Hande ile ilgili görüşbelirmek isteyen bir arkadaşım ın Zomato dan yorumları sürekli silinmiş ve banlan mış aslında sadece eleştiri yapmak niyetindeydi Hande ye gitmeyin Hande hoş sohbet biri ama söylediklerinin hiç birisi olmadı tam tersi oldu mesela örnek kardeşinin evliliği devam edecek dedi boşandılar !!!
Hayır, hatta ben fazlaca pembeci buldum kendisini. Eğer derdin terapiyse ben Hande derim. Geçmiş geçmişte kaldı, geleceği de zaten kimse bilemiyor. Hande daha ikna edici konuşuyor ne bileyim. Ücreti de Janset’in yarısı kadar:)Janset gerçekten iyi mi yoksa falım çıksın diye negatifi gömen birimidir acaba..
ya ben Hande tarzında biri arıyorum ama tek farkı onun gibi pembeci olmasın.. hande terapist bence
İşte aynı benim durumum:) bana da ısrarla boşanmayacaksın dedi, boşandım. Başka bir kişiyi sormuştum barışacaksınız dedi. Adam bana yapmadığını bırakmadı ve şu an başkasıyla beraber. Altı kez gittim Handeye, ısrarla bunları anlattı bana. Başka sözüm yok. Gelecek öngörüleri ancak bu kadar isabetsiz olabilirdi.Hande ile ilgili görüşbelirmek isteyen bir arkadaşım ın Zomato dan yorumları sürekli silinmiş ve banlan mış aslında sadece eleştiri yapmak niyetindeydi Hande ye gitmeyin Hande hoş sohbet biri ama söylediklerinin hiç birisi olmadı tam tersi oldu mesela örnek kardeşinin evliliği devam edecek dedi boşandılar !!!
Hayır, hatta ben fazlaca pembeci buldum kendisini. Eğer derdin terapiyse ben Hande derim. Geçmiş geçmişte kaldı, geleceği de zaten kimse bilemiyor. Hande daha ikna edici konuşuyor ne bileyim. Ücreti de Janset’in yarısı kadar:)
İşte aynı benim durumum:) bana da ısrarla boşanmayacaksın dedi, boşandım. Başka bir kişiyi sormuştum barışacaksınız dedi. Adam bana yapmadığını bırakmadı ve şu an başkasıyla beraber. Altı kez gittim Handeye, ısrarla bunları anlattı bana. Başka sözüm yok. Gelecek öngörüleri ancak bu kadar isabetsiz olabilirdi.
Janset bence Hande kadar pembeci, yani bana öyleydi en azından. Ama Hande anla ilgili gerçekten çok iyi tespitler yapıyor dolayısıyla da onun dediklerine daha kolay ikna olunuyor. Gelecekle ilgili söyledikleri de daha net. Janset onun kadar net değil ve ağızdan fazlaca laf alıyor gibi geldi bana. Parama da acımasam şimdi Hande’ye gider sorarım geçen sene bana dediklerinin tam tersi oldu, ne iş diye...amaaan neyse. Uzun lafın kısası, hiç kimsenin geleceği görebildiği falan yok. Online bakanlar da dahil 50-60 falcı gezmişimdir. Valla birini bile başkasına tavsiye edemem.
Yok Koray’a gitmedim, gitmem de sanırım. Janset için diğerleri ne düşünür bilmem ama dediğim gibi bana fazlaca olumluydu. Anı bilse evet yeter ama işte anla ilgili söylediklerine de inanmıyorum benHımm jansetin pembeci olduğunu bilmiyordum ama kartlar hakkınsa yalan soylemiyor bende biraz bildiğim için.. net deil orası ayrı ama bence fal zaten net değil.. olan konusu yani an için gidiyoruz bu şekilde gidildikçe sorun yok bence.. buararda6sen koraya gitmişmiydin çık kili hakkında yorumunu duydum ama koraya gitmedin sanrm o mesela herkese aynı yorumu yapmıyor hande gbi kuzey gibi arksama durumu benle aynı, kıza çok farklı konuşmuş gittinmi
Yok Koray’a gitmedim, gitmem de sanırım. Janset için diğerleri ne düşünür bilmem ama dediğim gibi bana fazlaca olumluydu. Anı bilse evet yeter ama işte anla ilgili söylediklerine de inanmıyorum bendurumumun onun anlattığı kadar süper ötesi olması imkansız. Belki daha kötü söyleyecekti ama halime üzüldü daha fazla moral bozmak istemedi ne bileyim.
Onu da bilmiyorum, Taksim tarafındakilerden çok az falcıyı biliyorum ben. Hiç biri de parasına değmez bence.Hımmm
can nasıl
Hı bir de geçenlerde Cadde'deki Serkan'a gittim. Çok kısaydı falı tabiki :) Ama güzel baktı. Dediği şeyler için biraz daha vakit var.
eee neredeymişsize mükemmel bir haberim varrrrrrrrrrrrr
Mandal cafedeki murata ulaştımmmmm
instagramdan mesaj attım demiştim, döndüüüüü
hangi can ?Hımmm
can nasıl
Hangi can ?Hımmm
can nasıl
eee neredeymiş
Dişarda bakiyo simdilik bugun bulustuk baktirdim ben, yine baya iyiydi1 haftaya kadar kendi ofisinde bakmaya baslayacakmiş
Merhaba , kurtuluş taki arap melahate gitmiş miydiniz acaba ?çok teşekkür ederim canım.bugün akşam gideceğiz arkadaşla.Bakalım neler diyecek :) Bu arada senin önereceğin biri varmıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?