- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
fiyatını ve telefonunu özelden atar mısın rica etsem :)Safiye Beşiktaş da evinde bakıyo . Çevremde gidenler bende dahil memnunum heleki bana çkm garip bi şekildr ne diyorsa çıkıyo . Tabi sitede olumsuz yorum olmuşmuydu bilmiyorum bi araştır
Kaya çok kısa az ve öz bakıyo detay vermiyo. Janset çok daha iyi ama asminden ayrıldıSlm kızlar asmin cafeye gidicem janset kaya güneş kimi önerirsiniz
Kesinlikle janset dene o zaman . Diğerlerş boşKaya çok kısa az ve öz bakıyo detay vermiyo. Janset çok daha iyi ama asminden ayrıldı
Utku nerede tam olarak? Ben de gitmek istiyorumo zaman utkuya gideyim ben de :))
Taksim’de Asmin cafeUtku nerede tam olarak? Ben de gitmek istiyorum
Ben Kuzeyin karşı tarafın düşünceleriyle ilgili anlattığı şeyleri birebir duydum hatta metin verilip ezberletilmiş gibiydiKarşı tarafın düşüncelerini çok iyi okuduğundan emin olduğunuz biri var mı? Yani baktırdığınız kişi karşı taraf böyle böyle düşünüyor dediğinde bunu karşı tarafla konuşup teyit etme şansı olan var mı?
taksim asmin cafe de zaza yı da çok övmüşler bu kişi hakkında bilginiz var mı? bir de utkunun ücrreti ne kadarTaksim’de Asmin cafe
Tavsiye olarak söyleyemem ama Nihal o dönemde hayatımda olan kişinin ne düşündüğünü söylemişti, sonra karşı taraftan aynı şeyleri duymuştum. Doğruluğunu teyit edebilmiştim.Karşı tarafın düşüncelerini çok iyi okuduğundan emin olduğunuz biri var mı? Yani baktırdığınız kişi karşı taraf böyle böyle düşünüyor dediğinde bunu karşı tarafla konuşup teyit etme şansı olan var mı?
merhaba safiyenin ücreti ve ev adresi neresi ben de beşiktaşa çok yakınımda en iyi yer orası benim için merak ettimArkadaşlae garip bi şekilde kayıt da almışım safiye bana barıştıktan sonra bir kadın yüzünden tartışma yaşicaksınız demişti. Bugün barıştık on dakşka sonra arkadaşının karısı yüzünden tartışma çıktı birbirimize girdik . Çıkan fal haberiyse sanırım doğru çıktı . Ben önemsemediğim için umursamamışım ama bugün yaşadım . Baktırdığım tüm falcılarda hafta sonu barışcaksınız demişti barıştım . Hepsi bildi yani . Ama safiyenin verdiği bu detay ilginç
Utku çok uçuk düzgün başlayıp sapıtıyor dikkat edin atmalarina inanırsanız vay halinizetaksim asmin cafe de zaza yı da çok övmüşler bu kişi hakkında bilginiz var mı? bir de utkunun ücrreti ne kadar
Karşı tarafın düşüncelerini çok iyi okuduğundan emin olduğunuz biri var mı? Yani baktırdığınız kişi karşı taraf böyle böyle düşünüyor dediğinde bunu karşı tarafla konuşup teyit etme şansı olan var mı?
utku mu zaza mı? Arkadaş zazayı sormuş daUtku çok uçuk düzgün başlayıp sapıtıyor dikkat edin atmalarina inanırsanız vay halinize
Nihal kimdi? Diğer söyledikleri tutarlı mıydı ve çıkmış mıydı acaba? Gerçi şuan benim için çok önemli olan karşı tarafın düşüncelerini bilmek amaTavsiye olarak söyleyemem ama Nihal o dönemde hayatımda olan kişinin ne düşündüğünü söylemişti, sonra karşı taraftan aynı şeyleri duymuştum. Doğruluğunu teyit edebilmiştim.
Merhaba ben 3-nede baktirdimySlm kızlar asmin cafeye gidicem janset kaya güneş kimi önerirsiniz
Utku fossssgüneşe eskiden 2 kere baktırmıştım anı bile bilemedi hiç tavsiye etmem. Neze de defalarca baktırdım pembe tablolar çizdi durdu. Ben ordan bi Can ı beğendim. Utku diye biri varmış onu d övüyorlar ama baktırmadım
Utku bana hic bisey goremedi gelecekde patladi zaten , can evet iyidir ...Utku ya baktırdım bende süper bakıyo güzel tavsiye ederim bende asminde can ve utku dan başkasına gidilmez zateb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?