- 4 Aralık 2018
- 943
- 998
- 103
merhaba size de zaman tutturdugu oldu mu acaba? bana net zaman lazım cok uzak gelecegi zaten bilemiyorlarSizi üzmek istemem ama Kuzey genelde mucizelerden bahseder. Dediklerinin gerçekleştiğine rastlanmamıştır pek. 1 yıl içinde tam 6 kez gittim ben. Bazı kişilerde galiba iletişim tarihleri vs tutturabilmiş. Ama süreçler onun dediği şekilde neticelenmez.
Bana ne zaman, ne de olay hiç bir şey tutturamadı. Hatta dediklerinin tam tersi oldu bile diyebilirim.merhaba size de zaman tutturdugu oldu mu acaba? bana net zaman lazım cok uzak gelecegi zaten bilemiyorlar
ovv cok sacma olmus. peki zamanı iyi bilen birisi oldu mu acaba?Bana ne zaman, ne de olay hiç bir şey tutturamadı. Hatta dediklerinin tam tersi oldu bile diyebilirim.
Ben bu forumda sizi faldan en kolay soğutacak kişiyimovv cok sacma olmus. peki zamanı iyi bilen birisi oldu mu acaba?
Daha önce baktırdığımda böyle net bi tarih vermemişti. Ucu açık konuşuyodu. Ama bahsettiği birşey dediği gibi olmuştu. Zaten yüzde elli şansı olan bişeydi olacak yada olmayacak. Olacak demişti oldu. Şansa bilmişte olabilir:) Bugün tutkuya baktırıcam akşama randevu verdi. Bakalım o ne diyecek. Can sıkıntısı işte baktırıp duruyoruzda elde var sıfır:)merhaba size de zaman tutturdugu oldu mu acaba? bana net zaman lazım cok uzak gelecegi zaten bilemiyorlar
Burda yazılanlara göre Tutku eskiden bayağı iyiymiş, birçok kişide geleceği tutturduğu da olmuş. Fakar artık sanırım o da bitmiş. Aynı konuyla ilgili 6 ayda dört kez baktırdım ona. Başta epey olumlu konuşurken kademeli olarak olumsuza döndü ve son falında, ilk falda söylediklerinin nerdeyse tam tersini söyledi. Böylece benim için Tutku defteri de kapanmış oldu. Burda evvelden onun hakkında yazılanların da reklam olmadığı çok belliydi, ben aşırı umutluydum kendisinden. Ama sanırım birçok iyi falcının başına gelen şey onun da başına geldi, enerjisini kaybetti, bilemiyorum.Daha önce baktırdığımda böyle net bi tarih vermemişti. Ucu açık konuşuyodu. Ama bahsettiği birşey dediği gibi olmuştu. Zaten yüzde elli şansı olan bişeydi olacak yada olmayacak. Olacak demişti oldu. Şansa bilmişte olabilir:) Bugün tutkuya baktırıcam akşama randevu verdi. Bakalım o ne diyecek. Can sıkıntısı işte baktırıp duruyoruzda elde var sıfır:)
Tutku önceden gerçekten tutarlıydı ama sonra fena bozdu. Arkadaşım 1 hafta arayla baktırdı ilkinde eski sevgilisi için 2 aya evlenecek başkası var dedi 2.de adamın çocuğu var imam nikahı var dedi. Ne kadar berbat olduğunu anlayın. Bunu 6 ay önce söyledi. Adamın tabiki öyle bi durumu yok hala arkadaşımın peşinde. Bide 70 lira yapmış yazık günah. Kesinlikle baktırmayınBurda yazılanlara göre Tutku eskiden bayağı iyiymiş, birçok kişide geleceği tutturduğu da olmuş. Fakar artık sanırım o da bitmiş. Aynı konuyla ilgili 6 ayda dört kez baktırdım ona. Başta epey olumlu konuşurken kademeli olarak olumsuza döndü ve son falında, ilk falda söylediklerinin nerdeyse tam tersini söyledi. Böylece benim için Tutku defteri de kapanmış oldu. Burda evvelden onun hakkında yazılanların da reklam olmadığı çok belliydi, ben aşırı umutluydum kendisinden. Ama sanırım birçok iyi falcının başına gelen şey onun da başına geldi, enerjisini kaybetti, bilemiyorum.
