Ben baktirdim kadere cok tutturdu.kisilik analizi an durumu cok iyi...tavsiye ederimTabii fal enerji meselesi kişite göre değişir.
Bana soylediiyi tarih 2 aydi amma 6 ay sonra oldu amma oldu yani ben tarihlere takilmam hicyalnız biraz geç çıkıyor sanırım
yalnız sen sevgiline dava aç iftira igrenç ve ağır bir suçtur
Aynen oyle yapcam zaten ses kayitlarini falan topladim
Bulursaniz banada atin lutfenJansetin nosu için bana yazabilirsiniz
Etiler’de olanın adı Şengül sanırımKızlar iki Şule hakkında fikriniz var mı? Medyum Şule anne bir de etiler de Şule varmış şuşu imiş lakabı... Giden tecrubesi olan bana özelden de olsa yazabılır mı? Teşekkür ederim...
Evet, bilginiz var mı? Özelden de yazabilirsiniz. Teşekkür ederim...Etiler’de olanın adı Şengül sanırım
Hiç bilgim yok malesef, geçen sene bu zamanlar sözü edilmişti forumda. İsmini ordan hatırlıyorum ama ben gitmedim hiç.Evet, bilginiz var mı? Özelden de yazabilirsiniz. Teşekkür ederim...
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederimHiç bilgim yok malesef, geçen sene bu zamanlar sözü edilmişti forumda. İsmini ordan hatırlıyorum ama ben gitmedim hiç.
Ben gitmeyi dusunuyodum fiyatida baya yuksekmish burdan bir arkadash yazdi soyledikleri cikmiyo diye ve ben vaz gectimEvet, bilginiz var mı? Özelden de yazabilirsiniz. Teşekkür ederim...
Öyle mi? Ben de düşünüyordum da evet fiyatı yüksek. O yüzden size sordum. Teşekkür ederim cevap için. Gerçekten çok makbule geçti.Ben gitmeyi dusunuyodum fiyatida baya yuksekmish burdan bir arkadash yazdi soyledikleri cikmiyo diye ve ben vaz gectim
Ben bir kere denemiştim o zaman beğenmiştim telefonunu da buradaki bir arkadaş verdi aradım ofisinde bakıyormuş Nişantaşında 100 tl dedi telefonda da bakıyorum ama çok tercih etmiyorum yüzyüze daha iyi çıkar dedi uzun bakıyormuş bir de zaten sürekli baktırmana gerek olmaz dedi dürüst geldi banaKizlar bu Janset telefonda bakiyor mu? iyi diyenler olm us, telefonu olan varsa ozelden yazabilir mi, merak ettim belki denerim bir fal krizi animda.
bana da jansetin numarasını özelden yazar mısınızBen bir kere denemiştim o zaman beğenmiştim telefonunu da buradaki bir arkadaş verdi aradım ofisinde bakıyormuş Nişantaşında 100 tl dedi telefonda da bakıyorum ama çok tercih etmiyorum yüzyüze daha iyi çıkar dedi uzun bakıyormuş bir de zaten sürekli baktırmana gerek olmaz dedi dürüst geldi bana
Fala inanma falsız kalmayı kim söylemiş hangi Bilge ?Bizde bugün arkadaslarla sıkıntıdan öyle yolda giderken baktırdık taksimde kadınlar kahvesinde ışıla baktırdık berbattı ama 25 tlye baktı fala inanma falsz kalma dedik arkadaslarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?