Balçovada tam Agora alışveriş merkezinin karsısında. Çok kolay yeri.Gülistanın yeri İzmir’in neresinde bilen var mı Kızlar ?
Koray fena deil. Emre 25 gün yokmusherkesee selamm , baktımda bayadır yokmuşum buralarda :)
ben baya bir ara vermiştim şu fal işlerine aslında ama geri döndüm :) değişik bir alışkanlık sanırım bizimkisi :)
Baba Vanga Emre ye gittim , bir arkadaşım gitmişti ona aşk ile ilgili dedikleri bayaa baya çıkmıştı ama iş ile ilgili söyledikleri olmamıştı 2018 yaz sonu filandı .. Benimde aklıma geldi 2 hafta önce filan gittim enerjisini filan sevdim samimi geldi bana dedikleri baya tutarlıydı gelecegi bilemem daha 2 ay filan var verdiği zamanlara ama bakalım..
Sonra birkaçgün önce buraya bakarken Koray ı yazmışsınız onu gördüm ona gittim :) Çok kısa baktı 10 dk filan ama Emre nin söylediklerinin neredeyse zamanına kadar aynı şeyleri söyledi... Bilmiyorum artık...
Okudugum kadarıyla Emre ye pek baktıran yok ama Koray a var sanırım ...
Koray ın falları çıkıyor mu?
Aynı sentinus Cansu tam dümenci dolandırıcı aynı tavırlar nezaket sıfırBen dün Niko'ya gittim tespitimi anlatıyım sana katılıyorum nedenini söyleyeceğim şimdi. Bu travesti olduğu için eğer kadın gibi bir kadınsanız sizi kıskanıyor ve sizi evlendiriyor boşuyor bunalıma gireceğinizi söylüyor. Hastalıklar dan bahsediyor. İşten çıkartıyor sokuyor falan falan.
Şimdi şöyle birşey birkere benim aklımda olan kişi ile ilgili hiçbir yorum yapmadı ben sordum. Önce ilişkin var sonra yok. 1hafta önce aramış sonra aramamış yalnız bunları aynı anda söylüyor nedeni siniz tavrınıza göre yönleniyor. Sonra bana tuttu dediki benim eski güya evlenicekmiş 3 aydır bir ilişkisi varmış peki niye beni aramış olsun ozaman. Sonra neden adamın hayatında 3 aydır birsürü kadın var. Bunu söylediğimde de işte kız ciddiyet bekliyodur biliyodur bu durumu ses çıkarmıyodur şimdide ona yönelmiştir falan demesi benim kafamı karıştırdı. Çalıştığım yeri 1 senedir çalışıyosun dedi ama hayır iş değiştirdim 1,5ay oldu. Daha burdasın dedi hayır başka biryer übakıyorum mesela yani oradakiler çok iyi dedi herşeyi bildi dediler. Ben şimdi anlayamadım. Kafamı karıştırdı. Ama kesinlikle bir kıskanma durumu olduğunu düşünüyorum. Fiziğinize kadınlığınıza bakarak.
Bu toplumda ne duru görüsü duru görüsü olan insan özeldir para için bunu yapmaz çünkü yüksek ahlak olmazsa ego devreye girer babavanga ya bakın kimmiş diye kadın para alsaydı Bulgaristan ın en zengini olurdu para ile yapmayan tek birini tanıyorum adını veremem sadece küçük miktar bağış yolluyorsunuz herkese bakmıyor ancak aracılarla bakıyor baktıranlar bu ülkeyi yönetiyor.
Bilmediğin bir alan hakkında ön kabuller ile konuşuyorsun. Duru görüyü sadece kadınlar görmüyor! İyi niyetli olanlar görür falan da yine ön kabul. Bazı insanlardaki müzik, resim yeteneği gibi, beyinleri farklı çalışan bazı insanlar var. Belki enerjileri belki nöronları farklı, artık her neyse, çoğu zaman kuşaktan kuşağa geçiyor.
Durugörüsü olan, ama yer yer varlıkları da gören bir arkadasım var. Anneanne ve babaanneden geçmiş özellikleri. Rüyaları çıkar. Fal bakmıyor ama, belki tanıdıklarına arada zorlarsa ve ya iyi hissederse. Ona da asla 23:00 dan sonra bakmıyor. Bana söylediği bir kaç tane kehanetleri var hatta. Olursa gelir editlerim burayı da.
