İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba
Sizi takip ediyorum da önerdiğiniz biri var mı veya nispeten iyi dediğiniz biri
Pardon bana hitaben yazdığınızı şimdi fark ettim.
Ben burda geçen isimlerin nerdeyse hepsine gittim defalarca. Hatta bazılarına dörder beşer defa gittiğim oldu. Kimse bir şey bilmiyor inanın ki. Başıma gelen şeyleri hiç kimse tahmin edemedi. Tek bir felaket tellalı vardı ki o bile adam seni arayacak falan demişti en azından. Hikayemin nasıl sonuçlandığını da yazmıştım burada.

Merhabalar arkadaşlar bende uzun süredir bu başlığı takip ederim. Arada daralınca yeni beğenilen faşcılar var mı diye girer okurum . Sadece tek bir kişiye gittim ve defalarca gittim. North kuzey ancak son fal patladı tam tersi oldu. Sadece yazmak istedim. Faldan ötürü bir beklenti oluşuyor ve bekliyorsunuz, beklerken bazı fırsatları kaçırıyorsunuz. Bir daha baktıracağımı düşünmüyorum. Kendinizi şartlamdırmayın ki ben yaptım şimdi çok pişmanım

Ne kadara bakıyor numarasını verir misin

Kader çıkıyor mu sana cidden
Cok sey hatirlamiyorum cunki ongun baya falciya gitmisdim, amma arkadasimla gittik kiz evli 2 cocugu var kiza bahtin kapali evde kakmissin dedi ahahah cok gulduk isle alakali sordu arkadasim olmulu soyledi amma kiz ishten atildi 4 -5 gun sonra, bana hep olumlu soyledi tarihleri gecince yinede umut etdim cikar diye takilmiyorum tarihler cunki amma hic biaey cikmadi

kapriss cafe serhat değil sametmiş adı yalnış yazmışım giden varmı

Arkadaşlar selamlar.
biliyorsunuz buraya bir cok falcıya gittiğimi yazmıstım ve dediklerinin çıkmadığını.
3 gün önce bana gore mucizevi bir sekılde eski sevgilim beni 5 aydan sonra aradı !
ne olacağı belli değil henüz bilemiyorum ama tüm falcılar barısacagımı soylemıstı biliyorsunuz .
hicbirinin vadesi tutmadı, ozamanlar hep 3 hafta 1 ay max 2 ay diyenler olmustu ama dediğim gibi aradan 5 ay geçti..
eğer barısırsam buraya yazacagım zaten sizden baska kimseye soylemıyorum büyüsü kaçmasın diye...
sadece 7 dk demet 4 vade vermişti 4 gün 4 hafta hatta çıkarken ben 4 ay olmaz değil mi demiştim olabilir demişti..
vade konusunda en yaklasan o.
bilginiz olsun , umarım hepimiz istediğimiz seyleri yasarız.
buarada bugun ay tutulması var , bol bol dua edin istediklerinizi aklınızdan geçirin..

Arkadaşlar merhaba. 2 kişinin adı geçmiş, ikini de tecrübe ettiğim için yazmak istedim :)
Cezmi : Uzun zamandır ara ara baktırdım hep kendisine telefonda. Bir arkadaş sormuş; evet banka hesap soyada Kuzucu gibi bir şey. Doğru Cezmi yani o. Ulaşılması biraz zor tanımayan için. Özel numarası vardı, oradan mesajlara dönüş yapardı. İlk zamanlar beğenirdim ama sonralarda biraz yavan gelmeye başladı falları. O yüzden bi daha baktırmayayım diye numarasını silmiştim hatta :) Fena değildir ama vooov kesinlikle baktırın da diyemem artık.
Safiye : Safiye'de çok tartışılmış. Daha önce de yorumumu yazmıştım; ben beğendim kendisini. Dediği 1-2 şey oldu. Bir şey için hala beklemedeyim ama bir daha kesinlikle gideceğim bir falcı kendisi.

Merhaba burada övüldüğü için Asmin can a gittim hayatımda gördüğüm en kötü fal deneyimlerinden biri idi 1.bahtsızlık üzerinden falı yürütüyor kilit var 40 gün namaz kılacaksın vs..sna kurşun dökeceğiz diyor tamamen para tuzağı 2. Falı kesinlikle tezatlar doluydu kim boşanmış veya evliliğinde sorunlar var dedi açıkladım kim olduğunu ,fasa fiso şeyler söyledi depresyondasın boynun ağrıyor !!! Bu insanın senin hayatımda olacağını düşünmüyorum diyor son iki kartlı açılımda herşey yolunda giderse bu iş olabilir dedi gülermisin ağlarmısın ya 4-5 senedir baktırdığım tüm falcılar yalancı yada can !!! Kesinlikle tavsiye etmem iş sorunu yaşadığımı söylememe r ağmen 200 tl lik işlem önerdi ;bana 10 tane soru sordu kesinlikle hikaye ağır konuşmak istemiyorum ama işi sadece Show a dökmüş biri ;elime bakıp iki çocuğum olacağını söylerken kısmetin kapanmış bahtsızlık var diyor !işi gücü ahlaksız bir şekilde tamamen kişinin üzüntüsünden faydalanmaya dökmüş ;Angels Cengiz de bu yöntemi uyguluyor herşey olumsuz konuşup sonra yıldızname satmaya çalışıyor çorluda bir falcıda olumsuz konuşup sevdiğine kavuşmak istiyorsan muska yazalıma bağlamıştı tabi ben saf gibi yutmuştum

evet malesef o kilit olayını herkese yapıyor :s

Bu iskendurunda yaşayan Kader dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…