- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
500 tl çok gercektenayrıca ortalamanın üstü olan falcılar tanıyorum, ama uzun süredir aynı fiyata bakıyorlar, müşterileri de çok üstelik, ama eski müşterilerine saygısızlık yapıp fahiş fiyat artışı yapmıyorlar....etik davranmaya çalışıyorlar
Bana bir hafta sonra verdilerSelam kaç gün sonraya randevu aldınız bende gideyim diyorum hiç olmazsa tecrübe olur
Baktiran olursa gulistan a lütfen yorum yazsın arkadaşlar.Reklamı yapan Falcının kendisi, biz de buna istemeden alet oluyoruz demek istedim.....istemeden, farkında olmadan falcının ekmeğine yağ sürüyoruz ....falcıların haksız büyük kazanç elde ettiklerini düşünüyorum...
İsmini falan da solediyse gayet başarılı bi de 30 tl ye çok iyi o zamanBen savunmuyorum sadece dile getirdim. Yağmurda bana asla tutturamadı onuda ben begenmedim. Bana kizdilar birsey çıktı dedim diye ben sana birsey demiorum
Kim o ortalamanın üstü olanlarayrıca ortalamanın üstü olan falcılar tanıyorum, ama uzun süredir aynı fiyata bakıyorlar, müşterileri de çok üstelik, ama eski müşterilerine saygısızlık yapıp fahiş fiyat artışı yapmıyorlar....etik davranmaya çalışıyorlar
Kimler o ortalama üstü olanlar etik davranıyorsa sıkıntı çıkmazayrıca ortalamanın üstü olan falcılar tanıyorum, ama uzun süredir aynı fiyata bakıyorlar, müşterileri de çok üstelik, ama eski müşterilerine saygısızlık yapıp fahiş fiyat artışı yapmıyorlar....etik davranmaya çalışıyorlar
Kızlar merhaba. Uzun zamandır fal baktırmıyordum. Buralarda da yoktum pek. Zira cafe falcılarının ezberden devam şekilde 3 haftaya dönecek, bu senin kaderin vs vs. deyip var olan durumla ilgili enfes bilgi verirken geleceğe dair hiçbir şey bilememe durumu beni yormuştu. Ancak bir ay öncesine kadar sosyal medya üzerinden denk gelip bakım yaptırdığım birine kadar bütün düşüncelerim değişti. Nasıl anlatmalıyım ne demeliyim bilemiyorum inanın. Sanırım 10 yılı geçiyor fal baktırma geçmişim. Öyle illet bir şey ki yoksunluk çekiyor insan bi süre sonra. Ama şükür ki o hal geçti.
Deneyimlerimi aktarayım:
Melekler Kahvesi-Emre o anki durumla ilgili harf olsun,isim olsun iş güç vs çok güzel yorum yapıyor ancak gelecek fos.
Neslihan Abla- Telefonla yapıyor bakımı. Yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü konuşmamız. İnanın bu yaşıma kadar böyle bir şey görmedim, duymadım, bilmiyorum da. Sanırım hayatım boyunca dilediğim gibi biri çıktı karşıma. Yaklaşımı tavrı.. Anaç bir kadın. Konuşunca anlayacaksınız ne demek istediğimi. O gün giydiğim elbiseden, karşıma çıkacak insanların isimlerine, şehirlerine, konuşmalara varana dek.. Tane tane .. Nasıl yani, yok yahu bu kadar değil diye diye kendime gelemedim. Bilemiyorum kızlar ya. Bu zamana kadar o kadar para döktüm ki bu fal işine. Artık fal da bi dünya markasıyım fklkgjkljhk baktıra baktıra Artık sıkıldım adam akıllı birine baktırayım yorum yapsın diyorsanız kesinlikle Neslihan ablayı öneriyorum. Anamın ak sütü gibi helali hoş olsun verdiğim para.
Diyeceğim bu kadar güzel bacılarım.. Fala ınanma falsız kalma. Sizi bi umudun içine hapsedip yılları zayi eden insanlara da prim vermeyin ayrıca. Gider ayak sosyal mesajımı da vereyim: Erkek dediğin nedir elinin kiri, size kurban olsun hepsi
Sorunuz olursa yazarım öpüyorum
Numarası ve fiyatı nedir ve nasıl tanıştınız?
adını soyadını ve telini özelden atar mısınKızlar merhaba. Uzun zamandır fal baktırmıyordum. Buralarda da yoktum pek. Zira cafe falcılarının ezberden devam şekilde 3 haftaya dönecek, bu senin kaderin vs vs. deyip var olan durumla ilgili enfes bilgi verirken geleceğe dair hiçbir şey bilememe durumu beni yormuştu. Ancak bir ay öncesine kadar sosyal medya üzerinden denk gelip bakım yaptırdığım birine kadar bütün düşüncelerim değişti. Nasıl anlatmalıyım ne demeliyim bilemiyorum inanın. Sanırım 10 yılı geçiyor fal baktırma geçmişim. Öyle illet bir şey ki yoksunluk çekiyor insan bi süre sonra. Ama şükür ki o hal geçti.
Deneyimlerimi aktarayım:
Melekler Kahvesi-Emre o anki durumla ilgili harf olsun,isim olsun iş güç vs çok güzel yorum yapıyor ancak gelecek fos.
