- 4 Aralık 2018
- 944
- 1.000
- 103
Bi ben varım galiba bende yorum yaptım torr baktırmış gecen gün galiba bide kendi özelden yazmıstı working var baska bilmiorum haziran için dediği olayları bekliorum cıkarsa yazarımSimdi bu gulistana daha oncelerden baktiran var mi acaba burada?
Daına yı hiç duymadım ? Başka önerebilceğiniz birileri var mı ??taksimde symbol cafe var orda dania diye yabancı bir bayan var sarışın ben dün ona baktırdım muhteşem tavsiye ederimmm...
Sen begendin di mi gulistan iBi ben varım galiba bende yorum yaptım torr baktırmış gecen gün galiba bide kendi özelden yazmıstı working var baska bilmiorum haziran için dediği olayları bekliorum cıkarsa yazarım
Benim favorim o ama önerilere daha düşük bütcelilere acıgım.. kafe falcılarını denemiorum bile fabrikasyon bence onlar kahve bakan teyzeler arıyorum ya da su..Sen begendin di mi gulistan i
Nerde bakıyor ?Evet arkadaşlar paraya kıydım ve şu meşhur falcı Gülistan’a baktırdım. Bir beş sene daha gitmem sanırım falcıya falan, hakkımı doldurdum bence.
Gelelim yoruma. Detaylı yazayım da meraklar dinsin. Malum baktıranlardan ses seda çıkmıyor. İlk başta kadın sıcak biri , bir de genç bir kadın. Sevimli. Siz içeri giriyorsunuz ve size odaklanıyor, gözlerini size dikiyor kocaman kocaman duraksıyor, değişik biri yani. Ama müthiş iyi bir enerjisi var. Fincanı açıypr ve 4 dakika var diyor, fincanı sallıyor telveler dökülüyor, bırakıyor azıcık tekrar döküyor. Tabaga dökülen telveleri parmağı ile karıştırıyor, ve baslıyor söylemeye. Baktormak istediğiniz insanların dogum tarihlerini istitor be isimlerini. Sırayla bakıypr herkese. Müthiş nokta atışları vardı, şöyleki inancınıza kadar bilebiliyor !
hakkında konustuğu kişiler içinde doğru söyledi. Yaşamlarındaki durumlar vs, gelecek cıkar mı bilmem ama
Teldede bakıo izmirde şimdi ofis acmış ordada bakıo.. kızlar baska ucuz yollu referans olcagınız kafe falcısı diilde mahalle falcısı olan biri yokmu bu kdr insanız bu aralar cok ihtiyacım varNerde bakıyor ?
İzmir e gittin mi ?? Keşke bende gelseydimEvet arkadaşlar paraya kıydım ve şu meşhur falcı Gülistan’a baktırdım. Bir beş sene daha gitmem sanırım falcıya falan, hakkımı doldurdum bence.
Gelelim yoruma. Detaylı yazayım da meraklar dinsin. Malum baktıranlardan ses seda çıkmıyor. İlk başta kadın sıcak biri , bir de genç bir kadın. Sevimli. Siz içeri giriyorsunuz ve size odaklanıyor, gözlerini size dikiyor kocaman kocaman duraksıyor, değişik biri yani. Ama müthiş iyi bir enerjisi var. Fincanı açıypr ve 4 dakika var diyor, fincanı sallıyor telveler dökülüyor, bırakıyor azıcık tekrar döküyor. Tabaga dökülen telveleri parmağı ile karıştırıyor, ve baslıyor söylemeye. Baktormak istediğiniz insanların dogum tarihlerini istitor be isimlerini. Sırayla bakıypr herkese. Müthiş nokta atışları vardı, şöyleki inancınıza kadar bilebiliyor !
hakkında konustuğu kişiler içinde doğru söyledi. Yaşamlarındaki durumlar vs, gelecek cıkar mı bilmem ama
500 lira eder mi ?Evet arkadaşlar paraya kıydım ve şu meşhur falcı Gülistan’a baktırdım. Bir beş sene daha gitmem sanırım falcıya falan, hakkımı doldurdum bence.
