İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba öncelikle :) sorduğunuz kişilere baktırdım, detaylı bir şekilde anlatabilirim :)

Fulya’ya 3 kez baktırdım. İlk falının neredeyse hepsi çıktı diyebilirim. İkinci falının bir kısmı çıktı. 3.falını hatırlamıyorum :) o zamanlar hoşlandığım kişinin ismindeki harfleri söylemişti, öyle bilindik bir isim de değildi ama sanırım tek etkileyici kısmı bu olmuştu :) Fulya’nın ya çok iyi anına denk geleceksiniz ya da çok sıradan bir fal dinleyeceksiniz. Dediğim gibi ilk falı çok çok iyiydi.

Nihal’e defalarca baktırdım diyebilirim, en memnun kaldığım falcılardan diyebilirim. Nihal’i karşı tarafın düşüncelerini çok iyi anlattığı için beğenirim. Öyle gelecek çıksın derdinde değilim, zaten geleceği tutturan bir falcı olduğunu da düşünmüyorum :) Nihal karşı tarafın düşüncelerini çok güzel özetler, söylediği bazı şeylerin çıkmışlığı da var.

Göker’e hiç baktırmadım, burada göker ile ilgili bir şeyler döndü. Kendisiyle de konuştuğumda güzel bir enerji almadım nedense, o yüzden baktırmak istemedim.

Yeliz’e 2 kez baktırdım. İlk falında olumlu dediğine 2.falda olumsuz dedi. Hakkını yiyemem karşı tarafı çok net bir şekilde anlatmıştı. Bir de ilk falında söylediği bir şey çıkmıştı ancak devamı dediği gibi olmadı.

Uzun lafın kısası, hiçbirini önermem :))
Hazır uzun zamandır sahalardan uzakken dönmeyin derim :) Birinin A dediğine diğeri B der, o yüzden hiç bulaşmayın bence.

kızlar slmmm kadıköy yada anadolu yakasında anlık durumu analiz eden biri varmı? gelecek falan pek umrum değil... çok daraldım bu ara

Son bir iki aydır baktıranlara sesleniyorum: Falcıların işlerin iyi gideceğini, geri dönüşün olacağını söyledikleri tarih Ocak mıdır :)) Genel olarak öyle bir şey sezdim.

Son bir iki aydır baktıranlara sesleniyorum: Falcıların işlerin iyi gideceğini, geri dönüşün olacağını söyledikleri tarih Ocak mıdır :)) Genel olarak öyle bir şey sezdim.
Hangi ayda baktırırsan bir ay sonrasını söylerler, çok klasiktir. Ya da bir sonraki mevsimi. İlkbaharda sorsan yazın her şey mükemmel olacaktır. Ya da yazın git sor, Eylül’de müthiş bir toparlanma olacaktır falan

Evet, hatta Ekim-Kasım ayları giderseniz bir sonraki yıl hayatınızın yılı olacaktır. Ya evleneceksindir ya da iş yerinde kademe atlayacaksındır :) Yalnız ciddi anlamda hangi arkadaşımla konuşsam Ocak ayı dedi diyor mesela.

Çünkü şu an Ocak-Şubat dönemi meşhur. Ocak’ta gidersen Mart-Nisan olur :) bu böyle kısır döngü olup gider :)

En yakın geleceği söylüyorlar işte. Hiç takılma.

Mayısta gittiklerim yazın yeni aşk dedi, Ağustosta gittiğimde Eylül-Ekim, Kasım-Aralık derken neyse ki Mart-Nisana attılar. Şimdi gitsem Ocak-Şubat o yüzden ben falcıya gitmeden Ocak-Şubat gibi bekliyorum yeni birini. Bugün arkadaşımla konuşurken aklıma geldi. Üç sene önce tanıştığım bir adam vardı. Fincan cafede toplu bir kadın onun için mükemmel biri diye yorum yapmıştı. O dönem Zeynep ve Canan de çok iyi bir adam geliyor bak sana demişti. Umay da öyle. Sonuç:Adam ciddi anlamda ruh hastası çıktı.
Hatta sonra öğrendik ki, gıcık olduğu bir kız adına sahte hesap açıp, mayolu pozlarını yayınlamış. Yani bir bakıma Allah korudu beni. Şu kapris cafede ki roza mı ne, o da şahane diyordu bunun için. O dönem benim bunların hiç biri ile enerjim tutmamış.

Aslında çok haklısın ama şu an haklılığın işime gelmiyor :)))) taktım kafaya baktırıcam ama öyle ondan ona 10 tane gezmem ben içlerinde1 veya 2 sine giderim kapatırım. Özelden yazan arkadaşlar da oldu o yüzden Yelizi eledim. Şuan içimdeki ses Göker ve Nihal arasında gidip geliyor fırsat bulduğum an atıcam birine kendimi hepinizi de aydınlatıcam

Bu arada Nihal Beşiktaş symbolde okey ama Gökerle Fulya neredelerdir?

ahahhahahah falcıya gitmeden bekliyorum ocak şubatı çok güldüm ya allah da seni güldürsün

Nihal de iyidir. Ben şimdiye kadar bende anda yanıldı diyeni duymadım. İlk gittiğimde söylediklerini kaç sene sonra teyit ettim. Kendi adıma tavsiye ederim.
Kızlar, Şenay ı anlık teyit eden oldu mu? Çıkmasında da geçtim, anı doğru biliyorsa bunalımlardan bunalım beğenmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…