İstanbul'da Fal - Falcılar

Valla bilmiorum bende telde 250 ye baktırıodum working e numarasını ben verdim ztn degermi ben deger buluorum ama herkesin bütcesi kimse kimsenin kafasına silah dayayıp baktır demio kimseninde reklamını yapcak diilim kendi işim gücüm var bankacıyım ben komisyoncu diil.. ulasamadım insanlarda yazsın tepki alıolarmı diye buraya yazdım pişmanda oldum acıkcası eskiden kolay ulasıp baktırıodum.. bu arada bende eskisi kdr sık baktıramam bu fiyatla sordum cokmuş niye birden arttı die ofis fiyatım hep farklıydı vergi veriorum kira zart zurt dedi zeynep cıkmıo ama gazımı alır arada ne diyim..

Sen niye uzerine alindin ki, sen adini verdin. O ise firsattan yararlandi, problem orada. Vergi nasil veriyor merak ettim dogrusu ama fis mi kesiyor, kdv orani nedir mesela. Ne firsatci insanlar var.

Bu arada bu hep oluyor normal yani tellwe de birinden bahsediliyor hemen fiyat artiyor:)

.
Cumhur geçen hafta Kadıköy muallak cafede kahve içtim. O bakacak dediler. Bana başka fal önermedi.Kahve falı baktı. Karşı taraf için söyledikleri doğruydu. Kısa öz baktı. Gelecek ağustos Eylül dedi bu nedenle geleceği tutturup tutturmadığını bilemiyorum. Ama beğendim.

Karşı taraf tahlilde bana da doğruyu söyledi. Ama siz ölçüp tartınız yorumu. Karar veriniz. Ben de doğru çıktı.

merak ettim ama çingene tarot derken normal tarot muydu anlamadım

Sen baktirmisimdir miydin daha önce? ? 250 neyse de 500 çok. Bi de begenmedim nolucak

Yqa bu cumhur da nereden çıktı hergün biri cikio?? Bana hande icon reklam mi yapiosun dediler kimse yorum yapMadi sanki handenin reklama ihtiyacı var. Ben kaç gün aradım zor sıra aldım. Şimdi insanın gücüne gidio.

Bende şunu anlamadım sende neden sürekli handeyi savunuyosun ki. Ben Handeye 2 kere gittim ve sırf iyi dediler diye ama hiçbirşey çıkmadı. Ama yanındaki yağmur iyidir baya.

Cumhura gelince şöyle birsürü beğendiğim falcı oldu tamam doğru dedim iyi dedim ama adam herkesin söylediğinin zıttını söyledi ve evet benimde hep kafamda soru işaretleri olan birşeydi şaşırdım ya memleketine, adına, kişiliğine, gezdiği tozduğu kadınlara, kişiliğine kadar söyledi adamı bildiğin iğrenç bir insan olduğunu söyledi o yüzden herşeyi bilince bu söylediklerinin de doğru olabileceği düşüncesi bile 2 gündür rahatsız ediyo beni. Oyüzden soruyoruz kimsenin tanıdığı falan değil hele benim hiç.

Öylemi üzülmelimiyim şimdi
Cumhur zaten sinirli gibi fala bakıyor.Ben de de öyleydi.Kahve içtim kim bakıyor dedim.Çalışanlar kime denk gelirsen dediler.Özellikle ben seçmedimı.Ben ilk kez ve tesadüfen baktırdım.Ama, karşı taraf için acı da olsa gerçekleri söyledi.

Hande beni olmayan, çıkmayan adamla kısa sürede evlendirmişti:) Genel bakabilmişti.Çıkan bir şey olmadı.Enerji meselesi belki.İnanmadığım için umutlarım yıkılmadı.2 Sene olmuştur baktıralı.

Selam kaç gün sonraya randevu aldınız bende gideyim diyorum hiç olmazsa tecrübe olur

Çingene falı nekadar

Sen baktirmisimdir miydin daha önce? ? 250 neyse de 500 çok. Bi de begenmedim nolucak
Kötü değil, 500 lük bir fal değil sadece onu demeye çalışıyorum...

Reklamı yapan Falcının kendisi, biz de buna istemeden alet oluyoruz demek istedim.....istemeden, farkında olmadan falcının ekmeğine yağ sürüyoruz ....falcıların haksız büyük kazanç elde ettiklerini düşünüyorum...

ayrıca ortalamanın üstü olan falcılar tanıyorum, ama uzun süredir aynı fiyata bakıyorlar, müşterileri de çok üstelik, ama eski müşterilerine saygısızlık yapıp fahiş fiyat artışı yapmıyorlar....etik davranmaya çalışıyorlar

Ben savunmuyorum sadece dile getirdim. Yağmurda bana asla tutturamadı onuda ben begenmedim. Bana kizdilar birsey çıktı dedim diye ben sana birsey demiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…