- 20 Nisan 2018
- 217
- 45
- 18
- 31
Ücretini yatırmadım. Yatırmayı da düşünmüyorum çok kötü.Ben de beğenmedim aslında insanların düşüncelerini okuyor olabilir benim düşündüğüm şeyi ya da korkum olan şeyi bana söylüyor gibi geldi yoksa öyle vade falanda söylemiyor doğru düzgün benim bilmediğim şey söylemedi bana ama fal sadece benim düşüncelerim değildir ki
Nasil ucretini yatirmadiniz yatirmayi dusunmuyorsunuz?Ücretini yatırmadım. Yatırmayı da düşünmüyorum çok kötü.
Bence deeeee aynen ben de ole dusunuyorumBen de beğenmedim aslında insanların düşüncelerini okuyor olabilir benim düşündüğüm şeyi ya da korkum olan şeyi bana söylüyor gibi geldi yoksa öyle vade falanda söylemiyor doğru düzgün benim bilmediğim şey söylemedi bana ama fal sadece benim düşüncelerim değildir ki
tutkuyu önerir misinizTutku, Göker, Urum ayarın da kimse yok mu fal bakan?
Hayır düşünmüyorum. Sallamasyon bir şeyler söyledi.Nasil ucretini yatirmadiniz yatirmayi dusunmuyorsunuz?
Bence idare eder diğerlerine göre.tutkuyu önerir misiniz
Kesinlikle önermem. Her falında ayrı saçmalıyortutkuyu önerir misiniz
Ben öneririm, bir çoğuna göre daha başarılı buldum ben...tutkuyu önerir misiniz
Aynen bencedeBen öneririm, bir çoğuna göre daha başarılı buldum ben...
forumda en cok yorum yapılan sanırım Symbol Mirza,Fulya ,Tutku ve Hande .Aynen bencede
Bu isimlerin içinde telefondan bakan var mı? Hande hangi kafeforumda en cok yorum yapılan sanırım Symbol Mirza,Fulya ,Tutku ve Hande .
Deneyeceğim o halde Tutku'yu.
mi cafe hande .Bu isimlerin içinde telefondan bakan var mı? Hande hangi kafe
Galibami cafe hande .
telefonda bir tek tutku bakıyor sanırım
Kuzey mi Tutku mu desem peki sizce hangisi?Kuzey vardı telefonda baktırdım o da iyiydi
Kuzey aşırı pembeci, kesinlikle TutkuKuzey mi Tutku mu desem peki sizce hangisi?
Çok ilginç. Bende birebir anlattı durumu, nokta atışlı. zaten soru cevap şeklinde baktı. Bir de bir detayı bilerek başta söylemedim onu bildi net bir şekilde orada dedim hisleri var. Yani bana da başka falcılar olmuyor, herhalde herkese herkes uymuyor.Hayır düşünmüyorum. Sallamasyon bir şeyler söyledi.
Nisantasi symbol mirza ve aykuta baktirmistim. Hangisi derseniz mirza derim yasadigim ulkenin harflerini vermisti:) mirza anda cok iyi sahane diyebilirim. Ayni sekilde asmin cafede can ve emrede anda cok iyi sadece uzerinde kotu enerji var diyip herkese kilit actirmalari olmasa daha iyi olacaklar.:) kuzeye ve tutkuya baktirmistim gelecekle ilgili dedigi seylerden yasadiklarim oldu. Gokerede baktirmistim ama son zamanda kotu yorumlar okudum hakkinda oyuzden baktirirmiyim bilmem. Ama enerjimiz onlada tutmustu. Kadikoyde sevgi cafe vardi sahibi galiba sevgi hanim kesinlikle tavsiye etmem. Damlalar cafede yeni gelen okan var kesinlikle uzak durun. Birde asmin cafede o sirada kadinlar kahvesimiydi meleklermi tam hatirlamiyirum kapida ismi asili bi kadin var kumkapilimi ole biri yazmistim daha once galiba burayada ismini unuttum aman diyim cok kotuydu. Mandal cafe toprak bence iyi yasina ragmen iyi bakiyor. Civilti cafe sunayada baktirdim ama begenmedim. Safiye vardi birde besiktasta. Arkadasim dediklerini yasadi ama bana bilemedi pek. Simdilik aklima gelenler bunlar:)forumda en cok yorum yapılan sanırım Symbol Mirza,Fulya ,Tutku ve Hande .
Deneyeceğim o halde Tutku'yu.
çok teşekkürler.Nisantasi symbol mirza ve aykuta baktirmistim. Hangisi derseniz mirza derim yasadigim ulkenin harflerini vermisti:) mirza anda cok iyi sahane diyebilirim. Ayni sekilde asmin cafede can ve emrede anda cok iyi sadece uzerinde kotu enerji var diyip herkese kilit actirmalari olmasa daha iyi olacaklar.:) kuzeye ve tutkuya baktirmistim gelecekle ilgili dedigi seylerden yasadiklarim oldu. Gokerede baktirmistim ama son zamanda kotu yorumlar okudum hakkinda oyuzden baktirirmiyim bilmem. Ama enerjimiz onlada tutmustu. Kadikoyde sevgi cafe vardi sahibi galiba sevgi hanim kesinlikle tavsiye etmem. Damlalar cafede yeni gelen okan var kesinlikle uzak durun. Birde asmin cafede o sirada kadinlar kahvesimiydi meleklermi tam hatirlamiyirum kapida ismi asili bi kadin var kumkapilimi ole biri yazmistim daha once galiba burayada ismini unuttum aman diyim cok kotuydu. Mandal cafe toprak bence iyi yasina ragmen iyi bakiyor. Civilti cafe sunayada baktirdim ama begenmedim. Safiye vardi birde besiktasta. Arkadasim dediklerini yasadi ama bana bilemedi pek. Simdilik aklima gelenler bunlar:)
mirzanın gelecekle ilgili dediği bir şey çıktı mı?çok teşekkürler.
mirza ya bende baktırdım ve şimdiye kadar baktırdğım en iyi fal diyebilirim .
ve bugun dediği bir şey çıktı , bakalım önemli olan gerisi aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?