İstanbul'da Fal - Falcılar

Melda çok iyi tavsiye ederim iyi olan kişiler genelde karalanıyor ve Melda fal konusunda çok iddialı tavsiye ederim

Melda çok iyi tavsiye ederim iyi olan kişiler genelde karalanıyor ve Melda fal konusunda çok iddialı tavsiye ederim
Ole abartilacak birseyi yok. Bende gittim ortalama ağzım açık kalmadı. Belki sana iyi bilmistir kesinlikle enerji meselesi. Birinin iyi dediğine biri kötü diyor. Ben can a gitmiştim çok kötü bakti ama bir sürü sırası vardı. Sordum oradakilere mutlaka baktir dediler. Baktırdım kötü. Ufuk ortalama dediler bir de onu deniyim dedim o bana daha çok şey bildi kesinlikle en azından tutarliydi. Handeyi de arkadaşımız ovmus ama bir başkası berbat dio. Ben gittiğimde kardeşime gitmistik. Kardeşim çok kötü dedi bana bildiği şeyler vardı o gün aynı gün. Enerji tutmasi meselesi diorum

Ben o enerji işine inanmıorum cok cünkü herkese anı ve gecmişi nokta atısı bilen insanlarla karsılastım zmnında gelecek kardesime rahmetli elanitte birebir cıktı bana cıkmadı mesela.. zeynep eskiden cok iiydi sora bozuldu suan moralim bozukken baktırıom moral olsun diye hahaha gülistan cok iidir artık öyle sık baktıramam bnm bütcemi aşıyo.. vardır kesin böyle insanlar cafeler dısında onları bulmak lazım..

Baba vanga yi aradim emre için 20 25 gün doluymus orası grup agirliycaklarmis. 25 gün mu diye tekrar sordum eğer anlamadiysaniz tekrar anlatayım diye ses tonunu değiştirdi. Kızgın kızgın konuştu. Asla bole birsey görmedim çok ayıp. Bu kadar cafeye gidiorum bole birsey görmedim. Ben aramam da gitmem de. Burası istanbul bir sürü iyi bakan bulunur. Burada bir arkadas saygısızlar demisti gayet iyi anliorum şu an niye ole dedigini

Çok haklısın vardır da nerdeler dir. Gülistan çok yüksek fiyat olarak bi de nasıl izmire gidecem gelecem. Elanit çok başarılıydı çok duydum bende. Bir ara deniycem gulistan i

Zeynep hangi zeynep

SEn baktırdın mı Gülistan’a?

M mermaid250 senin tanıdıklarına söyledikleri çıkmamıstı değil mi Gülistan’ın?

ben gülistana baktırmadım ki ben ercan diye biri var kendisi evinde tarot bakıyor ve 1 saat bakıyor bana ne söylediyse şuan bire bir yaşıyorum ve söyledikleri hepsi çıktı ve doğru kesinlikle dene derimmm

ben gülistana baktırmadım ki ben ercan diye biri var kendisi evinde tarot bakıyor ve 1 saat bakıyor bana ne söylediyse şuan bire bir yaşıyorum ve söyledikleri hepsi çıktı ve doğru kesinlikle dene derimmm
Aa telefonda bakıomu peki bende denenek isterim istanbuldayım ama evine gidemem..

Benim izmir de tanidiklarim var. Onlar eskiden gitmiş çok etkilenmisler. Bazilarina çıkmış. Ama iki arkadasa tam olarak çıkmamış. Ama onlarda o ilk baktigıda çok etkilenmisler

Aa telefonda bakıomu peki bende denenek isterim istanbuldayım ama evine gidemem..
canım telefonda bakıyor mu onu bilmiyorum evi balatta eğer istersen bende telefonu var özel olarak bana msj at nosunu veriyim görüş telefonla ama muhteşem bir tarotçu 1 saat bakıyor ve söyledikleri harfi harfine çıkıyor ...

Merhaba,

Yarın taksime gideceğim , taksimde önerebilceğiniz birileri var mı ??? Melekler kahvesi vs..??

Merhaba arkadaşlar sabahtan beri sayfayı okumaya çalışıyorum ama kafam çok karıştı. İstanbulda Ticari amaç gütmeyen işinin ehli bir falcı önerin nolur

taksimde symbol cafe var orda dania diye yabancı bir bayan var sarışın ben dün ona baktırdım muhteşem tavsiye ederimmm...
Ay bi dakka ya yeni üye 9 msj hepsi ercan yok cnm kalsın.. senin gibisini bu forum cok gördü bol sans ercan bey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…