye baktıralı belki 3-4 yılı geçmiştir çok hatırlamıyorum ana dedikleri hiç çıkmadı, ben beğenmemiştim
Rita maalesef öyle , kötüyü de çat çat söyler.... bana kiminle olmaz dediyse olmamıştır , belki 4 kişiyi felan sormuşumdur, bunların içinden birvranesi çok olacak gibiydi, Rita olmaz dedi olmadı..... bana da özel konularda gelecek için çok kötü konuştu, aynı durumdayız sanırım, bunun yanında birlikte gittiğimiz ili arkadaş İçin olumlu konuşmuştu ki onların olumlu oldu, riyanın olumlu konuştuğunu da gördüm yani bizim kaderde birşey çar herhaldeSelam arkadaslar, yillar once forumdan kurtulus Rita nin telini bulmustum. O zaman gittigimde baktigi kisiyle olmayacak demisti ve olmadi. Tabi bunu beynine yazmis olan ben iki ay once tekrar Rita nin yolunu tuttum, bu sefer bir baskasi icin. Yine olmayacak dedi ve bundan bir bilemedin bir bucuk ay sonra adam benden ayrildi. Hadi bunu gectim, gelecekteki ask hayatimla ilgili de hic ic acici olmayan seyler soyledi. Simdi bu Rita meselesi ve ikidir negatif seyleri tutturmus olmasi canimi cok sikti. Acaba herkese negatif mi konusuyor? Zaten mutlu mesut iliskisi olan falcida ne yapsin diye dusunup, hep olmaz gibi mi konusuyor, onu merak ediyorum. Hadi bunla ayrildik artik bitti gitti de, gelecek icin diger soyledikleri cikmasa bari. Cunku Rita nin fali dogru cikarsa felaket kotu bir ask hayatim olacak. Hatta hicbir sey olmayacak :)) Rita ile ilgili bilgisi deneyimi olan paylasirsa cok sevinirim.
Arkadaşlar ben o kadar falcıdan sonra size gözüm kapalı önerebileceğim tek falcı yeliz abla. Beylikdüzünde evinde bakıyor isterseniz telefonda da bakıyor. Kahve falı bakmıyor kağıda isim ve yaş yazıyor verdiğiniz isim hakkında, hayatında olup bitenler ve olacaklar hakkında her şeyi söylüyor. Belirli bi saati yok falın uzunluğu size bağlı o isim hakkında karakter analizinden tutun her şeyine kadar söylüyor sizin sorunuz varsa onları cevaplıyor o isim hakkında tabii önce sizin isminizi yaşınızı sorup sizin hakkınızdaki şeyleri söyleyip sonra merak ettiğiniz isimleri tek tek sorup anlatıyor.
laflafa cafe değil de bakırköy'deki laf cafe olabilir mi acaba?Kizlar simdi uzerinden yaklasik 2 ay kadar gecmesi nedeniyle size taksim,besiktas,kadikoy tum baktirdigim falcilarin yorumunu yapacagim.
*G.O.P. Birsen: is teklifi alacagimi vadesiyle bildi. Esas oglan icin olumsuz konustu ve yeni birinden bahsetti. Ama vadesine daha var.
*LaflafaCafe Saliha: esas oglanla ilgili surec dedigi gibi ilerliyor. Sanirim tarihte sapma olmadan dedigi gibi sonuclanacak. Gecmia ve anda da cok iyiydi.
*Ortaseker Oya: suan icin tutan hicbirseyi yok.
*Cafe 46 Nalan: vadesi gecti, tutmadi.
*Mandal Cafe Toprak: vadesi gecti, tutmadi.
*La Porte Nur: vadesi gecti, tutmadi. Gecmis ve anda da kotuydu onermem.
*Istanbul Cafe Hande: vadesi cook yaklasti, tutma ihtimali var.
*Aura Cafe Mina: suan icin tutan birsey yok
*Nostradamus Aleyna(ismi yanlis olabilir): falinin tutma ihtimali suanki duruma gore yuksek.
*Siginak Cafe Niko: henuz beklemedeyim.
*Majestic Humay: tavsiye etmem, tutmadi
*Symbol Remziye: vadesi gecti ama tutma ihtimali yuksek.
*Symbol Ozgur: tutmadi, tavsiye etmem.
*Kapriss Roza: vadeler gecti tutmadi
*Pen Cafe Yeter: beklemedeyim, tutacak gibi.
*Sarmasik Hasan: esas oglanla ilgili surec dedigi gibi ilerliyor. Gecmis ve anda cok iyiydi.
*Damlalar Tuba: vadeler gecti ama tutacak gibi
*Telefonda Elmira: vadesi gecti, tutmadi
*Kurtulus Melahat: vadeler gecti, tutmadi, onermem.
*Symbol Can: vadesi gecti, tutmadi, onermem.
*Mi Cafe Yagmur: vadesi gecti, tutma ihtimali olabilir ama ille de fal bakilacak biri degil.
*Kurtulus Rita: olumsuz konustu, zaman gosterecek henuz tutan birsey yok. Zaten bakarkende begenmemistim. Agzimdan soru cevapla laf alip fal bakti.
*Avcilar Nesibe: vade gecti, tutmadi
*Dejavu Nese: tutmadi ve tutmayacak.
*Civilti Suna: işle ilgili dedikleri tutmadi. Esas oglan beklemede.
*Cingene Cafe (adini hatirlamiyorum): vadesi var, beklemede.
*Mandal Cafe Ada: vadesi yok. Tutma ihtimali yuksek.
*Laf Cafe Kuzey: vade gecti, tutmadi
*Fincan Cafe Senay: vadeler gecti, tutmadi.
Avcilardaki laflafa cafe.laflafa cafe değil de bakırköy'deki laf cafe olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?