Pardon bana hitaben yazdığınızı şimdi fark ettim.Merhaba
Sizi takip ediyorum da önerdiğiniz biri var mı veya nispeten iyi dediğiniz biri
Merhaba ben de bugün gittim gelecekle ilgili çok az konuştu süre verdi bakalım çıkacak mı?Merhabalar 7 dk demet e gidenler varmi? Ben bugun gittim de dusuncelerinizi ogrenmek isterim
Yok tatlim onlar eksik kalmis bak :)).Kız sen asmin koray eskiden meleklerdeki ile kapriss samete baktırdınmı acayip bi sıra vardı
Ben beyenmedim tarihleride soyledikleride patlayali cok olduMerhabalar 7 dk demet e gidenler varmi? Ben bugun gittim de dusuncelerinizi ogrenmek isterim
Merhaba ben de bugün gittim gelecekle ilgili çok az konuştu süre verdi bakalım çıkacak mı?
Onun dışında çok olumsuzdu ya aşırı şoka girdim. Sana nasıldı
Ben beyenmedim tarihleride soyledikleride patlayali cok oldu
Kader çıkıyor mu sana ciddenyaaa toprak telde bakıyormu benim hataydan falcım var ama birini denemek ,istiyorum
Ne kadara bakıyor numarasını verir misinBugün arkadaşımla safiyeye gittik ona bi saat sonra kii kadın bir saat bir gün bir haftda olabilir ama ben bi saat gibi görüyorum dedi ona dediği oldu bana da ince bi detay verdi bakalm nolcak brn bundan sonra safiye den başka bi falcıya gitmicem çünkü tek oturaklı falları çıkan bana ve çevreme o oldu
Cok sey hatirlamiyorum cunki ongun baya falciya gitmisdim, amma arkadasimla gittik kiz evli 2 cocugu var kiza bahtin kapali evde kakmissin dedi ahahah cok gulduk isle alakali sordu arkadasim olmulu soyledi amma kiz ishten atildi 4 -5 gun sonra, bana hep olumlu soyledi tarihleri gecince yinede umut etdim cikar diye takilmiyorum tarihler cunki amma hic biaey cikmadiKader çıkıyor mu sana cidden
Kaderin çıktığını sende biliyorsun canimKader çıkıyor mu sana cidden
evet malesef o kilit olayını herkese yapıyor :sMerhaba burada övüldüğü için Asmin can a gittim hayatımda gördüğüm en kötü fal deneyimlerinden biri idi 1.bahtsızlık üzerinden falı yürütüyor kilit var 40 gün namaz kılacaksın vs..sna kurşun dökeceğiz diyor tamamen para tuzağı 2. Falı kesinlikle tezatlar doluydu kim boşanmış veya evliliğinde sorunlar var dedi açıkladım kim olduğunu ,fasa fiso şeyler söyledi depresyondasın boynun ağrıyor !!! Bu insanın senin hayatımda olacağını düşünmüyorum diyor son iki kartlı açılımda herşey yolunda giderse bu iş olabilir dedi gülermisin ağlarmısın ya 4-5 senedir baktırdığım tüm falcılar yalancı yada can !!! Kesinlikle tavsiye etmem iş sorunu yaşadığımı söylememe r ağmen 200 tl lik işlem önerdi ;bana 10 tane soru sordu kesinlikle hikaye ağır konuşmak istemiyorum ama işi sadece Show a dökmüş biri ;elime bakıp iki çocuğum olacağını söylerken kısmetin kapanmış bahtsızlık var diyor !işi gücü ahlaksız bir şekilde tamamen kişinin üzüntüsünden faydalanmaya dökmüş ;Angels Cengiz de bu yöntemi uyguluyor herşey olumsuz konuşup sonra yıldızname satmaya çalışıyor çorluda bir falcıda olumsuz konuşup sevdiğine kavuşmak istiyorsan muska yazalıma bağlamıştı tabi ben saf gibi yutmuştum
Bu iskendurunda yaşayan Kader dimi?Cok sey hatirlamiyorum cunki ongun baya falciya gitmisdim, amma arkadasimla gittik kiz evli 2 cocugu var kiza bahtin kapali evde kakmissin dedi ahahah cok gulduk isle alakali sordu arkadasim olmulu soyledi amma kiz ishten atildi 4 -5 gun sonra, bana hep olumlu soyledi tarihleri gecince yinede umut etdim cikar diye takilmiyorum tarihler cunki amma hic biaey cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?