İstanbul'da Fal - Falcılar

Handenin bana dedikleri de çıkmadı. Adamla el ele görüyorum falan demişti de adam beni durup dururken engelledi. Aşk hayatı dışındakiler de çıkmadı. Sadece anda ve geçmişte iyiydi ama zaten baktırdığım tüm falcılar bu konuda iyi oluyor hep.
Kişiden kişiye göre değişiyor demek ki.

Yaaa bu çok kötü birşey ama kadın hepmi boyle pembe ci

Janset gerçekten iyi mi yoksa falım çıksın diye negatifi gömen birimidir acaba..
ya ben Hande tarzında biri arıyorum ama tek farkı onun gibi pembeci olmasın.. hande terapist bence

Janset gerçekten iyi mi yoksa falım çıksın diye negatifi gömen birimidir acaba..
ya ben Hande tarzında biri arıyorum ama tek farkı onun gibi pembeci olmasın.. hande terapist bence
Hayır, hatta ben fazlaca pembeci buldum kendisini. Eğer derdin terapiyse ben Hande derim. Geçmiş geçmişte kaldı, geleceği de zaten kimse bilemiyor. Hande daha ikna edici konuşuyor ne bileyim. Ücreti de Janset’in yarısı kadar:)

İşte aynı benim durumum:) bana da ısrarla boşanmayacaksın dedi, boşandım. Başka bir kişiyi sormuştum barışacaksınız dedi. Adam bana yapmadığını bırakmadı ve şu an başkasıyla beraber. Altı kez gittim Handeye, ısrarla bunları anlattı bana. Başka sözüm yok. Gelecek öngörüleri ancak bu kadar isabetsiz olabilirdi.

size mükemmel bir haberim varrrrrrrrrrrrr
Mandal cafedeki murata ulaştımmmmm
instagramdan mesaj attım demiştim, döndüüüüü

Aynen ben terapi istiyorum fala inanmıyorum konuşurken insan kalp gözü açıksa zaten birşeyleri kendi ilham alabiliyor.. hande giib ama daha az pembeci biri olsa iyi olurdu :)... sen jansete gittinmi net değil diyorlar dogrumu

Birde çok ısrarcı değilmi utanmadan

Janset bence Hande kadar pembeci, yani bana öyleydi en azından. Ama Hande anla ilgili gerçekten çok iyi tespitler yapıyor dolayısıyla da onun dediklerine daha kolay ikna olunuyor. Gelecekle ilgili söyledikleri de daha net. Janset onun kadar net değil ve ağızdan fazlaca laf alıyor gibi geldi bana. Parama da acımasam şimdi Hande’ye gider sorarım geçen sene bana dediklerinin tam tersi oldu, ne iş diye...amaaan neyse. Uzun lafın kısası, hiç kimsenin geleceği görebildiği falan yok. Online bakanlar da dahil 50-60 falcı gezmişimdir. Valla birini bile başkasına tavsiye edemem.

Hımm jansetin pembeci olduğunu bilmiyordum ama kartlar hakkınsa yalan soylemiyor bende biraz bildiğim için.. net deil orası ayrı ama bence fal zaten net değil.. olan konusu yani an için gidiyoruz bu şekilde gidildikçe sorun yok bence.. buararda6sen koraya gitmişmiydin çık kili hakkında yorumunu duydum ama koraya gitmedin sanrm o mesela herkese aynı yorumu yapmıyor hande gbi kuzey gibi arksama durumu benle aynı, kıza çok farklı konuşmuş gittinmi

ama janset beni hoplatan çok farklı birşey söyledi yorumu guzel bence birde kartları çok değişik.. kime çıkmıştı ya burdan birine çıkmıştı falı...

Yok Koray’a gitmedim, gitmem de sanırım. Janset için diğerleri ne düşünür bilmem ama dediğim gibi bana fazlaca olumluydu. Anı bilse evet yeter ama işte anla ilgili söylediklerine de inanmıyorum ben durumumun onun anlattığı kadar süper ötesi olması imkansız. Belki daha kötü söyleyecekti ama halime üzüldü daha fazla moral bozmak istemedi ne bileyim.

Hımmm
can nasıl

Kafam karıştı Benim kim ki bu Murat az bilgi verir misin???
Bide nerde ne kadara bakıyor onlarda önemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…