canım yazdım ben nosunu,özeline bakBen gitmek istiyorum canım numarasını verir mis in
Semi cok eskiden beri vardir onceleri aaa biliyo dersin sonra buyuk sallamaya baslar aman dikkat acayip para gozdurMerhaba bugun nisantası symbol de mirza ya baktırdım şu ana kadar baktırdıgım en iyi fal diyebilirim hem tarot hem kahve.anda inanılmaz basarılı,şok oldum.gelecekle ilgili cıkarsa yazarım ama şimdiye kdr etiler şengül,istanbull cafe hande,mirza,semi cezayiri,ali ihsan a baktırdım son 10 gun icinde.(delirmissin diyebilirsiniz evet bir nevi öyle:) ) hepsinin dedikleri hemen hemen aynı tarihlerde...
Ben de hayatımda Pelin kadar sallayan bir hatun görmedim ve arkadasımla gitmiştim hatta çocuk bana dedi ki bak ne söylersem orda duyacaksın... Hatta bana saçma sapan bebeğin nasıl, eşin ne yapıyor gibi anlamsız şeyler söyledi. Ben Peline oturur oturmaz bir oğlun olacak, kızın da çok sevimli dedi, arkadaş aşçılık kursları nasıl demişti, yemekte yeteneklisin ne iş yapıyorsun dedi ben kalktım:))))))))))))))))Vallahi kendi adıma konuşuyorum ama Taksim’dekilerin hepsi kötü bence hiç biri gitmeye değmezbenim orda gittiklerim Kadınlar Kahvesi Meryem, Pelin, Melekler Kahvesi Emre, kendi yerinde bakan Yeter bir de Damlalalar Tuğba. Tuğba’yı aslında beğenmiştim ilk gittiğimde ama hem kimseye tutturamıyor pek, hem de enerjisini çoğu insan sevmiyor. O yüzden çok tavsiye edebileceğim biri değil. Ama burdaki arkadaşların bunlar dışında tavsiyeleri olursa onu bilemem.
SİZ NEDEN BEĞENMEDİNİZ?Yeliz’i bir tek ben beğenmedim galiba
Bana acayip çıkmıştı dedikleri 11 gün sonra görüşceksiniz demişti tam 11. Günde görüşmüştükSemi cok eskiden beri vardir onceleri aaa biliyo dersin sonra buyuk sallamaya baslar aman dikkat acayip para gozdur
Selam:) Yeliz in telefonunu bana da gönderebilir misin?Kizlar Yeliz'den ben de yorum aldim telefonda bakti tek kelimeyle her seyi bildi anlik durumda, cok begendim. Benim tahmin ettigim ve ihtimal dahilinde oldugunu dusundugum sekilde anlatti karsi tarafi, gozumu acmis oldu bir sekilde ve soylediklerinin dogru oldugunu dusunuyorum. Uzun uzun bakiyor sobeti kendisi cok tatli bir bayan zaten. Baktirmak isteyen varsa oneririm, gelecek icin uzun vadeler verdi ve tabi ki gelecek degisebilir benim icin onemli olan anlik seyler ve yakin gelecek onu da net bir sekilde anlatti ben cok begendim. Sonundasoracak bir soru bile bulamadim o derece her seyi anlatti.
Numarasını bana da atarmısınKizlar Yeliz'den ben de yorum aldim telefonda bakti tek kelimeyle her seyi bildi anlik durumda, cok begendim. Benim tahmin ettigim ve ihtimal dahilinde oldugunu dusundugum sekilde anlatti karsi tarafi, gozumu acmis oldu bir sekilde ve soylediklerinin dogru oldugunu dusunuyorum. Uzun uzun bakiyor sobeti kendisi cok tatli bir bayan zaten. Baktirmak isteyen varsa oneririm, gelecek icin uzun vadeler verdi ve tabi ki gelecek degisebilir benim icin onemli olan anlik seyler ve yakin gelecek onu da net bir sekilde anlatti ben cok begendim. Sonundasoracak bir soru bile bulamadim o derece her seyi anlatti.
Ben hiç beğenmedimkizlar merhaba istanbula yeni geldim laflafa cafe salihayi okudum ona gitmeyi dusunuyorum gidilir mi sizce buranin yabancisi olarak soruyorum
ben de alabilir miyim yeliz hanımın numarasını? telefonla bakıyor muydu? teşekkürleryeliz hanımın nosu bende de var ama ben gidemedim yolu gözüm yemedi:) ama giden kesinse vallahi gelirim:)
özeline bakarsınben de alabilir miyim yeliz hanımın numarasını? telefonla bakıyor muydu? teşekkürler
Ben de beğenmedim aslında insanların düşüncelerini okuyor olabilir benim düşündüğüm şeyi ya da korkum olan şeyi bana söylüyor gibi geldi yoksa öyle vade falanda söylemiyor doğru düzgün benim bilmediğim şey söylemedi bana ama fal sadece benim düşüncelerim değildir kiYeliz’i bir tek ben beğenmedim galiba
Yiğit in telefonunu ben de alabilir miyimTelefonda fal bakan Yiğit var bu site sayesinde ulaştım zaten bir de yasemin var telefonla fal bakan. Yiğit bazen zaman aralığında yanılabiliyor. Yasemine ulaşmak bazen zor ılabilşyor ama ne desiyse aşağı tukarı dediği zamanda yaşadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?