yaa cok etkilendim philly biraz daha anlatt nolur :) cıkıyor muymus dedikleri cıkmadıgı oluyor muymus nasıl 500 olmasına karar vermıs cok mu guvenıyor kı kendıne ay cok sorum var asırı baktırasım geldi. pişman oldun mu baktırdıgına? peki hangi falcıyla benzer seyler soyledi? hıc kimsenin bilmedigi seyleri de bildimi?Evet arkadaşlar paraya kıydım ve şu meşhur falcı Gülistan’a baktırdım. Bir beş sene daha gitmem sanırım falcıya falan, hakkımı doldurdum bence.
İzmir e gittin mi ?? Keşke bende gelseydim
yaa cok etkilendim philly biraz daha anlatt nolur :) cıkıyor muymus dedikleri cıkmadıgı oluyor muymus nasıl 500 olmasına karar vermıs cok mu guvenıyor kı kendıne ay cok sorum var asırı baktırasım geldi. pişman oldun mu baktırdıgına? peki hangi falcıyla benzer seyler soyledi? hıc kimsenin bilmedigi seyleri de bildimi?
bir keresinde bir arkadasıma nisanlını aldatıcaksın demisti bir arkadasım yenı tarot bakıyordu ve o kadar uydurmus gibi gelmisti ki..bir sene sonra baktıran kız nısanlısını goz gore gore aldattı. sevgisi bitmis. sonra ayrıldılar. şimdi cok mutlu.Birazdan yazacağım detayları ama kocamı boynuzlayacağımı söyledi:))) gülsem mi ağlasam mı anlamadım :S şimdi söyledikleri çıksa bir hal, bunu söyledikten sonra çıkmasa bir hal:)
Az insan gelsin diye fiyatı uçurmuş. Bana cok samimi geldi, istersen paranı vereyim baktırma sohbet edelim dedi. Bir daha fal baktırma aynı seyler çıkar parana yazık dedi
bir keresinde bir arkadasıma nisanlını aldatıcaksın demisti bir arkadasım yenı tarot bakıyordu ve o kadar uydurmus gibi gelmisti ki..bir sene sonra baktıran kız nısanlısını goz gore gore aldattı. sevgisi bitmis. sonra ayrıldılar. şimdi cok mutlu.
ha sende olur ya da olcak demiyorum ornek verdim sadece. :)
yalnız kadın attıysa bile (ki hiç sanmıyorum artık) destekli atmış :) helal vallaBen aşk kadınıyım, güzel konuşma, alçakgönüllük, vefa, cömertlik, entelektüelite etkiler beni. Romantiğim de , o yüzden bu beklentileri karşılayan biri olursa ve bu da ruhum yalnızken olursa asık olurum kesin:)) ama ben dürüstüm baktım gönül kayıyor hayatımdaki insanı sevmiyorum artık, yolları ayırırım.
Bak yıllar yıllar önce, ben sevgiliden uzagım hep sene de iki kez görüyorum. O ara platonik birine asık oldum:) gittim sevgilime dedim, bak böyle böyle bir sorun var, demek ki ilişkide eksiklikler var yolları ayıralım. İstemedi ama biz ciddi derinden seviyoruz birbirimizi, yan yana olsak yasanmazdı bu platonik ask. Neyse bes dakika sonra “ philly ben de biriyle yakınlaştım asık oluyordum ama beni reddetti” dedi:))) mal olayın üstünden iki sene geçmiş bana yeni söylüyor ben söyledikten sonra üstelik.
Neyse velhasıl kelam benim var öyle aşık olma potansiyelim:)))
Gulistan durugörür galiba?? Kişilerin düsüncelerini de dogru okuyabiliyor mu? Fark ettiniz mi boyle bir sey?Evet arkadaşlar paraya kıydım ve şu meşhur falcı Gülistan’a baktırdım. Bir beş sene daha gitmem sanırım falcıya falan, hakkımı doldurdum bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?