Geç bunları arkadaşını savunma bu ahlaksızlıktır senin başına gelmedi için bu muameleyi görmedin söylen dur 5 senedir 30/35 farkli kişiye 200 üzerinde fal baktırdım acı çekiyoruz yok şunu bilmelisin vs gibi cümle kuruyorsan onun arkaşı veya kendisisin can ahlaksız biri senin acılarında faydalanacak kadar ahlksız biri sen eğer onu savunuyorsan sende onun gibisin Yok hakaret etme sende biraz vicdan olsa anlar empati yapardın sen de onlardan sın bana boş konuşma ben iş arayan aşk acısı çekeyim sevdiğimi 4/5 sene bekleyim sen ordan boş konuş hadi bas gitŞimdi benim anlamadığım bi şey var. Fal baktırırken her şeye açık olmamız gerekiyor, hayatımızdaki her şeyi çok mükemmel bir şekilde bilebilir ya da çok alakasız bir fal da bakabilir. Bunları göze alarak fal baktırıyoruz aslında.
Dolandırıcısı da var, işini özenli bi şekilde yapan da var ama kimse hakkında t.p gibi hakaretler etmemek gerekir.
Bana çok iyi bilen Fulya bir başkasına hiç bilemedi mesela ya da bana hiçbir şey bilemeyen kuzeyin çok seveni var.
Belki burada sözü geçen Can ya da bi başkasının da daimi müşterileri vardır. İşi büyüye getirir, falında çelişir vs ama yine de kimseye bu şekilde hakaret etmeye gerek yok. Bi daha baktırmazsınız olur biter.
Göker ile ilgili olarak da ben bu şekilde bir şey yaşamadım ama böyle bir dolandırma olayı varsa burada adının geçmesini istemem. Tabii hakaret ederek değil.
Sizi şikayet etmek dışında başka bir şey yapmayacağım.Geç bunları arkadaşını savunma bu ahlaksızlıktır senin başına gelmedi için bu muameleyi görmedin söylen dur 5 senedir 30/35 farkli kişiye 200 üzerinde fal baktırdım acı çekiyoruz yok şunu bilmelisin vs gibi cümle kuruyorsan onun arkaşı veya kendisisin can ahlaksız biri senin acılarında faydalanacak kadar ahlksız biri sen eğer onu savunuyorsan sende onun gibisin Yok hakaret etme sende biraz vicdan olsa anlar empati yapardın sen de onlardan sın bana boş konuşma ben iş arayan aşk acısı çekeyim sevdiğimi 4/5 sene bekleyim sen ordan boş konuş hadi bas git
Ben burda Hande ile ilgili nasıl kandırdığını yazdım evli olan insna yok boşanmış ayrı yaşıyor vs diyen hiç bir şeyi bilemeyen birine sadece gitmeyin dedim çünkü en azından bahtsızlık üzerinden moral bozup çaresiz bırakıp bişey satmaya çalışmadı bir falcı hiçbir şeyi bilemiyebilir onu önermezsin ama seni kurşun dökerek herşeyin yerine geleceği yalanını atan birine herşeyi söylerimŞimdi benim anlamadığım bi şey var. Fal baktırırken her şeye açık olmamız gerekiyor, hayatımızdaki her şeyi çok mükemmel bir şekilde bilebilir ya da çok alakasız bir fal da bakabilir. Bunları göze alarak fal baktırıyoruz aslında.
Dolandırıcısı da var, işini özenli bi şekilde yapan da var ama kimse hakkında t.p gibi hakaretler etmemek gerekir.
Bana çok iyi bilen Fulya bir başkasına hiç bilemedi mesela ya da bana hiçbir şey bilemeyen kuzeyin çok seveni var.
Belki burada sözü geçen Can ya da bi başkasının da daimi müşterileri vardır. İşi büyüye getirir, falında çelişir vs ama yine de kimseye bu şekilde hakaret etmeye gerek yok. Bi daha baktırmazsınız olur biter.
Göker ile ilgili olarak da ben bu şekilde bir şey yaşamadım ama böyle bir dolandırma olayı varsa burada adının geçmesini istemem. Tabii hakaret ederek değil.
Şikayet haddimi bilme mi siz sanırım sultan sülaymanın kızısınız pardon burda sende biraz vicdan insanlık olsaydı pardon derdinSizi şikayet etmek dışında başka bir şey yapmayacağım.
