İstanbul'da Fal - Falcılar

anladım peki neden bu kadar populer acaba ? randevu almaya kalktım 10 gun sonrasına verdiler..
Eskiden Beşiktaş Symboldeymiş, sanırım orda çok başarılı olunca kendi yerini açmış. Geçmişi ve anı genelde çok iyi bildiği için gelecekle ilgili de güven uyandırıyor. Konuşma tarzı, tespitleri çok etkileyici. Ben o kadar çok güvenmiştim ki hiç bir şeyi çıkmamasına rağmen dokuz ayda sanırım altı kez falan gittim, istediklerinizin olacağına dair verdiği güven duygusu resmen bağımlılık yapıyor. Eğer aşırı merak ettiyseniz bir kez denenebilir ama kendinizi kaptırmamaya çalışın derim.

teşekkür ederim .
bir de benim şöyle bir tespitim var , genellikle iyi fal bakanlar ilk baktıklarında iyi bakıyorlar ama sonrasında brkac defa aynı kişiye baktırınca enerji karısıyor .
bir deneyeyim , çıkarsa dedikleri yazarım .
carsamba gidecegim .

Handeninki öyle bir şey değil, ilk falda da polyannacılık yapıyor, kendisi psikoloji mezunuymuş galiba, iyi laf yapması ondan sanırım, fal çıktığı için değil konuşması ile insanları etkilediği için çok müşterisi var bence, anlık tespitler fena değil, fakat onlarda da aşırı iyimser bence

Kesinlikle katılıyorum, ne olacak diye değil sırf moralimi düzeltsin diye gidiyordum ben Handeye. Böyle bir iki falcı daha vardı, bir türlü ümidi kesmeyip sürekli gittiğim. Ama hepsi üzüntünüze geçici birer çözüm malesef

Nişantaşındaki symbol kafede yanlış bilmiyorsam yasemin isimli bir kadın var. dedikleri çıkıyor mu ?

Kızlar son dönemde telde kimlere fal baktırdınız fal krizim tuttu yine ama kararsız kaldım kime baktırsam

Muhtemelen sizin dediğiniz Fulya’dır evet. Evvelden çok övülmüş ama bana baktığı saçma ötesi bir faldı.
Çok kısa bakıyor, baştan savma ve biran önce bitsin moddunda, fal bakarken ordaki diğer falcılara garsonlara laf yetiştiriyor

Çok kısa bakıyor, baştan savma ve biran önce bitsin moddunda, fal bakarken ordaki diğer falcılara garsonlara laf yetiştiriyor
Bence bütün Symboldakiler çok kısa ve fabrikasyon usülü bakıyor, kimsenin kişiye özel nokta atışı diyeceğimiz bir söylemi olmuyor. Fulyanın da çok gayri ciddi bir tarzı var, bana hem anla ilgili, hem de gelecekle ilgili çok saçma şeyler söylemişti. Çok şaşırmıştım acaba zamanında nesi bu kadar övüldü diye.

Kızlar son dönemde telde kimlere fal baktırdınız fal krizim tuttu yine ama kararsız kaldım kime baktırsam
Ben geçenlerde Tutkuya baktırdım, ilk falıyla çelişir diye korkmuştum ama nerdeyse birebir aynı şeyleri söyledi. Geçen sefer verdiği tarihleri de ötelemedi. Anla ilgili Söylediği şeyler çok akılcı ve makul şeyler ama gelecekle ilgili öngörüleri bana hala çok imkansız geliyor. Ama umarım haklı çıkar.

Tutku’yu asla tavsiye etmem kızlar her baktırdığımda farklı şeyler söyledi hemde o kadar alakasızki. Tatile gidicem 1 gün sonra tatil görünüyormu diyorum yok diyor bu en basiti. Çok baştan savma olmuş verdiği tarihler hiç tutmuyor ve baktırdığım insan hakkında dedikleride doğru değil çünkü arayıp o insana sordum. Önceden iyiydi tutku hakkını yiyemem ama şimdi bakamıyor

Yeliz hanıma fal baktırdım kızlar. Ben çok beğendim özenli bakıyor, her soruya cevap veriyor uzun uzun anlatıyor. İnşallah çıkar dedikleri bakalım

Merhaba telefonunu bana da yollar mısınız?

Yeliz hanıma fal baktırdım kızlar. Ben çok beğendim özenli bakıyor, her soruya cevap veriyor uzun uzun anlatıyor. İnşallah çıkar dedikleri bakalım
Ben de arasam mı acaba diyorum, nokta atışı var mıydı? Bir de hemen bakıyor mu telde yoksa o mu zaman veriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…