İstanbul'da Fal - Falcılar

Ücretini yatırmadım. Yatırmayı da düşünmüyorum çok kötü.

Bence deeeee aynen ben de ole dusunuyorum

Hayır düşünmüyorum. Sallamasyon bir şeyler söyledi.
Çok ilginç. Bende birebir anlattı durumu, nokta atışlı. zaten soru cevap şeklinde baktı. Bir de bir detayı bilerek başta söylemedim onu bildi net bir şekilde orada dedim hisleri var. Yani bana da başka falcılar olmuyor, herhalde herkese herkes uymuyor.

forumda en cok yorum yapılan sanırım Symbol Mirza,Fulya ,Tutku ve Hande .
Deneyeceğim o halde Tutku'yu.
Nisantasi symbol mirza ve aykuta baktirmistim. Hangisi derseniz mirza derim yasadigim ulkenin harflerini vermisti:) mirza anda cok iyi sahane diyebilirim. Ayni sekilde asmin cafede can ve emrede anda cok iyi sadece uzerinde kotu enerji var diyip herkese kilit actirmalari olmasa daha iyi olacaklar.:) kuzeye ve tutkuya baktirmistim gelecekle ilgili dedigi seylerden yasadiklarim oldu. Gokerede baktirmistim ama son zamanda kotu yorumlar okudum hakkinda oyuzden baktirirmiyim bilmem. Ama enerjimiz onlada tutmustu. Kadikoyde sevgi cafe vardi sahibi galiba sevgi hanim kesinlikle tavsiye etmem. Damlalar cafede yeni gelen okan var kesinlikle uzak durun. Birde asmin cafede o sirada kadinlar kahvesimiydi meleklermi tam hatirlamiyirum kapida ismi asili bi kadin var kumkapilimi ole biri yazmistim daha once galiba burayada ismini unuttum aman diyim cok kotuydu. Mandal cafe toprak bence iyi yasina ragmen iyi bakiyor. Civilti cafe sunayada baktirdim ama begenmedim. Safiye vardi birde besiktasta. Arkadasim dediklerini yasadi ama bana bilemedi pek. Simdilik aklima gelenler bunlar:)

çok teşekkürler.
mirza ya bende baktırdım ve şimdiye kadar baktırdğım en iyi fal diyebilirim .
ve bugun dediği bir şey çıktı , bakalım önemli olan gerisi aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…