İstanbul'da Fal - Falcılar

Selam kizlar,

Bugun iki falci ya gittim
Damlalar neriman ve asmin can.

Damlalar nerimani begendim. Yorumlari ve anlik tespitleri dogruydu. Gelecekle ilgili beklemem lazim cikacak mi?!

Asmin can da begendim ama cok ilginc tuhaf seyler soyledi arkadasim ile birlikte gittim. Sizlerede aynisini soyledimi bilmiyorum. Kilit bir anahtar verecekmis basiretim baglaniyormus vs vs biraz o konuda sacmaladi gibi. Ama diger yorumlari iyidi diye bilirim..

Baktiran kisilerin yorumlarini merak ediyorum

O işe girme para tuzağı cafe zorluyor müşteri gelsin diye :) sen falını baktır diğerleri ile ilgilenme

O işe girme para tuzağı cafe zorluyor müşteri gelsin diye :) sen falını baktır diğerleri ile ilgilenme

Cok sacmaydi zaten o konuyu actiginda faldan sogudum. Ama onun disinda iyidi diyebilirim.
Yalniz erkek arkadasimin su an kafasi oldugunu soyledi ve eski gorustugu biri piyasa ya cikmis vs onada pek inanasim gelmedi. Ben oyle hissetmiyorum cubnki ve su son gittim 4 falcilardan hic biri bu cumleyi kurmadi. Diger soyledikleri ise hemen hemen ayni seylerdi.

Cikarsa bilgi verecegim kizlar.

symbolün bir çok şubesi var da Nihal hangi şubesinde ?

Nasil bulalim shu ofisi? Ben ona yeni baktirdim anda cokkk iyidi soylediikleri xvikmadi tarih pat’adi amma tarihe takilmamak gerek zaten

Ofis acicak ladar musterisi vardir o zmn
BEN Gittim ofisine yılbaşından sonrada pahalanıcakmış yılbaşından önxe gidin isterseniz. Tel nosu var bende öyle gittim

Ben bulaşmam açıkçası İnstagramdan baktım Demet Akalın falan resimler yanına yaklaşamam açıkçası
Sadece o var benim bildigim ee bikac unlu de olucak.. o kisiyi ben arastirdim da cidden gay olmamasindan mi kazandi dedim eli yuzu duzgun falan diye tuttu sanirim 900 lira vergisiz nasil bir kazanc demek bu,

Kızlar beşiktaştaki Kuzey cafesini kapatmış diye bir yorum okudum. Doğru mu? Emin miyiz? Öyleyse telefon numarasını birisi bana gönderebilir mi? Yeni yeri neresiymiş ya da buluşup baktırabiliyor muymuşuz? Ben telefon falcılığına karşıyım

Ben Kuzey e hiç yüzyüze baktırmadım hep telefonla ama telefonda da çok başarılı bence numarasını göndereyim belki buluşuyordur da bilmiyorum

Kapatmış evet. Geçen hafta baktırdım. Bana 1 hafta süre vermişti 3 gün sapmayla yaşadım olayı. Ama olay dediği gibi diildi farklı sonuçlandı. Anda ve geçmiş istiyorsanız evet tavsiye ederim ama gelecek için dediklerine pek takılmayın inanın tam tersi oluyor:) böylece fal faslını kapadım.

siz kuzeye baktırdınız mı 3 gündür elimde no bekliyorum biri daha onaylasa ben de baktırcam?

Evet baktirdim. Yasadiklarim ve karsi tarafin hakkinda soyledikleri tutarliydi. Gelecek ile ilgili 3 hafta zaman verdi cikarsa yazarim.

Ayrica damlalar neriman, asmin can ve utkuya da gittim.
Simdilik utknun verdigi tarih cikmadi digerlerine henuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…