İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende gelecek ile ilgili subata kadar bakti. Sevgilimle barisacazmiyiz vs karsima yeni biri daha cikacakmis ve subat ayinda is yerimde terfi alabilirim hibi cumleler.

Orasini allah bilir tabi...

Ama anlik durum analizinde iyidi memnun kaldim

bana numarasını özelden yazabilir misiniz? Baktırmak istiyorum :)

Kuzeye ben cafedeyken 2-3 kere baktırdım. Geçmiş ve an tespitleri iyiydi. Hatta iş ile ilgili söylediklerini verdiği tarihten önce yaşadım. Ama gelecekle ilgili söylediği çok güzeldi tan tersi sıkıntılar yaşadım o olaylar gerçekleşince... aşkla ilgili de eylül tarihini vermişti bi cacık olmadı.

Bemde kafesine gidip baktırmışlığım oldu. Ozamanlar dediği bikaç bişeyi yaşadım. Anda geçmişte iyi ama gelecek için dediğiniz gibi bi cacık olmadı dediği şeyin tam tersi gerçekleşti

Ben 3 hafta daha beklerim ya insallah iyiyse cikar guzel bir mesaj yazarsiniz

Nihalci kızlar yaaaa bana lütfen şunu söyleyin “Nihal geçmiş ve anda yanılmaz.” Çünkü inanmayı çok istediğim ama mantıken inanamadığım anla ilgili birşey söyledi eğer o doğruysa zaten gelecekle ilgili söylediği de doğru çıkar sanırım :/ hadi tutturur o yanılmaz diyin ya

Nihal bende bir kere anda yanıldı. Onun dışında her zaman geçmişte yaşadığımı ve o anda olanları doğru bir şekilde söylemişti ama gelecek kesin çıkar diyemem

Anda bilmesi gelecekte de bileceğinin kanıtı değildir...Anı bilip geleceği tutturamayan sayısız falcı var....gelecek maalesef değişken, sabit değil, anca tahmin yürütülebilir gelecek ile ilgili olarak...ama anı falcılar genelde biliyorlar, yardımcıları haber veriyor çünkü

Tutku ya sevgilimle alakalı ilk baktırdığımda bu iş olmicak seninle takılıyo uğraşma felan demişti beni dertten derde salmıştı geçen baktırdım evlenceksiniz dio . Ne kdr tezat beni kanser etti . Bide şöyle bi durum var eski sevgilimin harflerini verdi ismindeki tüm sessiz harfleri söyledi yani dikkat et etrafında rahatsız ediyo seni demişti evet eski sevgili. Bi bahane uydurarak yazmıştı beni ara felan die . Bilemiyorumki tutku iyimi kötümü ya

Ya bana Tutku biri sana gövde gösterisi yapıyor içinde şu harfler var dedi mesela. Bu kişi resmen sana sen yerinde sayıyorsun ben çok mutluyum diyor dedi. Ben de yok öyle biri demiştim. Şu harfi net vermiş dedi. Telefonu kapadıktan sonra instagramı bir açtım, eskisi nişanlısına övgü dolu sözler döküyor. Onun dışında esas kişiye ilk sen yazacaksın mecbur dedi. O da oldu ama enerjisini sevmediğim ve tutarsızlığını çok duyduğum için daha baktırmadım. İş ile ilgili bir şey vardı mesela bu ay için herhangi bir gelişme olmadı.

Gelecek öngörüleri Değişiyor işte.....Tutkudaki hatta birçok falcıdaki tutarsızlık böyle bir şey, o an baktıklarında başka hikaye, 6 ay sonra baktıklarında başka hikaye olabiliyor..bunu çok yaşadım ben

Bence Tutku'nun ilk baktığı falda gerçekten öyleydi, yani senin adamın fikirleri o dönem ö şekildeydi, ama sonradan belli ki iyi yönde değişmiş fikirleri, dolayısıyla tutkunun falı da değişmiş

bana burada nerdeyse bahsettiğimiz tüm kişilerin sevgilinle barısacaksınız demesi ve öyle bir şey olmamasına ne yorum yaparsınız ? bende mi bir şey var acaba ...

bana burada nerdeyse bahsettiğimiz tüm kişilerin sevgilinle barısacaksınız demesi ve öyle bir şey olmamasına ne yorum yaparsınız ? bende mi bir şey var acaba ...
Normal derim, ben de aynı durumdayım. Barışacaksınız evleneceksiniz vs duyup da bunları sahiden yaşayan çok azdır. Ki onlar da zaten artık buraya takılmıyolardır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…