Ha bir de bir tavsiye, kimseyi haddini bilmez yorumlarla yargılamayın.
Popüler üye olman seni başkasını küçümseme yetkisi vermezSizi şikayet etmek dışında başka bir şey yapmayacağım.
Ha bir de bir tavsiye, kimseyi haddini bilmez yorumlarla yargılamayın.
Bi gün deliricem böyle insanlar yüzünden :))Yav Purring'e de demeyin şöyle şeyler, valla görünce dayanamadım.
İşte işin aslını bilmeden yorum yapılınca hataya düşüyorlar. Purring reklam yapmaz, aksine falcılardan daha çok destek verip tek kuruş talep etmez :)Bi gün deliricem böyle insanlar yüzünden :))
Valla kibar olmak, hakaret etmeden konuşabilmek bir anlam ifade etmiyor galiba.
Canımsın sen, iyi ki tanımışım seni.İşte işin aslını bilmeden yorum yapılınca hataya düşüyorlar. Purring reklam yapmaz, aksine falcılardan daha çok destek verip tek kuruş talep etmez :)
Banaydı sanırım bu etik değil lafı...kimseyi kimseye tavsiye etmedim..dikkat edersen kendi baktırdığım fallardan bahsettim...ayrıca burda yüzlerce mesaj var...hepsini tek tek okuyamıyoruz dolayısıyla senin dolandırıldığınla ilgili bi bilgi sahibide değilim...Göker dolandırdı dolandırdığı için de diger fallarda hem olumsuz hem çelişkili konuştu
dolandırıcılık TC kanun larına göre suçtur ve ben etik olarak dolandırıcı lna denk geldiğim kişinin tasviye edilip bnm bu mesajı görüp oyle hiçbirsey olmamış gibi davranmam etik değil zaten dolandırılcık suçtur cezası vardır cezası olan birşeyin tavsiye edilişine musade edemem @Mune sen snaırım birara dolandırıcı üçkağıtçı falcıları yazabilirsin demiştin yeri gelmişken yazayım dedim üstelik bu falcılar ihbar edildikleri zman büyü yapmakla cinlerini yollamakls tehtit ediyorlar bilgimiz. olsun musahama göstermeyelim buarada delil vardır içiniz rahat olsun başkada birşey yazmayacam.. aklıma gelmişken kurşun döken dolandırıcılarda var soran olursa hangi kafelerde neler yapıyorlar yazarım olmasa yamam ama gökerin adını duyunca rahat duramadım kimse kusura bakmasın.... bu konuda savunma yapılacaklsr varsa cevap yazmıyorum bilginiz olsun.. büyüye vefk der olmuşlar yazık cafe ler ciddi. gözetim altında olmalı bence.. bu iştete mucadele ediyorum ben beler neler var Avrupa Anadolu yakası...
Evet ta kendisi...Can tarot can can tapanygt mi
Banaydı sanırım bu etik değil lafı...kimseyi kimseye tavsiye etmedim..dikkat edersen kendi baktırdığım fallardan bahsettim...ayrıca burda yüzlerce mesaj var...hepsini tek tek okuyamıyoruz dolayısıyla senin dolandırıldığınla ilgili bi bilgi sahibide değilim...
Hııım ben yanlış anladım demekki tatlım...senin içinde üzüldüm böyle bişey yaşadıysan hoş değil tabi...hayır,benim bilgi şahit olduğum şeyi söylememem etik değil,dolandırımaya çalışıldım falı olumsuz soyleyip büyü teklif etmişti kabul etmeyincede kendini savundu
Evet sayın hazretleri bundan sonra haddimizi bilerek konuşuruz kalın harflerle yazı yazmanı bakılırsa baya sıkıntılısın “kendini ifade etmekte “neyse uzatmayacağım seni vicdanınla baş başa bıraksam da o enormous egonla çok zorBi gün deliricem böyle insanlar yüzünden :))
Valla kibar olmak, hakaret etmeden konuşabilmek bir anlam ifade etmiyor galiba.
Dios duygu ya dejavu cafede iken gitmiştim tabi dios da da 3/4 kez gittim dejavu cafede çalışırken bir kaç şey bilmişti dios da iken isim vs biliyor belki tek numarası bu diye düşünülebilir ama insan analizleri anlık analizleri iyidir Hande ye gelinince oda aslında anlık durumlarda ve kişilik analizlerinde iyi ama onun dışında herşeyi patladı hep dediği şeylerin tersi oldu pozitif biri ama çok güvenip kendi kendini kandırma derim çünkü ben çok yaptım handenin hafızası çok iyiMerhaba arkadaşlar. üye olmadan da bu başlığı takip ediyordum hatta burdan okuduktan sonra gittiğim 3 kişi oldu. kısaca bahsetmek istiyorum ilgili kişilerle sizin de fal deneyiminiz varsa paylaşır mısınız?