Neslihan Abla- Telefonla yapıyor bakımı. Yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü konuşmamız. İnanın bu yaşıma kadar böyle bir şey görmedim, duymadım, bilmiyorum da. Sanırım hayatım boyunca dilediğim gibi biri çıktı karşıma. Yaklaşımı tavrı.. Anaç bir kadın. Konuşunca anlayacaksınız ne demek istediğimi. O gün giydiğim elbiseden, karşıma çıkacak insanların isimlerine, şehirlerine, konuşmalara varana dek.. Tane tane .. Nasıl yani, yok yahu bu kadar değil diye diye kendime gelemedim. Bilemiyorum kızlar ya. Bu zamana kadar o kadar para döktüm ki bu fal işine. Artık fal da bi dünya markasıyım fklkgjkljhk baktıra baktıra Artık sıkıldım adam akıllı birine baktırayım yorum yapsın diyorsanız kesinlikle Neslihan ablayı öneriyorum. Anamın ak sütü gibi helali hoş olsun verdiğim para.
Diyeceğim bu kadar güzel bacılarım.. Fala ınanma falsız kalma. Sizi bi umudun içine hapsedip yılları zayi eden insanlara da prim vermeyin ayrıca. Gider ayak sosyal mesajımı da vereyim: Erkek dediğin nedir elinin kiri, size kurban olsun hepsi
İyiymis ole diolar. Baya etkileyiciymis ama 500 tl çok geldi. Bilemedi gi de oluo falan dediler. Gerçi zaten geleceği kimse bilemez illa ki şaşırma payı çok yüksek. Fakat bu fiyatta çok ama çok yüksek geldi banageçenlerde biri gülistan diye birinden bahsetti kimdi ya? instasını buldum fiyatını sordum 500 dedi çok mu iyi ki :s
Bende baktirdim cengiz e. Anlık durumu bile bilemedi. Gerçekten begenmedim.Burcu Abdelaziz cafe
Angels de mi çalışıyorsunuz ? Burcu ayrıldı diye biliyorum Cengiz’i övmenizden biraz şüphe duydum açıkcası çünkü Cengiz normal bir insan değil
Neslihanı çok iyi biliyorum hatta sürekli baktığı Kişiler whatsap durumunda konuşma yaptırıyor aynı senin konuştuğun gibi. Ben o kadına 1,5- 2yıl önce baktırmıştım yine bir falcı arkadaşım önermişti ozaman 50tl ydi şimdi 250ye bakıyormuş ve eğer.karşı tarafı sorarsanda bir 250 daha alıyo. Bana nasıl baktığını söyleyim önce seni analiz ediyor kişi ismi alıp internette araştırma yapıyor arıcam seni diyip arıyor falan ve ben dediği hiçbir şeyi yaşamadım çıkmadı hatta ö dönem şunu bile diyodum dolandırıcı bu diye :) bilgi veriyimdeKızlar merhaba. Uzun zamandır fal baktırmıyordum. Buralarda da yoktum pek. Zira cafe falcılarının ezberden devam şekilde 3 haftaya dönecek, bu senin kaderin vs vs. deyip var olan durumla ilgili enfes bilgi verirken geleceğe dair hiçbir şey bilememe durumu beni yormuştu. Ancak bir ay öncesine kadar sosyal medya üzerinden denk gelip bakım yaptırdığım birine kadar bütün düşüncelerim değişti. Nasıl anlatmalıyım ne demeliyim bilemiyorum inanın. Sanırım 10 yılı geçiyor fal baktırma geçmişim. Öyle illet bir şey ki yoksunluk çekiyor insan bi süre sonra. Ama şükür ki o hal geçti.
Deneyimlerimi aktarayım:
İşte ben bundan bahsediyorum. Neye inananicaz. Nasıl inanicaz? Burayı reklam platformu olarak kullanıolar bazıları demek ki hatta ondan soledim hande dedim diye kizdilar halbuki zaten hande için hem iyi hem kotu yorumları bir sürü insan önce den yapmış. Zaten ben handeye de iyi demedim bir kaç şey tuttu dedim. Bilemedigi de çok dedim. Şimdi aklımda gulistan var ama 500 tl çok ama iyi diyen de çok. Bilmiorum kararsız kaldım varsa baktiran yorum yapsin. Bir arkadas baktiracakti o da yazmadiNeslihanı çok iyi biliyorum hatta sürekli baktığı Kişiler whatsap durumunda konuşma yaptırıyor aynı senin konuştuğun gibi. Ben o kadına 1,5- 2yıl önce baktırmıştım yine bir falcı arkadaşım önermişti ozaman 50tl ydi şimdi 250ye bakıyormuş ve eğer.karşı tarafı sorarsanda bir 250 daha alıyo. Bana nasıl baktığını söyleyim önce seni analiz ediyor kişi ismi alıp internette araştırma yapıyor arıcam seni diyip arıyor falan ve ben dediği hiçbir şeyi yaşamadım çıkmadı hatta ö dönem şunu bile diyodum dolandırıcı bu diye :) bilgi veriyimde
Ayrıca okadar falcı gezdim diyip 1tane örnek verip neslihanı övmende garip o kadın dolandırıcının teki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?