İstanbul'da Fal - Falcılar

Semi cok eskiden beri vardir onceleri aaa biliyo dersin sonra buyuk sallamaya baslar aman dikkat acayip para gozdur

Ben de hayatımda Pelin kadar sallayan bir hatun görmedim ve arkadasımla gitmiştim hatta çocuk bana dedi ki bak ne söylersem orda duyacaksın... Hatta bana saçma sapan bebeğin nasıl, eşin ne yapıyor gibi anlamsız şeyler söyledi. Ben Peline oturur oturmaz bir oğlun olacak, kızın da çok sevimli dedi, arkadaş aşçılık kursları nasıl demişti, yemekte yeteneklisin ne iş yapıyorsun dedi ben kalktım:))))))))))))))))
Taksim de çoğu mantık bu amannnnnn dikkat...
Damlalar Tuğbaya da gelince hatunun söylediği bir şey çıkmadı hem de hiçbir şey öyle tutarsız konusuyor ki ve de o ses tonu nedir öyle yarabbim sadece etkileme metodu...
Şunu bilip şunu söylüyorum, falcıların hepsi birer hikaye ben de bıraktım... Gelecek sadece bir gizem, sıkıntılardan cevap alabilmek de bizim elimizde...
Şunlara prim vermeyelim arkadaşlar ne su ne tarot ne de kahve falı...
Bunlara verilecek paralarla, bir garip doyurup hayır duası alalım daha iyi...
Umut tacirlerinin salak adamları olmaktan vazgeçtim:)

Kızlar zodiac cafe kadıköyde levent orana fal baktırdım. Cok iyiydi bende hatta güzel şeyler söyledi. Benim yakın arkadaşım önerdiği icin gittim. Kendisinde baya olumsuz şeyler söylemişti ve cıkmıştı. Baktıran var mı aranızda falım cok güzeldi inanmak istiyorum. Gelecek nasıl tutuyır mu

Kizlar Yeliz'den ben de yorum aldim telefonda bakti tek kelimeyle her seyi bildi anlik durumda, cok begendim. Benim tahmin ettigim ve ihtimal dahilinde oldugunu dusundugum sekilde anlatti karsi tarafi, gozumu acmis oldu bir sekilde ve soylediklerinin dogru oldugunu dusunuyorum. Uzun uzun bakiyor sobeti kendisi cok tatli bir bayan zaten. Baktirmak isteyen varsa oneririm, gelecek icin uzun vadeler verdi ve tabi ki gelecek degisebilir benim icin onemli olan anlik seyler ve yakin gelecek onu da net bir sekilde anlatti ben cok begendim. Sonundasoracak bir soru bile bulamadim o derece her seyi anlatti.

Selam:) Yeliz in telefonunu bana da gönderebilir misin?

Numarasını bana da atarmısın

Telefonda fal bakan Yiğit var bu site sayesinde ulaştım zaten bir de yasemin var telefonla fal bakan. Yiğit bazen zaman aralığında yanılabiliyor. Yasemine ulaşmak bazen zor ılabilşyor ama ne desiyse aşağı tukarı dediği zamanda yaşadım.

Yeliz’i bir tek ben beğenmedim galiba
Ben de beğenmedim aslında insanların düşüncelerini okuyor olabilir benim düşündüğüm şeyi ya da korkum olan şeyi bana söylüyor gibi geldi yoksa öyle vade falanda söylemiyor doğru düzgün benim bilmediğim şey söylemedi bana ama fal sadece benim düşüncelerim değildir ki

Yiğit in telefonunu ben de alabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…