Burda evvelden çok dobracı olarak bilindiği için ben ilk kez baktırırken çok çekinmiştim. Ama çoğunlukla olumlu konuşmuştu. Fakat sonra konu gerçekten olumsuza dönmeye başladıkça ben de dayanamayıp durumu ona çıtlattıkça o da olumsuz konuşmaya başladı. Şöyle diyeyim, ilk falında senle evlenmek isteyecek dediği adam hakkında, sen ne yap et bu adamı unut bundan sana asla bir hayır gelmez nolursa olsun kaç dedi. İlk falında geçmişle alakalı çok ilginç şeyler bildiği için etkilenmiştim de geçmişi bilmelerinin bize ne faydası var ki? Aldığı paraya değecek hiç bir şey söylemiyor üstelik hani pozitif enerji verdi, içimi rahatlattı vs dedirtecek bir sohbet de olmuyor. Bundan sonra kim hangi falcıya gitmek isterse ilk önce buraya yazsın, ben hepsini çok iyi bildiğim için itinayla vazgeçirebilirim. Paranız da cebinizde kalır:)Tutkuya baktırdım. Geçmişle ilgili evet bikaç bişeyi bildi hatta harf vererek konuştu. Ama daha önce baktırdığımdan farklı bir senaryo çizdi. Kendisine sölediğimde hatırlamıyorum o falını ama şimdi bunu hissediyorum dedi. Kuzeyin söylediğinden çok farklı şeyler söyledi. Bilemiyorum ama dediğiniz gibi enerjisini kaybetmiş olabilir. Eski baktığında farklı şimdi farklı konuştu o sebep tatmin olmadım pek falından.
güneşe eskiden 2 kere baktırmıştım anı bile bilemedi hiç tavsiye etmem. Neze de defalarca baktırdım pembe tablolar çizdi durdu. Ben ordan bi Can ı beğendim. Utku diye biri varmış onu d övüyorlar ama baktırmadımSlm kızlar asmin cafeye gidicem janset kaya güneş kimi önerirsiniz
Utku ya baktırdım bende süper bakıyo güzel tavsiye ederim bende asminde can ve utku dan başkasına gidilmez zatebgüneşe eskiden 2 kere baktırmıştım anı bile bilemedi hiç tavsiye etmem. Neze de defalarca baktırdım pembe tablolar çizdi durdu. Ben ordan bi Can ı beğendim. Utku diye biri varmış onu d övüyorlar ama baktırmadım
Evet oda çok emin konuşmuştu mesela utku kalabalık bi yerde olucaksınız demişti bugün futbol maçına gittik zateb hafta sonu demiştiKızlar ben de utkuya baktirdim 50 TL genel açılım vallah şaşırdım bayağı bildi yani iyisini de kötüsünü de bildigi şeyler oldu.Gelecekte çıktı mı peki utkunun söylediği şeyh_girL
safiye kim nerde bakıyo kiArkadaşlae garip bi şekilde kayıt da almışım safiye bana barıştıktan sonra bir kadın yüzünden tartışma yaşicaksınız demişti. Bugün barıştık on dakşka sonra arkadaşının karısı yüzünden tartışma çıktı birbirimize girdik . Çıkan fal haberiyse sanırım doğru çıktı . Ben önemsemediğim için umursamamışım ama bugün yaşadım . Baktırdığım tüm falcılarda hafta sonu barışcaksınız demişti barıştım . Hepsi bildi yani . Ama safiyenin verdiği bu detay ilginç
o zaman utkuya gideyim ben de :))Kızlar ben de utkuya baktirdim 50 TL genel açılım vallah şaşırdım bayağı bildi yani iyisini de kötüsünü de bildigi şeyler oldu.Gelecekte çıktı mı peki utkunun söylediği şeyh_girL
Safiye Beşiktaş da evinde bakıyo . Çevremde gidenler bende dahil memnunum heleki bana çkm garip bi şekildr ne diyorsa çıkıyo . Tabi sitede olumsuz yorum olmuşmuydu bilmiyorum bi araştırsafiye kim nerde bakıyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?