- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.105
- 248
Merhaba öncelikle :) sorduğunuz kişilere baktırdım, detaylı bir şekilde anlatabilirim :)Selam kızlaaaar
Buranın eski ve bir dönem deli gibi falcı gezenlerdenim. Uzunca süredir sayfayı takip etmiyordum bu gece gelenlerim geldi yazılanları okudum hem sizle tecrübe paylaşmak istedim hem de sizlere sorum var.
1-Zamanında Hande müptezeli birisiydim. İlk gittiğimde ondan etkilendiğim kadar kimseden etkilenmemiştim çünkü işle ilgili ve aik hayatımın başlangıcından gidişatına kadar söyledikleriyle ilgili şoklara girmiştim bu yüzden defalarca gittm. Sonuca bakarsak salladı, sıktı hala diyemem çünkü atıyorum “Hande bana ondan bahsetme artık yeni birilerinden bahset dediğimde al sana yeni birinden bahsedeyin diyip o an ihtimali olan flörtümü baba anlatıp anlatıp ama ol-ma-ya-cak sen dönüp dolaşıp bu eskisiyke barışıp evleneceksin kaderin bu senin” dediği kişiyle ayrılalı 2.5 sene oldum ve hiç bir şekilde barışma yok verdiği tarihler milyon milyon zaman geçtiboş yere beklemekten heba oldum hı ama o flörtümle ilgili de dediği heriey aynen öyle oldu o da bitti şimdi yüzde yüz bilemedi demek haksızlık olur....ama artık gitmiyorum çünkü gitsem yine eskisini döndürüp evlendirecek bizi napıyım 25 yıl mı bekliyim ben bu adamı?? He dese ki ondan hayır gelmez yeni birisi var o zaman da Handeyi gırtlaklarım heralde ölümüne bizi evlendirdi çünkü
2-Beşiktaş Kuzey: eskiden yazmışımdır muhtemelen ilk gittiğimde haytında bu kadar berbat bir fal görmemiştim parama acıya acıya çıkmıştım. Geçen sene bir arkadaşım tutturdu bir falcıya götürücem seni diye gittk bi baktım Kuzey :)) asla baktırmam desem de dayanamayıp baktırdım ve o da ne ohalarla çıktım o gün cafeden çübkü o berbat dediğim adam iş hayatımla ilgili çatır çatır geçmişi anlattı yetmedi tarihiyle olacakları söyledi ve oldu iş konusunda Kuzey in tek kötü birşey söyleyemem 12 den vurdu aşk konusunda da geçmişi çok isabetliydi ama o da Hande gibi eski sevgilim fanı oldu çıktı derken ben 3.-4.-5. Kez de Kuzeye gittim o kadar Kuzeyci oldum ki bildiğin bi dönem kankaya bağladık ağlayarak yanına gittiğimi bile biliyorum :)) işle ilgili isabetli yorumlar tam gaz devamdı ama aşk konusunda kuzey net bizi barıştırdı. Oldu mu? Tabiki olmadı!! En son 5 ay önce gittim Eylülde kesin olarak barıştırdı bir daha da gitmedim.
3-Melekler kahvesi Emre : bir arkadaşım da onun hastasıdır zorla götürdü bizi 3 kişi yanımdaki 2 kişiye söyledikleri o kadar ihtimalsizdi ki çıkınca ölümüne dalga geçmiştik ama 1 ay geçmeden patır patır söyledikleri oldu şok geçirdik ve ben ondan sonra bir daha gittim Emreye o dönem Kuzeyle aynı kapıya çıksa da biraz daha gerçekci ve başka olasılıklar hakkında (peşimde koşan biri vardı ve net adamı,hayatını,işini ve tavrını hatta aramızdaki konusmalara kadar anlattı ama ondan bi cacık olmayacağını sadece egomu tatmin edip yoluna bakacağımı söyledi ki öyle de oldu duygum hiç oluşmadı ama bana iyi geldi) daha sağlam tespitleri oldu ama yine sonuca bakıyorum eski sevgilimle o sa barıştırdı beni ekimin sonu gelmeden demişti değil ekim yıl bitt yılllll
4-Toprak: övüldü diye 2 sene önce sanırım ona da gittim yok arkadaşlarım onun falları sa cıkmadı
5-Tutku: hele o telefondaki Tutkuysa bu boş yere paranıza kıymayın bu kadar tutarsız ve can sıkıcı falcı yoktur heralde
6-Symbol Nişantaşında bir adam vardı Fulya ve o çok övülüyordu o zamanlar ona gittik hepimiz saçma sapan hiç alaksız bir faldı diye hatırlıyorum daha da Symbolün kapısından geçmemiştim.
Şimdiiiii yine döndğm sahalara :)) sizlere sorum 1-şu Göker övüle övüle bitirilememiş ben telefon falı sevmem yeri nerdedir bu Gökerin???
2-Fulya hakkında olumlu/olumsuz bir yorum yapın çünkü bi düşündürdü beni
3-Yeliz diye birinden bahsetmişsiniz o kimdir? Nerededir? Kaç paradır? İyi midir?
Bu arada kalkıp 100-200 + ücretleri delirmeyin vermeyin derim o kadar para verecekseniz bence gidin bir astrologa doğum haritası açtırın hiç bişi bilmiyorsanız Dinçer Günerin sorumgeldi ye soru atın 50-60 tl gibi bişi en azından 2-3 astroloji bilgisi edinirsiniz :)) esas hedefim maddiyatı düzeltip Anılcana ya da Zeynep Turana gitmek de çok ucuk diyorlar (hoş tam ücreti de bilmiyorum bilen giden varsa yazaın noluuuuur) çenem düştü bu raddeye kadar okuyana helal olsun diyip sizi öpüyorum
Fulya’ya 3 kez baktırdım. İlk falının neredeyse hepsi çıktı diyebilirim. İkinci falının bir kısmı çıktı. 3.falını hatırlamıyorum :) o zamanlar hoşlandığım kişinin ismindeki harfleri söylemişti, öyle bilindik bir isim de değildi ama sanırım tek etkileyici kısmı bu olmuştu :) Fulya’nın ya çok iyi anına denk geleceksiniz ya da çok sıradan bir fal dinleyeceksiniz. Dediğim gibi ilk falı çok çok iyiydi.
Nihal’e defalarca baktırdım diyebilirim, en memnun kaldığım falcılardan diyebilirim. Nihal’i karşı tarafın düşüncelerini çok iyi anlattığı için beğenirim. Öyle gelecek çıksın derdinde değilim, zaten geleceği tutturan bir falcı olduğunu da düşünmüyorum :) Nihal karşı tarafın düşüncelerini çok güzel özetler, söylediği bazı şeylerin çıkmışlığı da var.
Göker’e hiç baktırmadım, burada göker ile ilgili bir şeyler döndü. Kendisiyle de konuştuğumda güzel bir enerji almadım nedense, o yüzden baktırmak istemedim.
Yeliz’e 2 kez baktırdım. İlk falında olumlu dediğine 2.falda olumsuz dedi. Hakkını yiyemem karşı tarafı çok net bir şekilde anlatmıştı. Bir de ilk falında söylediği bir şey çıkmıştı ancak devamı dediği gibi olmadı.
Uzun lafın kısası, hiçbirini önermem :))
Hazır uzun zamandır sahalardan uzakken dönmeyin derim :) Birinin A dediğine diğeri B der, o yüzden hiç bulaşmayın bence.