İstanbul'da Fal - Falcılar

ben kendisi değilim zaten ona baktıran biri olarak söylüyorum tavsiye istedikleri için... bilmem anlata bildim miii
150 tl ye bakıyor ben baktırdım şiddetle tavsiye ediyorummm
Yeni üye olarak direk Ercan dediniz başka baktırdığınız kişiler var mı kimerve kiyasliosunuz. Ben buradan çıkıp adamın evine zaten gitmem. Ne işim var adamın evinde

merhaba bu hande hnm tlfnda bakıyor mu acaba?

Güneşli de seda telefonunu bilmiorum. Zikir cektiriomus isim olarak geldi şu an falan diomus sonra basliomus anlatmaya. Ama çok sıra varmış onu biliorum
ay ürkütücü ama merak ettim seda mı sevda mı ? burdan biri yenibosnada sevda diye birinden bahsediyordu ayn kişi mi acaba

BeN neslihan la handeyi yazdım diye adım reklamci ya çıktı. Daha birini tavsiye etmem zaten handenin de neslihanın da kendi cafesi sanki bize ihtiyaçları var.
valla canım burda kimi yazdılarsa 2015 den beri gittim. Az gittim uz gittim istanbulda bir tek üç ismi bulabildim. bunun ötesi hacı hoca falan yani gerçekten yok . ister inanın ister inanmayın durum bu. sanmıyorum ucunun de ihtiyacı olduğuna birine . reklama gerçekten ihtiyaçları yok . bende yaşayacağımı yaşadım zaten daha baktırmıyorum bile. boşuna gezmeyin diye söylüyorum. yine de sizler bilirsiniz

Senin dediğin üç kişi görkem hande neslihan mi

aynen öyle göker hande neslihan eski yazdıklarımada bakabilirsiniz
Göker duymuştum telefon da bakio diye ona baktirmamistim. Hande ve neslihan a baktırdım. Buraya da yazdım ama herkes hande den o kadar şikayetci ki artık birsey diyemiorum

Göker duymuştum telefon da bakio diye ona baktirmamistim. Hande ve neslihan a baktırdım. Buraya da yazdım ama herkes hande den o kadar şikayetci ki artık birsey diyemiorum
Gökeri taaa nazar cafeden tanırım o zmn hiç bi dediği cıkmamış bana cıkmıo galiba fallar anlamadım

Ya hande tuturamıyo bana adam seni seviyo gelicek diye diye bekletti 3ayda bir gittim handeye adam onla bunla geziyo 1,5sene oldu üstelik

Ya hande tuturamıyo bana adam seni seviyo gelicek diye diye bekletti 3ayda bir gittim handeye adam onla bunla geziyo 1,5sene oldu üstelik
Ben daha yeni bir haber okudum bir karı koca iş bulamadıkları için fal bakıyorlarmış Adana’dan röportajda şunu diyorlar geleceği bilemiyoruz sadece tahmin ediyoruz !!!! Bence Hande geleceği bilemiyor tahmin etmeye çalışıyor hiç gitmedim handeye ama çok eleştiri okudum gidenlere sordum ; açıkcası veri alıp yorum yaptığı kanaatindeyim

Yeni üye olarak direk Ercan dediniz başka baktırdığınız kişiler var mı kimerve kiyasliosunuz. Ben buradan çıkıp adamın evine zaten gitmem. Ne işim var adamın evinde
tarot olarak bakan o var ve ünlülere bakıyor bende arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim dün symbol cafeye gittim taksimde dania diye bir bayan oda güzeldi ve bana ercanın söyledikleriyle bire bir aynı şeyi söyledi yarım saat bakıyor kahve ve tarot falı bir

ya handenin falını üç ay beş ay beklemeyin bi kere gidin çıksın yine gidin ama çok uzun zamanın bilgisini veriyo hande. yaşadığm için söylüyorum bunu. yoksa hiç birine bu konuda kefil olmam. üstelik söylediğim 3 falcı birbirini bile tanımıyo. sürekli gitmemeniz tavsiyemdir. ben ne zaman falcı gezmeyi bıraktım ozaman bütün fallarım çıktı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…