İstanbul'da Fal - Falcılar

Orta falci gamze. Çok Etkilenmiosun kesinlikle. Can çok paraci sürekli ne kadarlık istersin dio. Asmin deki ufuk u bin kere tercih ederim. Gülistan iyiymiş ama kime sorsam izmirde iyi dediler. Kalkarken etkilenErek kalkArsin dediler. Çıkanlar olduğu gibi çıkmayan lar da varmis. Bilmiorum yaa

Telefondan da bakım yapıyormuş ve iyi dediler yine ama yüz yüze daha mı iyidir bilemedim. Çıkmayanlar da vardır tabi, geleceği tutturam neredeyse hiç görmedim. Belki iki üç jokta o ladar ki onlarda şimdiki zamanda aktif olan başlayan olaylardır.

Can asminde ki mi ben yazdım buradan okumalıydın can iyi bir falcı değil 1.çelişkili 2. Çok soru soruyor 3. Paraya göre fal bakan biri 4 kilit kurşun dökme satıyor fala konsantire değil hala bu kadar falcı varken dönüp dolaşıp cana gitmen beni şaşırttı ben masadan kalktım dayanamadım çünkü saçma yorumlarına lütfen paranı böyle saçma sapan insnalara harcama

Çok etkilendiğin veya etkilendiğin falcı var mı ? Ufuk etkiledi mi seni ?

Bu arada Janset diye birini okudum burada kimdir fikri Olan var mı sanırım eskiden asminde. Çalışıyormuş

Bir o kalmıştı baktırmadığım oyüzden gitmiştim anda bile hepsi farklı konuliştu bana birisi var bana yazan grçekten kim oldugunu sordugumda herfalcı faeklı farklı cevaplae.verdi budurumdan bıtkım.cok.kotü.hisseddiğimde.sadece kafa dağıtmak için gidiyrum

Al benden de o kadar. Zaten kimse çok tutarlı konusmuo tam olarak. Bende çok kişi denedim. Hal şu kişi çok iyi diyemiorum.

Muallak cafe cumhur a gittim çingene falı baktı beğenmedim param boşuna gitmiş gibi geliyo şuan. Baba vanga cafe de emre bey sadece Tarot bakıyo onun yorumları tam tutarlı güzel yorumluyor onu tavsiye ederim kızlar. Anı geçmişi bilen varsa önerin gelecek umrumda değil. Laf cafe kuzey cigdem- damlalar Tuğba- asmin Şenay- madam deniss cafe Deniz hanım
Kızlar hangisi anı biliyo bunlarla ilgili yorumunuzu alabilir miyim

cumhur nasıl dı hep olumsuzmu konuştu sanada

İnanır misin bende ani bilen birini arıyorum o bile yok. Çiğdem bana çok kötü bakti. Damlalar tugba çok hızlı konusuo asmin senay az çok ani bildi madam deniss de anlık olarak bilgi verdi gelecekle ilgili dedigi birsey de çıktı ama yine de mükemmel diyemem bunlara. Cumhur kötü derken olumsuzlari falan dedi diye mi yoksa bilmio mu bir de emre nasıl olumlu olumsuz yorum yapio mu

Napsak gitsek mi izmire. Baya pahalıya patlar.

Çiğdem’i bir çok beğenenler var bir de hiç beğenmeyenler, ortası pek yok sanırım. Ben kendi adıma an ve geçmişle alakalı kesinlikle tavsiye ederim Çiğdem’i, gerçekten her seferinde inanılmaz şeyler bildi bende. Bir de gelecek çıksaydı iyiydi.

Keşke bana da ani ve geçmisi bilseydi fakat tek bir bildiği şey yoktu.

Keşke bana da ani ve geçmisi bilseydi fakat tek bir bildiği şey yoktu.
Benim gittiğim onlarca falcı içinde geçmiş ve şimdiyle ilgili gerçekten isabetli konuşan sadece Hande ve Çiğdem’dir ama bunların bile enerjisi herkesle tutmuyor malesef. Bazı kişilere gerçekten hiç bilemiyorlar.

Hande bir derece de çiğdem bana çok atmistic. Hatta 5 saat fln bekledim. Şaşırmıştım 5 saat bekledim duyduklarıma bak demiştim. Geleceğimi geçtim şimdi ani ve geçmisi nasıl bilemez. Hande geçmis ve şimdiki ani bilmisti hakkımı yiyemem. Bazı dedikleri çıktı bazıları çıkmadı. Ama en azından geçmiş ve an da birazda olsa tutarliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…