İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlarrr sevgilisiyle arasinda olacak iletişimin tarihini bilen falcı var mı??? varsa biriniz yazsin bana çok ihtiyacim var acillll

Kızlar bu Muallak kafedeki Cumhur mu Cüneytmi tam ismini bilmiyorum nasıl o bilen varmı??? Ya dün gittim ben ona işte çingene tarotu bakalım dedi yüksek bi rakama bende yok zaten öylesine geldim normal tarot olsun dedim 50tl’ye sinirlendi iyi keyfin bilir dedi baktı. Ama okadar sert baktıki çingene tarotuna para vermedim kabul etmedim diye. Ama ya söyledikleri doğruydu yani bilmiyorum eğer gerçekten söyledikleri doğruysa ben iğrenç bir adamla olmuşum bekliyorum. Adam nereli olduğuna kadar bildi. Şüphe duyduğum herşeyi söyledi
Bana giden arkadaşlar lütfen bilgi versin

Kim Ki O. Duymadim adıni. İyi mi bildi diosun

Oraya da gidilir se bin tl den fazla tutar. Değecek mi acaba??
Düne kadar aynı falı 250 TL’ye bakıyordu, reklam yapıldıkça fiyat 2 katına çıktı , aynı fal bir gecede fahiş fiyata çıktı siz katar verin...birsürü insana baktıran biri olarak falı 100-150 eder diyebilirim

Kim Ki O. Duymadim adıni. İyi mi bildi diosun
Muallak Kafe = Cumhur sanırım Adanadan gelmiş
Ya bilmiyorum işte moralim çok bozuldu. Adam okadar ustaca söylediki aklımda şüphe olan şeyleri ama 2-3kademe daha ağırını bilmiş oluyo galiba oyzüden bilen varmı soruyorum.

Şuan yatıp kalktığı bir kız var dedi ya senide hiç sevmemiş bekleme gelmez kızım bundan adam olmaz donjuan gibi geziyo dedi paracı dedi kadınları parası için kullanıyo dedi ve evet benimde aklımda hep bir şüpheydi herkese soruyodum ya neden benim evimi, birikim yapıp yapmadığımı vs soruyoki bu diyodum. Aç diyo doyumsuz dedi bu aldatıyo herkesi dedi erkek olmuş ama adam olamamış senin bununla ne işin var falan falan böyle baya giydirdi ama iyi giydirdi

Adam bana hayatımın dersini verdi ya dünden beri kabus görüp ağlıyorum. Halime üzüldüm okadar doğru söylediki şüpheye düştüm ya benim tanıdığım adam bu olabilirmi diye ama düşünüyorum evet benim aklımın kenarında derinlerde yatan şüphelerim ,kendime dillendiremediklerimi söyledi anlayamadım. Bilmiyorum

O yüzden giden varsa çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…