İstanbul'da Fal - Falcılar

Safiye Beşiktaş da evinde bakıyo . Çevremde gidenler bende dahil memnunum heleki bana çkm garip bi şekildr ne diyorsa çıkıyo . Tabi sitede olumsuz yorum olmuşmuydu bilmiyorum bi araştır
fiyatını ve telefonunu özelden atar mısın rica etsem :)

Karşı tarafın düşüncelerini çok iyi okuduğundan emin olduğunuz biri var mı? Yani baktırdığınız kişi karşı taraf böyle böyle düşünüyor dediğinde bunu karşı tarafla konuşup teyit etme şansı olan var mı?

Ben Kuzeyin karşı tarafın düşünceleriyle ilgili anlattığı şeyleri birebir duydum hatta metin verilip ezberletilmiş gibiydi

Arkadaşlar merhaba,
Uzun süredir yazmıyorum forma kısmetim.net e Ramona fal gönderdim, hatta göndermeden önce buradan araştırdım ama hiç bir yorum yoktu şimdi ben yazayımki baktırmak isteyenler birdaha düşünsün ben soru kısmına sevgilimle uzak yerdeyiz diye yazı yazıyorum Ramon bana yeni biri girecek yok evlenilecek yani sorularıma yanıt vermeden kafasına göre yazmış 27 tl yi gram haketmemişler. Bilginiz olsun baktırmayın.

Tavsiye olarak söyleyemem ama Nihal o dönemde hayatımda olan kişinin ne düşündüğünü söylemişti, sonra karşı taraftan aynı şeyleri duymuştum. Doğruluğunu teyit edebilmiştim.

merhaba safiyenin ücreti ve ev adresi neresi ben de beşiktaşa çok yakınımda en iyi yer orası benim için merak ettim

Tavsiye olarak söyleyemem ama Nihal o dönemde hayatımda olan kişinin ne düşündüğünü söylemişti, sonra karşı taraftan aynı şeyleri duymuştum. Doğruluğunu teyit edebilmiştim.
Nihal kimdi? Diğer söyledikleri tutarlı mıydı ve çıkmış mıydı acaba? Gerçi şuan benim için çok önemli olan karşı tarafın düşüncelerini bilmek ama

Slm kızlar asmin cafeye gidicem janset kaya güneş kimi önerirsiniz
Merhaba ben 3-nede baktirdimy
.
Gunesh hanim pembeci sadece guzel sheyleri soyler
Kaya ilk falda cok etkiliyo enerjisiyle gelecekle ilgili 50% cikti diye bilirim gunesh hanimda ayni
Jansete daha yeni baktirdim anda coook iyi biraz abartiyo gerci . Gelecekle alakali bana 1 tarih verdi o patladi. Ishte boyle ,gidersen yaz lutfen sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…