1. dios cafe duygu: randevu almadan gittim 1 saat bekledim sonra sıra geldi randevusuna gelmeyen biri olduğu için aldılar. kahve ya da tarota bakmıyor yüzünüze bakarak konuşuyor. benim ve görüştüğüm kişinin ismini bildi direk, harf filan söylemedi. o kişi ile ilgili özel hayatındaki çok ayrıntılı şeyleri söyledi. verdiği vade 2019 şubat ve eylül. şimdilik bir gelişme yok ama bakalım. burada pembeci olduğu söylenmiş bana da genel olarak olumlu şeyler söyledi.
2. mi cafe hande: tarot baktı. görüştüğüm kişi hakkında o da ayrıntıları bildi. olumlu şeyler söyledi. vade olarak ağustos dedi.
3.cafe 46 nalan: kahve ve tarot baktı ama çok kısa sürdü. o da 2019 6. aydan sonra diyerek vade verdi. ve görüştüğüm kişi ile ilgili durumları bildi ancak para almak için adamda büyü var ama kendiliğinden geçecek, sana kurşun dökeyim su falı bakayım daha detaylı bakarım gibi şeyler söyledi bu hiç hoş değildi.
şimdi bu kişiler özel hayatımdaki kişi ile ilgili detayları bildiler ve üçü de nerdeyse aynı tarihleri söylediler ama daha çok var.
son olarak bir makyaj videosunun altına Birgül diye falcıyı övmüşler telden aradım randevulaştık. hiç bir şey bilemedi. adamla ilgili kesin olan ve benim bildiğim bir şeye asla yok dedi. 5 gün içinde açıklama yapacak süprizi var belki aranızda yüzük takarsınız dedi ama tırt söylediği hiç bir şey tutmadı. anda ve geçmişte söyledikleriniz tutmadı deyince de kıvırmaya çalıştı.
benim tecrübelerim bunlar. ne reklama giriyor ne girmiyor tam bilmiyorum bu konuda varsa bir sorun uyarıda bulunursanız sevinirim ayrıca :) siz kimleri tavsiye edersiniz, bu ara gerçekten acil bir fal baktırmam lazım.
Nihayet biri daha Can asminin nasıl biri olduğunu anlamış bana hahtsızlık üzerinden yürüyüp hiç bir dişe dokunan şey söylemedi artı 7/10 arısı soru sordu gördüğüm en kötü falcılardan biri burada övüldüğü “reklam “ yapıldığı için gittim hiç sıra beklemedim umarım böyle kişilerle birdaha karşılaşmazsınızHııım ben yanlış anladım demekki tatlım...senin içinde üzüldüm böyle bişey yaşadıysan hoş değil tabi...
ama o kilitti bilmem neydi onları Asmin canda yapıyo hakikaten can sıkıcı bir durum...ben birden fazla kere cana gittim mesela ay senin kısmetin bağlı Yok sirke al kilit al gel okuma yapıcam... ilkinde bi moralim bozuldu..sonra burayı okudum...baktım herkese aynı şey rahatladım...
Ben can a Symbol Beşiktaş da gidiyordum orada çok iyiydi sonra evine ve Kuruçeşme deki yerine dahil 8/9 kez gitmişimdir ama son falında hem gelişi güzel bakması ve baktığı bütün fallarla çelişmesi kısa bakması ve sanki sıkılıyor gibiydi o gün işim var arada gel dedi 15 gün önceki falıyla çelişmişti küçük nüanslar da iyiydi anda da iyi aslında başarılı ama oda başka şeylerin peşinde olduğu için falı pek sallamıyor artıkEvet ta kendisi...
Bakın hanımefendi, polemik çıkarmaya çalışıyorsunuz ancak aynı dilden konuşmuyoruz.Evet sayın hazretleri bundan sonra haddimizi bilerek konuşuruz kalın harflerle yazı yazmanı bakılırsa baya sıkıntılısın “kendini ifade etmekte “neyse uzatmayacağım seni vicdanınla baş başa bıraksam da o enormous egonla çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?