İstanbul'da Fal - Falcılar

Kurtuluş un numarasını bilen varsa bana ulaştırır mı 2 yıl önce baktığı fal çıktı numarası yok bursadan taşınmış galiba londradaymış artık iletişim bilğisi olan bana ozelden yazsın lütfen. Bir de başka online gal bakan onerebileceginiz kım var. Ve aynı zamanda diğer işlemeleri de yapan üzerimde nazar ve büyü var diye çıkıyor sürekli düzgün biri ile iletişime geçmek istiyorum dönen olursa çok sevinirim ....

Merhabalar. Yeni deneyimlediğim bir kaç kişi için yazmaya geldim :)
Beşiktaş Safiye: Buradan çok güvendiğim bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. An olarak çok iyi baktı. Salladığı hiçbir şey olmadı. Tespitleri çok iyiydi. Dediği bir şey dediği şekilde oldu diyebilirim hatta. Esas mesele için 1-2 ay bekleyip göreceğim :)
Asmin Cafe Can: Bu çocuğa merak ettiğim için baktırdım; çok övülüyordu. Kendisini sevdim, gayet tatlı, konuşkandı. Yorumları yerinde ama bana aşırı bir gelecek söyledi diyemem. Daha çok tavsiyede bulundu. O da esas mesele için Safiye ile aynı şeyi söyledi. Bekleyip göreceğim onu da :)
Küba Cafe Esra: Esra'ya 3. baktırışım oldu aslında. İkinci gidişim ve son gidişimde çok alakasız şeyler söyledi. Belki de kaderim değişti bilmiyorum :)) Esra anlık durum tespitinde çok çok iyi bence ama gelecek bana şimdilik çok çıktı diyemem.
Şişhane Demet: Demet'e de yakın zamanda gittim 2 kere. Dediği bir şey oldu. Son gittiğimdeyse tabiki yine tam yerinde yorumlar yaptı. Umarım bu sefer çıkmaz ama onun da kısa vadesi var; göreceğiz :)

Bir de arkadaşlar, Beşiktaş'taki Nihal için yorum yapabilecek olan olursa çok sevinirim. Gitmeye değer mi sizce ?

Beşiktaş safiye hakkındaki son yorumlarınız neler kızlar?
Ben yeni gittim sayılır Safiye'ye. Anlık durumda çok iyiydi. Bence her şeyi söyledi. Uyardığı ve gündemine gelebilir dediği bir konu gerçekleşti. Esas meseleye daha var ama. Ben beğendim açıkçası. Arkadaşım pek beğenmedi ama. Dediklerinden dolayı mı yoksa pek iyi mi bakmadı bilemiyorum da bizde bu şekilde oldu.

Burada fal baktıranlar için ‘herkes kendi cehenneminde yanar’ deyip sonra falcı sormak da ne bileyim...

sana ne dediki ya
Ben 1,5 sene önce gitmiştim, Ramazan ayıydı. Sorduğum kişinin resmini görmek istedi, bu sana aşık olmuş dedi. Senle evlenmeyi de düşünmüş ama sana bunu açmaya cesaret edememiş, şu anda sınavları var ( ki o kısmı tutturdu çünkü Haziran ayı tam finallerin dönemiydi!) onlar bitsin elinde birayla bir gece kapına dayanacak dedi. Söz ettiğimiz kişi namazına orucuna çok düşkün, asla içki içmeyen ve evime hiç gelmemiş olan birisiydi. O kadar saçma bir faldı ki olumlu olması bile zerre mutlu etmedi öyle diyeyim. Konuyla ilgili son vaziyeti eski msjlarımdan okuyabilirsin, ben artık yazmaktan çok bunaldım

Nihal için değer ya da değmez o konuda bir şey diyemeyeceğim ama saçmaladığını görmedim. Yalnız baktırmayı düşünürseniz geldiği saatlerde orada olup ilk baktıranlardan olursanız daha iyi olur.

