Genel yorum yapıyor o yorumları bende yaparım:)Kaderin çıktığını sende biliyorsun canim
Genel yorum yapıyor dersen olmadi şimdi canim . Kader herzaman dedim reklam derlerse sesinle bilenler biliyor genel yorumlardan çok ilişki de olduğun kişi açısından çok iyi bunu inkar etmek nankorlukturGenel yorum yapıyor o yorumları bende yaparım:)
Siz gerçekten reklam yapıyorsunuz.Genel yorum yapıyor dersen olmadi şimdi canim . Kader herzaman dedim reklam derlerse sesinle bilenler biliyor genel yorumlardan çok ilişki de olduğun kişi açısından çok iyi bunu inkar etmek nankorluktur
Genel yorum yapıyor dersen olmadi şimdi canim . Kader herzaman dedim reklam derlerse sesinle bilenler biliyor genel yorumlardan çok ilişki de olduğun kişi açısından çok iyi bunu inkar etmek nankorluktur
Fal enerji meselesi biraz hikaye !!!o falcının motivasyonu bağlı ben soru sormayayım diye kartları toplayıp masa altına koyan falcıda gördüm tlf geldi deyip falı kesen de gördüm seni enerjinin iyi olması anlam ifade etmiyor bu işi severek mi yapıyor yoksa zorunluluk olarak mı can tarot denen birine gitmiştik adam 15 dakika hikaye anlattı 5 dakika fal baktı parayı alınca bir tarafları oynamaya başladı o enerji meselesi saçma bir klışe gittiğimde hep aynı enerjiyle bakanlar da var sen zaten bir umut ile düşük enerjiyle gidiyorsun olay falcı işini seviyor mu da bitiyor 5 dakika da Beşiktaş la falcı olunmuyorTabii fal enerji meselesi kişite göre değişir.
bayadır fal baktırmıyor hatta bu başlığa bile girmiyordum. şimdi biraz okuyup, sonrasında da gideyim. duruma göre buraya yazar fikir belirtirim yine. :))
Ben reklam olduğunu düşünmüyorum bende bir kere baktirmistim çok memnun kalmıştım eğer telefonunu bilen varsa bana da göndersin lütfen[/QUOTE]Burdaki arkadaslardan biri bana Jansetin numarasini yolladi bukamiyorum lutfen yollarmisiniz kimde varsa cunki Asmin aradim gitmish ordan
Ben reklam olduğunu düşünmüyorum bende bir kere baktirmistim çok memnun kalmıştım eğer telefonunu bilen varsa bana da göndersin lütfen[/QUOTE]Burdaki arkadaslardan biri bana Jansetin numarasini yolladi bukamiyorum lutfen yollarmisiniz kimde varsa cunki Asmin aradim gitmish ordan
Korayda ben oldum iyidirşınlara gidersen bana yaz
koray, samet
Korayda ben oldum iyidir
Korayda ben oldum iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?