bu cuma yerine gittiler diye biliyorum yerini biliyoruz gidin alın paranızı....Hala göker diyorlar. Ben çok şaşırıyorum. Göker benim paramı aldı ve bakım yapmadı. Lütfrn kaptırmayın paranızı
Yeliz analizde fena degil bence de... ama ben en son erden e baktirdim o gercekten adamin evlenip bosandigini vs bildi yani... gelecek icin bisey diyememYeliz hanıma fal baktırdım kızlar. Ben çok beğendim özenli bakıyor, her soruya cevap veriyor uzun uzun anlatıyor. İnşallah çıkar dedikleri bakalım
Ender kim nerde ne kadara bakıyorYeliz analizde fena degil bence de... ama ben en son erden e baktirdim o gercekten adamin evlenip bosandigini vs bildi yani... gelecek icin bisey diyemem
Erdeni burda okumustum ben de bodrumlu erden diye ama kibristaymis suan telefonda bakiyo... analizler gayet iyi diyebilirim ama gelecek icin birsey diyemem 100 e bakti... ama sunu soyleyebilirim bu parayi binnazablada harciycagima ona baktiririm daha iyi en azindan istedigini sorup yanit alabiliyosun rahatliyosunEnder kim nerde ne kadara bakıyor
Canım bana da bilgi verir misin? Telefondan baktırmak istiyorum.Kendi randevu veriyor canım. Ben yüz yüze baktırdım. Özelden detay vereyim sana
Merhaba telefondan mı bakıyor? Bilgi verir misiniz özeldenBugun yeniden Salihaya baktirdim. Gidisat onun dedigi gibi oldugu icin aslinda memnun kaldim ama verdigi vade okadar kisa ki o sonuclansin burdan duyaracagim. Beylikduzundeki Yelizi denedim ama malesef ben begenmedim.
Erdeni burda okumustum ben de bodrumlu erden diye ama kibristaymis suan telefonda bakiyo... analizler gayet iyi diyebilirim ama gelecek icin birsey diyemem 100 e bakti... ama sunu soyleyebilirim bu parayi binnazablada harciycagima ona baktiririm daha iyi en azindan istedigini sorup yanit alabiliyosun rahatliyosun
olumsuz mu konstu? bana cok olumluydu onun icin sordum.Beylikdüzü Yeliz hanımı tavsiye ediyorum kızlar...benim gidişat belli zaten, diğerlerinin söylediklerinin olması için mucize gerekir, mucizelere inanmıyorum ben....olayı en dobra Yeliz hanım özetledi
evet olumsuz olan durumu direkt olumsuz konuştu, beklendiği ve olduğu üzere...size olumlu konuştuysa inanabilirsiniz bence, olumsuzu şak diye söylediğine tanık oldum çünküolumsuz mu konstu? bana cok olumluydu onun icin sordum.
anladim cok tesekkurlerevet olumsuz olan durumu direkt olumsuz konuştu, beklendiği ve olduğu üzere...size olumlu konuştuysa inanabilirsiniz bence, olumsuzu şak diye söylediğine tanık oldum çünkü
canım bana numarasını verir misin?evet olumsuz olan durumu direkt olumsuz konuştu, beklendiği ve olduğu üzere...size olumlu konuştuysa inanabilirsiniz bence, olumsuzu şak diye söylediğine tanık oldum çünkü
yeliz hanımın nosu bende de var ama ben gidemedim yolu gözüm yemedi:) ama giden kesinse vallahi gelirim:)canım bana numarasını verir misin?
Ben gitmek istiyorum canım numarasını verir mis inyeliz hanımın nosu bende de var ama ben gidemedim yolu gözüm yemedi:) ama giden kesinse vallahi gelirim:)
özele bakBen gitmek istiyorum canım numarasını verir mis in
Ben geçenlerde Tutkuya baktırdım, ilk falıyla çelişir diye korkmuştum ama nerdeyse birebir aynı şeyleri söyledi. Geçen sefer verdiği tarihleri de ötelemedi. Anla ilgili Söylediği şeyler çok akılcı ve makul şeyler ama gelecekle ilgili öngörüleri bana hala çok imkansız geliyor. Ama umarım haklı çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?