- 21 Aralık 2018
- 75
- 16
- 3
- 37
Aynen yuz yuze daha iyi bencede ve banada uzun bakmistiBen bir kere denemiştim o zaman beğenmiştim telefonunu da buradaki bir arkadaş verdi aradım ofisinde bakıyormuş Nişantaşında 100 tl dedi telefonda da bakıyorum ama çok tercih etmiyorum yüzyüze daha iyi çıkar dedi uzun bakıyormuş bir de zaten sürekli baktırmana gerek olmaz dedi dürüst geldi bana
Ben de çok şaşırıyorum insanları nasıl bu kadar kandırabiliyorsunuz diye.Benim favorim beylikduzunde menekse cafe ,ozellikle su fali , issizken ve cok umutsuzken gitmistim bana 3 gun icinde ise giricen dedi bende salladi heehalde dedim. Aksaminda bir arkadasim nasilsin diye yazdi onlarda is icin birini ariyolarmis gelmek istermisin dedi tabi hemen cv mi falan gonderdim gorusmeye gittim eve ise basladim:) cok sasirmistim hemde bu kadar kisa vadede nasil oldu diye .
Yersen cin olmadan adam çarpmak kimse yemez bunlarıBenim favorim beylikduzunde menekse cafe ,ozellikle su fali , issizken ve cok umutsuzken gitmistim bana 3 gun icinde ise giricen dedi bende salladi heehalde dedim. Aksaminda bir arkadasim nasilsin diye yazdi onlarda is icin birini ariyolarmis gelmek istermisin dedi tabi hemen cv mi falan gonderdim gorusmeye gittim eve ise basladim:) cok sasirmistim hemde bu kadar kisa vadede nasil oldu diye .
Merhabalar. Buldunuz mu acaba?Jansetin nosu için bana yazabilirsiniz
Numarasını rica etsem?Ben bir kere denemiştim o zaman beğenmiştim telefonunu da buradaki bir arkadaş verdi aradım ofisinde bakıyormuş Nişantaşında 100 tl dedi telefonda da bakıyorum ama çok tercih etmiyorum yüzyüze daha iyi çıkar dedi uzun bakıyormuş bir de zaten sürekli baktırmana gerek olmaz dedi dürüst geldi bana
Bende zaten nosu var zaten gittiğim tek falcı artık:)Merhabalar. Buldunuz mu acaba?
Ben baktirdim selma isminde bir kadina bakirkoyden, burada yazmishlar kizlar cook onceden , cok iyi deyemem kotude deyememSelamlar aranızda Yıldızname baktıran ve tavsiye edecek olan var mı?
Çıkıyor mu veya anda mı iyi ben sadece bir kere denedim o zaman da beğendiğimi biliyorum ama ne söylediğini çok hatırlamıyorum bir de telefonda konuştuğumda diğer falcılar gibi telefonda da bakarım öylede olur demedi yüzyüze daha iyi olur dedi uzun bakıyorum dedi zaten bir kere baktırınca uzun zaman baktırmana gerek kalmaz dedi zaman ayarlayabilirsem denemeyi düşünüyorumBende zaten nosu var zaten gittiğim tek falcı artık:)
Refika telde bakiyorsa fiyati ve tel numarasi hakkinda bilgi verecek olan var mi?Mersin refika’ya baktıran var mı? Nasıl sizce? Telefonda bakıyor
75 tl. Ama ben çok memnun kalmadım. İstersen numarasını vereyim.Refika telde bakiyorsa fiyati ve tel numarasi hakkinda bilgi verecek olan var mi?
asmin cafe koray a baktırdım bazı noktaları kesin nokta atışı bildi,ama bazı konularda cok degısık hiç olmasını beklemedıgım yorumlar da bulundu. bakalım görecegız bısey var dedıgı ama daha zamanı var olursa yazarım yaı ılla gıdın dıyemem ama hıcte bılemedı dıyemem ortaya karısık
Numarasini gonderirsen sevinirim yine de,zaten su anda baktirmiyorum ileride telde baktirmak denemek isteyebilirim.75 tl. Ama ben çok memnun kalmadım. İstersen numarasını vereyim.
75 tl. Ama ben çok memnun kalmadım. İstersen numarasını vereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?