İstanbul'da Fal - Falcılar

Gönderdiğim ücreti geri istedim kaç sefe tamam dedi. Sonra telefonundan engelledi. Sonra k k dan bir üye telefonu değiştiğini söyleyip numarasını gönderdi aradım açmadı sonra yazdım bende dekontu ve konusmaları attım kendisine . hatırladım dedi tamam göndericem ödemeyi dedi bir iki gün yine hatırlattım gönderin diye sonra yine engelledi. 50₺ için yapılmaz ki bu. Göker 50₺ ile zengin olmaz ben fakir olmam. Hakkım olsun çıksın ondan. Ben parasında değilim yanlış anlamayın. Zaten beni bilen bilir falcılara ne çok para döktüğümü..Ama böyle küçük hesaplar yanlış bunu belirttim peşine de düşmüyorum zaten.Benim beylikdüzünden taksime gitmem zaten 50₺.Dediğim gibi hakkım olsun

Yeliz hanıma fal baktırdım kızlar. Ben çok beğendim özenli bakıyor, her soruya cevap veriyor uzun uzun anlatıyor. İnşallah çıkar dedikleri bakalım
Yeliz analizde fena degil bence de... ama ben en son erden e baktirdim o gercekten adamin evlenip bosandigini vs bildi yani... gelecek icin bisey diyemem

Ender kim nerde ne kadara bakıyor
Erdeni burda okumustum ben de bodrumlu erden diye ama kibristaymis suan telefonda bakiyo... analizler gayet iyi diyebilirim ama gelecek icin birsey diyemem 100 e bakti... ama sunu soyleyebilirim bu parayi binnazablada harciycagima ona baktiririm daha iyi en azindan istedigini sorup yanit alabiliyosun rahatliyosun

Numarasını verır mısınız?

Beylikdüzü Yeliz hanımı tavsiye ediyorum kızlar...benim gidişat belli zaten, diğerlerinin söylediklerinin olması için mucize gerekir, mucizelere inanmıyorum ben....olayı en dobra Yeliz hanım özetledi
olumsuz mu konstu? bana cok olumluydu onun icin sordum.

olumsuz mu konstu? bana cok olumluydu onun icin sordum.
evet olumsuz olan durumu direkt olumsuz konuştu, beklendiği ve olduğu üzere...size olumlu konuştuysa inanabilirsiniz bence, olumsuzu şak diye söylediğine tanık oldum çünkü

kizlar merhaba istanbula yeni geldim laflafa cafe salihayi okudum ona gitmeyi dusunuyorum gidilir mi sizce buranin yabancisi olarak soruyorum

Benimde uzun zaman olmuştu tutkuya baktırmayalı yine pişman etmedi beni açukcası baktığınfal bana bir süre gider diye düşünüyorum tavsiyeniz için teşşekkür ederim

Merhaba bugun nisantası symbol de mirza ya baktırdım şu ana kadar baktırdıgım en iyi fal diyebilirim hem tarot hem kahve.anda inanılmaz basarılı,şok oldum.gelecekle ilgili cıkarsa yazarım ama şimdiye kdr etiler şengül,istanbull cafe hande,mirza,semi cezayiri,ali ihsan a baktırdım son 10 gun icinde.(delirmissin diyebilirsiniz evet bir nevi öyle:) ) hepsinin dedikleri hemen hemen aynı tarihlerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…