İstanbul'da Fal - Falcılar

Aynen yuz yuze daha iyi bencede ve banada uzun bakmisti

Benim favorim beylikduzunde menekse cafe ,ozellikle su fali , issizken ve cok umutsuzken gitmistim bana 3 gun icinde ise giricen dedi bende salladi heehalde dedim. Aksaminda bir arkadasim nasilsin diye yazdi onlarda is icin birini ariyolarmis gelmek istermisin dedi tabi hemen cv mi falan gonderdim gorusmeye gittim eve ise basladim:) cok sasirmistim hemde bu kadar kisa vadede nasil oldu diye .

Ben de çok şaşırıyorum insanları nasıl bu kadar kandırabiliyorsunuz diye.

Yersen cin olmadan adam çarpmak kimse yemez bunları

Numarasını rica etsem?

Bende zaten nosu var zaten gittiğim tek falcı artık:)
Çıkıyor mu veya anda mı iyi ben sadece bir kere denedim o zaman da beğendiğimi biliyorum ama ne söylediğini çok hatırlamıyorum bir de telefonda konuştuğumda diğer falcılar gibi telefonda da bakarım öylede olur demedi yüzyüze daha iyi olur dedi uzun bakıyorum dedi zaten bir kere baktırınca uzun zaman baktırmana gerek kalmaz dedi zaman ayarlayabilirsem denemeyi düşünüyorum

asmin cafe koray a baktırdım bazı noktaları kesin nokta atışı bildi,ama bazı konularda cok degısık hiç olmasını beklemedıgım yorumlar da bulundu. bakalım görecegız bısey var dedıgı ama daha zamanı var olursa yazarım yaı ılla gıdın dıyemem ama hıcte bılemedı dıyemem ortaya karısık

tahmin edemeyeceğin bişeyi. soylediyse bence iyi, oyle miydi peki
çünkü bence zaten hep tahminden gidiyorlar sonra çıkmadı diyorlar..
pembe miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…