An için söylediği doğru ise gelecek için doğal olarak durum dediği gibi şekillenecek yani kendi özel hayatımla ilgili bu yorumu yaptım yoksa tabikide anı bilen falcı mükemmeldir gelecek için de ne diyorsa doğrudur kafasında yazmadım onu

Ben de tam 1,5 yıl aynı şeyleri düşünerek fal baktırmaya devam ettim. Anla ilgili bana söylenenler hep çok olumluydu. Ama uzun zaman hiç bir gelişme yaşamadığım gibi sonraları da durum gitgide olumsuza döndü. Demek ki kimse anı da bilmiyor ama umarım size söyledikleri şeyler gerçekleşir, tahminlerinin tutması tesadüf bile olsa.

Evet dogru artik telefonla bakiyor sadece

Ben bulusmak istedim bulusmuyo aslinda dogru hayatta cxok cok daha iyidir telefonda kafayindan salliyo cabuk cabuk

İşte içinden en çıkılmaz noktaya hoşgeldiiiiiiiiiiiik Anı bilecek olsunlar kafi geleceği Allahtan başkası bilmez/bilemez zaten de anda da yanılıyorlarsa biz salak mıyız ya ???? Paramıza, umutlarımıza yazık (((

Bir çoğunun anı da bildiğine inanmıyorum artık. Çünkü an bu kadar olumlu olsaydı, daha sonra yaşanan olaylar da olumlu olurdu, çok olağandışı bir durum olmadıkça. Hiç kimse hiç birşey bilmiyor. Dobradır, gerçekçidir diye cesaretimi toplayıp deriiin bir nefes alıp baktırdığım kim varsa bana çok olumlu konuştular ve yanıldılar. Ortada hiç bir neden yokken olay mucizevi bir şekilde çözülürse koşarak gelip tüm forumla paylaşırım:)

Ben bulusmak istedim bulusmuyo aslinda dogru hayatta cxok cok daha iyidir telefonda kafayindan salliyo cabuk cabuk
Kuzeye tlefondan 10 15 dakika arası bakıyor bana. Ve dediklerini yaşıyorum. Reklam korkusundan biz burda beğendiğimiz falcilari yazamıyoruz ama topigin eski sayfalarinada bakın ben birçok falcı denedim ve yazdım. Favorim Kuzey ve Şenay. Herkesin olacak dediği adamla olmayacak diyen ikisiydi. Kuzeyin işle ilgili dediği şeyleri de yaşadım şenayında dedikleri bende çıktı. Ama kuzey bir adım daha önde benim için

Merhaba bunk kafe kerim in yeni yerini bilen var mı artı kadiköy de müzzeyen deneyimine sahip kimse var mı ?

Ben 4 senedir deli gibi gittim hepsi kandırdı Hande kuzey başta olmak üzere sana dönecek denilen insanın yakında çocuğu oluyor sakın sakın fala güvenip hareket etmeme ve etme tuzağına düşmeyin bana kibir yüklediler ve şimdi yıkıldım 4 seneyi heba etmeyi yanıyorum onun için yurtdışına bile gitmedim hayatıma kimseyi sokmadım şimdi onun üzülmesini yuvasının yıkılmasını mı isteyim falcıya gitseniz bile sakın şımarmayın normal de nasıl davranmanız gereken biçimde davranın Hande ye kesinilkle güvenmeyin kuzey keza öyle bir kaç kişi dışımda çocuğu olacağını bilemedi bu falcıların yalanlarına inanmayın lütfen benim bi işinizi bırakır İstanbul gelir önünüze gelen başka fırsatları tepersiniz size yalvarırım falcıya gitmeyi eğlenme dışında görmeyin bir çoğunun karşısna çıkıp diyeceğim çocuğu olacak bakalım utanacaklar mı
en e

Cok acı olmuş kimlere baktırmıstın baska?

Kesinlikle haklisiniz, aynen bende kuzeyi ovmuyorum reklam diye uzerime atlamasin hic kimse. Ben istanbulda bukadar falci gezdim amma kuzey 2-3 falcidan biriki soylediklertini yasadim hatta tarrihi tuturdugu bile oldu. Amma bana 6-7 dakika bakiyo yaaa aceba tez tez gal yaptihim icin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…