İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar ben Ankara'dayım İstanbul dan telefon ile fal baktıracağım çok iyi dediğiniz 1-2 falcı söylermisiniz. Özellikle aşk ilişkilerinde uzman
KESİNLİKLE ERCAN DERİMM BALATTA YERİ TAROT FALI BAKIYOR VE 1 SAAT BAKIYOR TELEFONLA BAKIYOR MU ONU BİLMİYORUM ...

Merhaba birşey sorucam Cumhur ve diğerlerine iyi demişsin Emre'ye baktırmadım ama Cumhur ile diğerlerinin söylediği herşey farklı nasıl olucak :)

Merhaba birşey sorucam Cumhur ve diğerlerine iyi demişsin Emre'ye baktırmadım ama Cumhur ile diğerlerinin söylediği herşey farklı nasıl olucak :)
Bu benim deneyimim :) ve ayrica cok guler yizlu ve iyi karsiladi beni - digerleri sinirli vs. yazmis ama gayet iyi bir enerjisi vardi ben gittigimde. Ben sizlerle sadece paylasmak istedim, burda bir cok falci denemisligim var ve banada hepsi tutmamisdi

Bu arada bana da cumhur konuyla ilgili cok olumlu konusmadi ama dedikleri dogru :) uzdum seni diye bir kac kez ozurdiledi :) cumhuru burdan duydum oyle gittim zaten

Bende 2 ay önce gittim fincanı açmadan bakıyor bir kaç şaşırtıcı şey söyledi bana b... yapıldığını vs ki başka kimselerden güvenilir bir hocadan da duydum ama şu olacak şu tarihte olacak gibi net. Şey duymadım duygusal hayattan hiç bahsetmedi ; işten bahsetti ama net ya şu olacak demedi birdaha gidebilirim en azından karar vermek için dediğim gibi net birşey söylemedi bana

Bende baba vanga emre yi denemek istiorum ve cumhur u. Gidersem mutlaka yorum yaparim. Gerçi reklam diolar ama işte ben yine de fikrimi solerim

Emre mi ahmet mi peki ?
Emre bana tek bir şey bile bilemedi. Ahmet daha iyi kesinlikle. Ama not dusiyim benim için ole belki başkalarına çok iyi bakiodubakiodu. Zaten sırası da çok. Bi de güneşli de seda varmış ünlülere falan da bakiomus. Arkadaşım gitmiş sok oldum dio. Ama anlattı nasıl baktığını korktum biraz.

ben kendisi değilim zaten ona baktıran biri olarak söylüyorum tavsiye istedikleri için... bilmem anlata bildim miii

Kimdit nedir bir anlatsana. İletişim bilgilerini de yolla ama. Merak ettim neden korktu diye.

Kimdit nedir bir anlatsana. İletişim bilgilerini de yolla ama. Merak ettim neden korktu diye.
Güneşli de seda telefonunu bilmiorum. Zikir cektiriomus isim olarak geldi şu an falan diomus sonra basliomus anlatmaya. Ama çok sıra varmış onu biliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…