Nakta yi onerir misiniz? Kaca bakiyorSadece instagram üzerinden bakıyormuş.
Ben nakta’ya hiç baktırmadım, o yüzden bir fikrim yok maalesefNakta yi onerir misiniz? Kaca bakiyor
Instagram uzerinden mesaj atabilirsin hemen cevapliyor birkac fal cesidi var hepsi farkli fiyat kendisinden bilgi alman daha dogru ben oneririm bana bildigi oldu.Nakta yi onerir misiniz? Kaca bakiyor
Ne özelliği varmış ?ben ilk kez duyuyorum ünlülerin gittiği biri mi bu hanım bir fala 100 den fazla para vermek hiç mantıklı değilGulistan 500 tlye bakiyormus ben vazgectim cok pahali
Var bildiğimTelefonda fal bakan iyi bi falcı var mı bildiğiniz?? Acil
Hayatta gitmem500 tl gercekten cok. Bari 300 olsaymis
Var bildiğim
[/QUOTE
Ne kadara bakıyor. Nasıl iyi mi?
İstanbulda olsa belki bu fiyata gidilir, Şuan İzmir'e gidip gelmek faldan daha pahalıHayatta gitmem
Telde baktırcam ben yine aynı sey benceİstanbulda olsa belki bu fiyata gidilir, Şuan İzmir'e gidip gelmek faldan daha pahalı
Aynı şey olmuyor bence....telde kesinlikle falcının randımanı düşüyorTelde baktırcam ben yine aynı sey bence
iyi mi kiiiiSadece instagram üzerinden bakıyormuş.
Oraya da gidilir se bin tl den fazla tutar. Değecek mi acaba??Telde baktırcam ben yine aynı sey bence
Kim Ki O. Duymadim adıni. İyi mi bildi diosunKızlar bu Muallak kafedeki Cumhur mu Cüneytmi tam ismini bilmiyorum nasıl o bilen varmı??? Ya dün gittim ben ona işte çingene tarotu bakalım dedi yüksek bi rakama bende yok zaten öylesine geldim normal tarot olsun dedim 50tl’ye sinirlendi iyi keyfin bilir dedi baktı. Ama okadar sert baktıki çingene tarotuna para vermedim kabul etmedim diye. Ama ya söyledikleri doğruydu yani bilmiyorum eğer gerçekten söyledikleri doğruysa ben iğrenç bir adamla olmuşum bekliyorum. Adam nereli olduğuna kadar bildi. Şüphe duyduğum herşeyi söyledi
Bana giden arkadaşlar lütfen bilgi versin
Düne kadar aynı falı 250 TL’ye bakıyordu, reklam yapıldıkça fiyat 2 katına çıktı , aynı fal bir gecede fahiş fiyata çıktı siz katar verin...birsürü insana baktıran biri olarak falı 100-150 eder diyebilirimOraya da gidilir se bin tl den fazla tutar. Değecek mi acaba??
Muallak Kafe = Cumhur sanırım Adanadan gelmişKim Ki O. Duymadim adıni. İyi mi bildi diosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?