- 24 Şubat 2018
- 149
- 43
- 48
- 33
Oh be ne zaman ayrildi? Daha bi hafta once baktirdim ben nereye gitti?Kaya çok kısa az ve öz bakıyo detay vermiyo. Janset çok daha iyi ama asminden ayrıldı
Zaza orda coktan calismiyokitaksim asmin cafe de zaza yı da çok övmüşler bu kişi hakkında bilginiz var mı? bir de utkunun ücrreti ne kadar
Kendine nişantaşıda ofis açtı bu hafta bırakmışOh be ne zaman ayrildi? Daha bi hafta once baktirdim ben nereye gitti?
doğrudur, foursquare daki yorumlara bakıp yazmıştımZaza orda coktan calismiyoki
merhaa safiyeyi ben de merak ettim de arkadaş sana yazdıysa sen de bana özelden atabilir misin acabafiyatını ve telefonunu özelden atar mısın rica etsem :)
Nasil bulalim shu ofisi? Ben ona yeni baktirdim anda cokkk iyidi soylediikleri xvikmadi tarih pat’adi amma tarihe takilmamak gerek zatenKendine nişantaşıda ofis açtı bu hafta bırakmış
sizin tavsiye ettiğiniz var mı pekiNasil bulalim shu ofisi? Ben ona yeni baktirdim anda cokkk iyidi soylediikleri xvikmadi tarih pat’adi amma tarihe takilmamak gerek zaten
Ofis acicak ladar musterisi vardir o zmn
sizin tavsiye ettiğiniz var mı peki
symbol cafeye ben de gitmiştim zamanında tekrar gitmedim demekki çıkmamış asminde can ne kadr pekiVallahi ben istanbulun yarisinda fal baktirdim, Cogusu fos salliyo , tam 2 senedir durmadan fala gidiyofum deli gibi:))
Onere biliceyim bu en iyisiii harikaa diye bileceyim yok, cunki biri ani guzel giruyo biri geleceyi hepsini bi arada goren bulamadim daha. Genelde asmin cafeye gidiyorum orda hepsine baktirdim utku neriman fena hic gitmein bence, diyerlerinden cxani beyeniyorum kaya sadece ilk kez iyi bakti bana sonra ne soylediyini hatirliyo shu adam !!!!ve bi daha gittiinfe sanki falda gormush gibi yapiyo.
Simdilik favorim kuzey gerci cok insan beyenmiyo falini amma bana iyi cikiyo, bide oncxeden symbolede yuce calisiyodu onunda dedikleri 90% bana hep cikti. Nez var asminde simdi calismiyo bazilari pembeci diye soylemish amma bana kotu seyler dedi hep ve cikti. Yani aklimda kalan shunlar . Dun mirzayla aykutu duydum onlara gitmeyi dusunuyorum burda yazdim belki giden olmushtur bekliyorum:)
Symbol beşiktaş’ta Nihal. Diğer söyledikleri de tutarlıydı, söylediklerinden çıkan şeyler de oldu ama ben daha çok karşı tarafın ne düşündüğünü merak ettiğim için o konuda memnunum diyebilirim.Nihal kimdi? Diğer söyledikleri tutarlı mıydı ve çıkmış mıydı acaba? Gerçi şuan benim için çok önemli olan karşı tarafın düşüncelerini bilmek ama
Ben 2 gün önce gittim ona. Bana da olumlu olumsuz her şeyi söylerim dedi ama devamında hiç olumsuz konuşmadı. Beni her türlü üzen, aylardır bana çok sıkıntı yaşatan adam için, bu senle evlenmek istiyor, sen de istersen bu iş olur dedi. Ben adamı 1,5 yıl çok istedim, bir sürü adım attım ve bir türlü olmadı. Madem o da çok istedi, aramızdaki büyük engel ne işte bunu da falcılara sormak lazım:) kimi sorsak bize ölüp bitiyor zaten. Anla ilgili ilginç şeyler bildi ama benim için bir önemi yok.geçmişi ve anı süper bilip geleceğin g’sini tutturamayan falcı zaten sürüsüne bereket. Yani, fiyatı 35 lira diğer falcılardan az buçuk daha makul. Taksime işiniz düşerse ve çok fena fal krizindeyseniz denenebilir, rezalet diyemem. Ama İstanbuldaki binlerce falcının arasından sıyrılacak bir olayı yok malesef.Merhabalar,
2 gun once utku ya gittin forumdan yorumlari okuduktan sonra. Ilk defa asmin cafe ye gittim.
Baslangicta olumlu olumsuz herseyi soyliyeceginj soylemisti.
Ama olumsuz birsey goremedigini ve sevgilimle tekrar barisacagimi soyledi. 2-3 gun verdi. (Bugun 2. Gun) yani gunu var daha. Sevgilimle subatta tatil planimiz vardi onu bildi. Kisilik analizi iyidi. Ama barisirmiyiz bilemiyorum tabi ben elimden geleni yaptim ve utku sakin bir daha yazma arama yeterince kaldirmissin onun havasini dedi o seni arayacak dedi..
Utku ike tecrubesi olanlar var mi olumlu olumsuz yasadiklarinizi yazabilirmisiniz arkadaslar???
Bana senden atak bekliyor dedi herkese aynı şeyleri soylemiyor utku bana öyle geldi
Safiye Beşiktaş da evinde bakıyo . Çevremde gidenler bende dahil memnunum heleki bana çkm garip bi şekildr ne diyorsa çıkıyo . Tabi sitede olumsuz yorum olmuşmuydu bilmiyorum bi araştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?