İstanbul'da Fal - Falcılar

Genel yorum yapıyor o yorumları bende yaparım:)
Genel yorum yapıyor dersen olmadi şimdi canim . Kader herzaman dedim reklam derlerse sesinle bilenler biliyor genel yorumlardan çok ilişki de olduğun kişi açısından çok iyi bunu inkar etmek nankorluktur

Genel yorum yapıyor dersen olmadi şimdi canim . Kader herzaman dedim reklam derlerse sesinle bilenler biliyor genel yorumlardan çok ilişki de olduğun kişi açısından çok iyi bunu inkar etmek nankorluktur
Siz gerçekten reklam yapıyorsunuz.

Niye bu kadar savunuyorsun Kader hanımı ? Belki ilişkide olduğu insanı değil de başka şeyi merak ediyordur , mesela iş? Ve kader hanım genel geçer şeyler söylüyorsa ve bundan memnun kalmadıysa nankör mü oluyor?

Kader biraz sallıyor ya herkese aynı yorum yanii ii bir falcı bir tanede olsa nokta atışı yapar geçmiş gelecek valla öyle durum ama değişik

Tabii fal enerji meselesi kişite göre değişir.
Fal enerji meselesi biraz hikaye !!!o falcının motivasyonu bağlı ben soru sormayayım diye kartları toplayıp masa altına koyan falcıda gördüm tlf geldi deyip falı kesen de gördüm seni enerjinin iyi olması anlam ifade etmiyor bu işi severek mi yapıyor yoksa zorunluluk olarak mı can tarot denen birine gitmiştik adam 15 dakika hikaye anlattı 5 dakika fal baktı parayı alınca bir tarafları oynamaya başladı o enerji meselesi saçma bir klışe gittiğimde hep aynı enerjiyle bakanlar da var sen zaten bir umut ile düşük enerjiyle gidiyorsun olay falcı işini seviyor mu da bitiyor 5 dakika da Beşiktaş la falcı olunmuyor

Merhaba kizlar , size bisey anlatmak istiyorum simdi oldu o yuzden hemen size yazicam!

Bi kere fal enerji meselesi yaziyolar ve bu net boyledir kesinlikle bi falci sana istiyorsa iyi bakar istemiyosa basindan sallar tam 7 senedir bu yoldayim ve bunu guzel anladim.

2-3 ay once ilk kez Jansete ( ismini reklam olsun diye yok belki birileri baktirdi bana cikti bilin diye yaziyorum ) gittim ani iyi gordu hayatimda olan kisinin burcuna kadar, karakteri , nasil biriisi nasil tanish olduk ve hayatinda su an bashka birisi var dedi, evet hayatimda bugune kadar vardi . Bende evet var dedim onunda nasil biri oldugunu bire bir soyledi shashirdim amma yinede ola bilir belki bir tesadufdur diye dusundum. Bana shu an ilishki yashadigin kishiden kork bence dedi, bende ne diyosun be dedim, bakgor o senin eskini bulucak neler neler soylucek sen onu attigin anda ve hatta seni shantaj bile edicek dedi. Bende ne diyosun be dedim adam beni seviyoooo, sevmiyor dedi ve bu iliskiyi sen bitireceksin dedi ki bende bitirmeyi hic dusunmedim hic bi zaman. Cok kizdim masadan kalkdim. Bashka soyledikleride oldu simdi alaksiz hepsini buraya dokmeyeyim
Ustunden bir ay gecti seni shantaj edicek dedii adam bana yuzukle geldi evlenelim dedi bende tabi kabul ettim. Amma ashigim deyemem yani ishte guzel bir esh olur beni seviyor, hershey yani var bunda. Dun kavga ettik cok kucucuk biseyin ustunde bende kizdim yuzuyu eline cikardim verdim ve asla sana geri donmem dedim bana : bak gor neler yaparim donmezsen dedi. Bugun sabah bana yazdi geri donmezsen seni eski sevgiline rezil ederim dedi bende et nasil edceksen dedim. Sonra eski sevgilim aradi bu nasil birisi sen bununla nasil bulusuyosun diye bende noldu dedim : aramish onu herkesle yattigimi , para sevdiyimi yani akila gelmez seyler soylemish beni rezil etmek icin. Cok kizginim tabi amma soylemek istediyim shu ki kadin gordu shantaji falan ,,, yani bunu herkese gorupte cikmasi genel bisey diil sonucta....cok uzgunum simdi halbuki kadin soyledi dikkat et shundan diye. Neise Iyiki evlenmeden yuzu acilmish! Ishte bukadar

Burdaki arkadaslardan biri bana Jansetin numarasini yolladi bukamiyorum lutfen yollarmisiniz kimde varsa cunki Asmin aradim gitmish ordan

Son düzenleme:
Burdaki arkadaslardan biri bana Jansetin numarasini yolladi bukamiyorum lutfen yollarmisiniz kimde varsa cunki Asmin aradim gitmish ordan[/QUOTE]Ben reklam olduğunu düşünmüyorum bende bir kere baktirmistim çok memnun kalmıştım eğer telefonunu bilen varsa bana da göndersin lütfen

Hanımlar,
falcılardan memnun olabilirsiniz veya memnun değilsinizdir, herkes aynı falcıdan memnun olacak diye birşey yok, bu sebeple rica ediyorum topikte sizlerin beğendiği falcılar eleştirildiğinde üyelere ithamlarda bulunmayın, kusura bakmayın ama bir falcı için savunmaya geçmeye gerek yok, x fal sitesinde adı Ayşe olan falcı y fal sitesinde falcı Melahat diye fal bakıyor, çoğu falcı da birbirini tanır, hakkınızda da konuşup bilgi alışverişi yaparlar, bir kere sizin zaafınızı yakalamaları yeterli, fallarını o yönde yürütürler, falcıları o kadar gözünüzde büyütüp buradan bilerek veya bilmeden reklamlarını yapmayın lütfen, hani bazılarını tanımasam birşey bildiklerine inanacağım.

bayadır fal baktırmıyor hatta bu başlığa bile girmiyordum. şimdi biraz okuyup, sonrasında da gideyim. duruma göre buraya yazar fikir belirtirim yine. :))

Burdaki arkadaslardan biri bana Jansetin numarasini yolladi bukamiyorum lutfen yollarmisiniz kimde varsa cunki Asmin aradim gitmish ordan
Ben reklam olduğunu düşünmüyorum bende bir kere baktirmistim çok memnun kalmıştım eğer telefonunu bilen varsa bana da göndersin lütfen[/QUOTE]
ben de istiyorum numarasını

Ben reklam olduğunu düşünmüyorum bende bir kere baktirmistim çok memnun kalmıştım eğer telefonunu bilen varsa bana da göndersin lütfen[/QUOTE]
Oh be rahatladim simdi reklam diye uzerime atlicaklar zannetim insan artik gorduyunu soylemeye korkuyo burda )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…