İstanbul'da Fal - Falcılar

Hayatımın en kötü deneyimini yaşattığı için 3 gün kendime gelemedim 2. Çelişkili saçma bir fal bakıyor sadece sempatik bir tip asla tavsiye etmem bana bahsızlıktan girip kurşun dökelim vs gibi saçma şeyler söyledi denemeni tavsiye etmem melekler Melda veya Gamze’ye git hem yakın can a vereceğin paraya üzülürüm

Neden ne dediki yazsana bana özel den burdan yazamazsan cnm

Kızlar asmin can tutku kadir cart curt her birine baktırdım. Dedikleri de çıkmadı. Hani haberiniz olsun diye yazayım dedim. Uzun zamandır da kimseye baktırmıyorum. Ne zaman baktırmaya yönelsem nasılsa çıkmıyor diyorum. Durum budur. Umarım güzel dedikleri çıkar herkese de bana maalesef

Asminde sadece bunlara mı baktırdın

merhabalar eskiden north cafede bakan kuzeyin telefonunu yollayabilecek olan var mı ?

son zamanlarda baktıranlardan da yorum rica edicem :)
Ben hep baktiriuorum genelde tutuyo kuzey bazi arkadaskiramada aynen hershey cikti bazilaride sevmedi . Bence kuzey birini sevdiyse iyi bakiyor kendisi bana bunu soyledi irni aevmedimse bashimdan salliyorum dedi

Bana da Hande bi bok bile cikmadi

Merhaba..Rica etsem özelden bana jansetin telefon numarasını gönderebilecek birileri var mı :)) Lütfeeeeennn Çok Tşk şimdiden

Bana vallahi cikti janset hicde pembeci aeyler soylemedi bana hep uzucu seyler ve onlar cikti... malesef
Canım Janset’i bence çok düşünme sen. Söyledikleri çıktıysa tesadüftür inan. Bana olacak dediği şeyler mucize ötesi. 1,5 senedir şu forumdayım Allah var hiç bir mucize gelmedi başıma. Belki de eskiden daha gerçekçiydi, kendi yerini açtığından beri insanları üzüp kaçırmamak için herkese olumlu konuşuyor, Hande gibi. Geçen burdan bir üyeyle konuştum, ikimize de aynı şeyleri söylemiş aşk konusunda. Komik yani ne bileyim. Yarın bir gün haklı çıkarsa seve seve özür dilerim kendisinden:)

Son düzenleme:

Aaa yazık ya ayıp ne söylemiş bizde bilelim bizde baktırdık açarsanz sevinirim

geleceğe ben innamıyorum enfazla 1ayda olucak tarota gore çıkanlarda dogru soyluyor mu dur janset yada Koray

Handeye gittinmi cumartesi nasıldı busefer

tahmin edemeyeceğin bişeyi. soylediyse bence iyi, oyle miydi peki
çünkü bence zaten hep tahminden gidiyorlar sonra çıkmadı diyorlar..
pembe miydi
evet yan brz pembeci ama olumsuz seylerude soyledı,ama esas bı konu vardı mrkettgım aslında bir problem onla ılgılı hıcbısy bılemedı ben sordugumda da salladı brz yanı zamanla duzlecek fln gb laflarla. hanı brz tavsıye eder gbı konuşmaları var terapi gbı sunu soyle yap bnce bnu boyle hossetırmelısın karsı tarafa gbi..hanı onun yerıne tak tak boyle boyle bsıy var aklında senin takılı,dyıp o konuya herhangı ılglı bısy deseydı şaşırmazdım cnku falcıys eger bence onu esas bılmeliydi.

arkdaşımm beşiktaştaki safiye hanım hangı cafede bakıyr veya atabılecegın bır tel i vr mı sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…