İstanbul'da Fal - Falcılar

Cıkan vadesi dolup cıkmayan ay hiç bişey yokmu bu aralar cok sıkılıorum ay tutulması vurdu beni

Fal sepetinde senanur tan, emre dinç, medyum gizem, hale yıldırım, dennis ve zülal şene katina attım hepsi durumla ilgili çok pembe şeyler söylediler. Bunlar hakkında neler düşünüyorsunuz? İzlenimleriniz neler? Size çıkan veya şu konuda çok iyiydi dediğiniz şeyler neydi?

Kızlar iki Şule hakkında fikriniz var mı? Medyum Şule anne bir de etiler de Şule varmış şuşu imiş lakabı... Giden tecrubesi olan bana özelden de olsa yazabılır mı? Teşekkür ederim...

Bir arkadaşım Mi kafe Hande yi Zomato üzerinden eleştiri yapmaya çalışmış 2/3 kez yorumları silinmiş artı hiçbir hakaret unsuru olmamasına rağmen Zomato yasaklamış üyeliğini yani Hande kesinlikle eleştiriye gelemeyen biri

Ben gitmeyi dusunuyodum fiyatida baya yuksekmish burdan bir arkadash yazdi soyledikleri cikmiyo diye ve ben vaz gectim
Öyle mi? Ben de düşünüyordum da evet fiyatı yüksek. O yüzden size sordum. Teşekkür ederim cevap için. Gerçekten çok makbule geçti.

Kizlar bu Janset telefonda bakiyor mu? iyi diyenler olm us, telefonu olan varsa ozelden yazabilir mi, merak ettim belki denerim bir fal krizi animda.

Kizlar bu Janset telefonda bakiyor mu? iyi diyenler olm us, telefonu olan varsa ozelden yazabilir mi, merak ettim belki denerim bir fal krizi animda.
Ben bir kere denemiştim o zaman beğenmiştim telefonunu da buradaki bir arkadaş verdi aradım ofisinde bakıyormuş Nişantaşında 100 tl dedi telefonda da bakıyorum ama çok tercih etmiyorum yüzyüze daha iyi çıkar dedi uzun bakıyormuş bir de zaten sürekli baktırmana gerek olmaz dedi dürüst geldi bana

bana da jansetin numarasını özelden yazar mısınız

Arkadaşlar fal sepetindeki çoğu kişiye baktırdım hepsi olumlu konuştu sadece alex olumsuz konuştu hem de fazlasıyla olumsuzdu. Alexe baktıranlar ne düşünüyorsunuz?

Bizde bugün arkadaslarla sıkıntıdan öyle yolda giderken baktırdık taksimde kadınlar kahvesinde ışıla baktırdık berbattı ama 25 tlye baktı fala inanma falsz kalma dedik arkadaslarla

Bizde bugün arkadaslarla sıkıntıdan öyle yolda giderken baktırdık taksimde kadınlar kahvesinde ışıla baktırdık berbattı ama 25 tlye baktı fala inanma falsz kalma dedik arkadaslarla
Fala inanma falsız kalmayı kim söylemiş hangi Bilge ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…