O işe girme para tuzağı cafe zorluyor müşteri gelsin diye :) sen falını baktır diğerleri ile ilgilenmeSelam kizlar,
Bugun iki falci ya gittim
Damlalar neriman ve asmin can.
Damlalar nerimani begendim. Yorumlari ve anlik tespitleri dogruydu. Gelecekle ilgili beklemem lazim cikacak mi?!
Asmin can da begendim ama cok ilginc tuhaf seyler soyledi arkadasim ile birlikte gittim. Sizlerede aynisini soyledimi bilmiyorum. Kilit bir anahtar verecekmis basiretim baglaniyormus vs vs biraz o konuda sacmaladi gibi. Ama diger yorumlari iyidi diye bilirim..
Baktiran kisilerin yorumlarini merak ediyorum
O işe girme para tuzağı cafe zorluyor müşteri gelsin diye :) sen falını baktır diğerleri ile ilgilenme
symbolün bir çok şubesi var da Nihal hangi şubesinde ?Nihal de iyidir. Ben şimdiye kadar bende anda yanıldı diyeni duymadım. İlk gittiğimde söylediklerini kaç sene sonra teyit ettim. Kendi adıma tavsiye ederim.
Kızlar, Şenay ı anlık teyit eden oldu mu? Çıkmasında da geçtim, anı doğru biliyorsa bunalımlardan bunalım beğenmem lazım.
BEN Gittim ofisine yılbaşından sonrada pahalanıcakmış yılbaşından önxe gidin isterseniz. Tel nosu var bende öyle gittimNasil bulalim shu ofisi? Ben ona yeni baktirdim anda cokkk iyidi soylediikleri xvikmadi tarih pat’adi amma tarihe takilmamak gerek zaten
Ofis acicak ladar musterisi vardir o zmn
Nihal Beşiktaş symbol’desymbolün bir çok şubesi var da Nihal hangi şubesinde ?
Atarmisiniz bana tel nosu?BEN Gittim ofisine yılbaşından sonrada pahalanıcakmış yılbaşından önxe gidin isterseniz. Tel nosu var bende öyle gittim
ben sadece gülümsedim.. diyecek söz yok.Anıl can diye yazmış birisi yeni sordum yıldız haritası ve bakım 900 tl imiş
Nasıl ya ???? Yıldız haritamla bakım yaptı aldı 900 tl üzerine bir de sen de büyü va var bozalım dediğinde ekstra bir daha ücret ödüyorsun o zaman ?Anıl can diye yazmış birisi yeni sordum yıldız haritası ve bakım 900 tl imiş
Ben gülemedim de kısa süreli şok geçirdim ağzımı kapatamadım bir müddet :))ben sadece gülümsedim.. diyecek söz yok.
Ben bulaşmam açıkçası İnstagramdan baktım Demet Akalın falan resimler yanına yaklaşamam açıkçasıNasıl ya ???? Yıldız haritamla bakım yaptı aldı 900 tl üzerine bir de sen de büyü va var bozalım dediğinde ekstra bir daha ücret ödüyorsun o zaman ?
Kişilik analizlerine güveniyorum her zaman. Kendisi de vadeye takılmayın diyor ama özellikle işle ilgili söylediği herşeyi yaşadım özelde de bir kısmını daha zamanı olanlar var dediklerinde.Son zaman kuzey e baktiran ve verdigi zaman ciktigi oldumu??
Sadece o var benim bildigim ee bikac unlu de olucak.. o kisiyi ben arastirdim da cidden gay olmamasindan mi kazandi dedim eli yuzu duzgun falan diye tuttu sanirim 900 lira vergisiz nasil bir kazanc demek bu,Ben bulaşmam açıkçası İnstagramdan baktım Demet Akalın falan resimler yanına yaklaşamam açıkçası
siz kuzeye baktırdınız mı 3 gündür elimde no bekliyorum biri daha onaylasa ben de baktırcam?Son zaman kuzey e baktiran ve verdigi zaman ciktigi oldumu??
Ben Kuzey e hiç yüzyüze baktırmadım hep telefonla ama telefonda da çok başarılı bence numarasını göndereyim belki buluşuyordur da bilmiyorumKızlar beşiktaştaki Kuzey cafesini kapatmış diye bir yorum okudum. Doğru mu? Emin miyiz? Öyleyse telefon numarasını birisi bana gönderebilir mi? Yeni yeri neresiymiş ya da buluşup baktırabiliyor muymuşuz? Ben telefon falcılığına karşıyım
Kapatmış evet. Geçen hafta baktırdım. Bana 1 hafta süre vermişti 3 gün sapmayla yaşadım olayı. Ama olay dediği gibi diildi farklı sonuçlandı. Anda ve geçmiş istiyorsanız evet tavsiye ederim ama gelecek için dediklerine pek takılmayın inanın tam tersi oluyor:) böylece fal faslını kapadım.Kızlar beşiktaştaki Kuzey cafesini kapatmış diye bir yorum okudum. Doğru mu? Emin miyiz? Öyleyse telefon numarasını birisi bana gönderebilir mi? Yeni yeri neresiymiş ya da buluşup baktırabiliyor muymuşuz? Ben telefon falcılığına karşıyım
siz kuzeye baktırdınız mı 3 gündür elimde no bekliyorum biri daha onaylasa ben de baktırcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?