- 7 Mayıs 2015
- 39
- 27
- 88
- 40
Disarda bakiyomis canim simdilik, 1 haftaya kadar kendi yerini acacakmis öyle dedihangi cafeede murat ben de arıyorum nereden ulaşabilirim kendiisne
Merhaba banada sevdanın Num verir misinarkadaşlar benim falcım burdan istanbula taşınıyormuş... kıbrısta gerçekten süperdir deneyin derim adı sevda...
Didem ve janset nerde bakıyor nasıl ulaşabilirim onlara ya da önereceğiniz başka falcı var mı çok ihtiyacım varKızlar slm çok sık giriş yapamıyorum. Didemle alakalı arkadaşlar biseyler sormuş genel cevap vereyim istedim telden bakıyor bu ara dün baktirdim su falını ay sonuna kadar 100 den 70 e indirmiş telde olmak kosuluyla yüz yüze olursa 100 yine dedi. Bende ilişki konusun da tarihte sapma olsada 4 gün kadar dediği gibi oldu ( ayrılıkla alakalı bir durum, olmayacak dedi bosa kürek çekmek seninki demişti dediği gibi de olmadı) oyuzden tekrar baktirdim. Simdi tarihleri bekleyecegim yine. ben memnunum ulaşmakta sıkıntı oluyor sadece bilginiz olsun.
Ben zaten zaman buluyim yazcam burada gittiklerimi kim iyidir kim kotu , amma kesinlikle iste bu supeer buna gidin diye bilceyim bi falciya rast gelmedim 80% gorenler olduki onlarida hep burada yaziyorumnet konuştu yani dimi
sana çıkanlar janset koray kuzey dersek en iyisi kim
Ben zaten zaman buluyim yazcam burada gittiklerimi kim iyidir kim kotu , amma kesinlikle iste bu supeer buna gidin diye bilceyim bi falciya rast gelmedim 80% gorenler olduki onlarida hep burada yaziyorum
Merhabasize mükemmel bir haberim varrrrrrrrrrrrr
Mandal cafedeki murata ulaştımmmmm
instagramdan mesaj attım demiştim, döndüüüüü
Muratın telefonunu bulursan bana da atar mısın bir de bugün jansete fala gideceğim bakalım neler diyecek daha önceden memnun olan da var olmayan daMerhaba
Muratın teli var mı?
Şimdi açtığı yerde baktırırsak pahalanır beklemeyelim derim:)
Neye ve nerde bakıyor su an?
Fiyat nedir ve ayrıca telini bana özelden yazar mısın:)
Muratın telefonunu bulursan bana da atar mısın bir de bugün jansete fala gideceğim bakalım neler diyecek daha önceden memnun olan da var olmayan da
Can tarot can can tapanygt miEveeet kızlar yine fal merakım kabarmış durumda....
Yakın zamanda üç kişiye baktırdım...
Ama artık Eminim ki cidden fal işi enerji işi..
Birimizin beğendiğini birimiz beğenmiyor...
İlk olarak Safiye’den bahsedeyim...daha önce bi kere baktırmıştım...iyi mi kötü mü karar veremedim o zaman..net olmayan üstün körü bir faldı...bi sanş daha vermek istedim..sonuç fiyasko...bikaç bişey söyledi...asıl merak ettiğim konuya değinmedi bile..sormak istediğin soru varmı dedi..sordum cevap aynen şu ben 3 ayı görüyorum...net bişey Yok olurda olmazda diyemem ablacım o zaman bırakacaksın bu işleri o kadarını bende biliyorum bir daha mı tövbeler tövbesi gitmem...
Gelelim cana...bu ofisinde bakan can...fene değildi ama oda üstün körü geçiştirdi..telefonda bakım yapınca sevmiyorum ben...yüzyüze performansı çok daha iyi..
Asıl beğendiğim yine beni soru sormama gerek kalmadan aydınlatan göker oldu...seveni var sevmeyeni var...bana çıkıyor söyledikleri...kendisinide enerjisinide seviyorum..
Bakalım can ve gökerin söyledikleri için beklemedeyim...safiye zati bişey söylemedi..
Birde şu Murat’ın telefonunu burdan bi arkadaştan aldım ama gidip gitmemekte kararsızım..şimdilik bu kadar sevgiyle kalın
Ben gökere rastgelmedim ama aynı tarzda üçkağıtçı asmin can ve Angels Cengiz’e rastgeldim çorluda bir kadın da aynı yöntemi uyguluyor üçkağıtçı Asmin can (aslında içimdekileri döksem çok kişi beni şikayet eder) nazik olucam ;bu şahış da dolandırıcıdır aslında size bahtsızlık üzerinden yürüyüp hiçbirşey olumlu olmayacak deyip bana kurşun dökme teklif etmiştir yine angels Cengiz bir tane olumlu kelime konuşmadan bana Yıldızname teklif etmiştir bu iki kişi dolandırıcıdır sizin duygularınızı sömüren kişilerdir bundna sonra burada Asmin canı övecek kişi karşısında beni bulur açık net ; asmin can berbat bir falcı hem çelişkili hem 10 tane soru soran düzenbaz dır herşey yolunda giderse bu insan oluru ağzından kaçırdıktan sonra el falıma bakıp güya bahtsızsın bu iş olmayacak savsatasını salladı bunu yaptığını bilip o t.p a gidenin aklından zoru vardır kusurakmayın paranız bol aklınız kıtsa gidip kurşun döktürün Can a!!!!Ben son 2 senedir çok fal baktırmama rağmen belki burdaki diğer üyeler kadar fazla mekana gitmemişimdir. Kafayı takıp tekrar tekrar gittiğim birkaç falcı oldu ama çok fazla sayıda kafeye gitmedim. Bugüne kadar bana büyü teklif eden iki yer oldu, bir yere bağlı olmayan falcıların arasında da sadece Göker bu tarz bişey teklif etti. Gayet olumsuz bir fal bakıp ertesi gün msj attı. Sevdiğinle aran düzelsin istersen vefk yazabilirim dedi. O kişi için hayırlı değil demiştin, istemem kalsın dedim. Ben yazacağı vefkten para istemek için çoğu kişiye bilerek olumsuz konuştuğunu düşünüyorum. Durum olumsuzsa olumsuzdur, bu konu falcı vs gibi kişilerin iradesine bağlı olarak değişmez. Sizin adımlarınıza bağlı olarak belki değişebilir, o da belki. Bu tür işlere bulaşan falcıların dediklerini ciddiye almayın derim. Kalp gözü açık olan bir insan ne büyü yapar ne de başkasına teklif eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?