Bu toplumda ne duru görüsü duru görüsü olan insan özeldir para için bunu yapmaz çünkü yüksek ahlak olmazsa ego devreye girer babavanga ya bakın kimmiş diye kadın para alsaydı Bulgaristan ın en zengini olurdu para ile yapmayan tek birini tanıyorum adını veremem sadece küçük miktar bağış yolluyorsunuz herkese bakmıyor ancak aracılarla bakıyor baktıranlar bu ülkeyi yönetiyor
3. Gözü açabilmem için aklını devreden çıkarıcaksın egonu kişisel hırslarını düzenli meditasyon yapman gerekiyor zamanın ötesine geçmen güçlü ahlaka sahip olman lazım ben 20 yıldır yoga yapıyorum çok fazla kişisel gelişim kitabı okudum öyle pat diye olmaz herkeste olmaz kitap okumakla hiç olmazDuru goruyle ilgili kitaplar var ve boyle kisiler tanidim herkesde allah vergisi olan bir yetenek gozunun inunde goruntu aciliyor ve ordan olmuslari ve olacaklari goruyor. Bu yetenek bizde de var yani herkesde 3. Goz epifiz bezi olan herkesde mevcut. hatta durugoru gelistirme teknikleri mevcut. Kadin erkek bakire genc ayirmaksizin durugorunuzu kullanabilirsiniz. Cok basitinden d&r da cok satan iki kitap var bunla ilgili. Ama yazmiyim reklam olur gerek yok
Sizin için yazmadım size cevap gibi oldu çok pardon duru görü ve 3. Göz açma ile ilgili metine dair cevap vermek istedimSöylediğiniz şeyin ana fikri nedir?
Bu toplumda ne duru görüsü duru görüsü olan insan özeldir para için bunu yapmaz çünkü yüksek ahlak olmazsa ego devreye girer babavanga ya bakın kimmiş diye kadın para alsaydı Bulgaristan ın en zengini olurdu para ile yapmayan tek birini tanıyorum adını veremem sadece küçük miktar bağış yolluyorsunuz herkese bakmıyor ancak aracılarla bakıyor baktıranlar bu ülkeyi yönetiyor
15/20 lira bağış yolluyorsunuz hayvan derneğine falcı değil yeri yok sadece tlf da bakıyor oldu mu tatmin oldun mu ?Bu söylediğiniz kişi de para alıyor mu, alıyor şstersenız adına bağış diyin istersenız bır ücret koysun. Ikısı de aynı hikaye.
15/20 lira bağış yolluyorsunuz hayvan derneğine falcı değil yeri yok sadece tlf da bakıyor oldu mu tatmin oldun mu ?
Bu arada bende böyle bırıne baktırdım bır ara hayvanların bakımı ıcın kullanıyordu parayı, aynı ınsan mı bilmem ama.15/20 lira bağış yolluyorsunuz hayvan derneğine falcı değil yeri yok sadece tlf da bakıyor oldu mu tatmin oldun mu ?
Kim bu bilgi verir misiniz buradan ya da özeldenBu toplumda ne duru görüsü duru görüsü olan insan özeldir para için bunu yapmaz çünkü yüksek ahlak olmazsa ego devreye girer babavanga ya bakın kimmiş diye kadın para alsaydı Bulgaristan ın en zengini olurdu para ile yapmayan tek birini tanıyorum adını veremem sadece küçük miktar bağış yolluyorsunuz herkese bakmıyor ancak aracılarla bakıyor baktıranlar bu ülkeyi yönetiyor
Kızlar merhaba :) Bugün sıkıldım asmin cafeye gittim ufuk yoktu utku iyi dediler ona baktırdım çok birşey söylemedi ya da ben tatmin olmadım. Daha önce utkuya gitmiş olanlar nasıldı çıktı mı hiç veya anda iyi miydi ?
Utku eğer zaman ayırıp iyi baktıysa, kısa kesmediyse fena değil bence..bende bildiği şeyler olduKızlar merhaba :) Bugün sıkıldım asmin cafeye gittim ufuk yoktu utku iyi dediler ona baktırdım çok birşey söylemedi ya da ben tatmin olmadım. Daha önce utkuya gitmiş olanlar nasıldı çıktı mı hiç veya anda iyi miydi ?
bildiği şeyler gelecekle mi alakalıydı ?Utku eğer zaman ayırıp iyi baktıysa, kısa kesmediyse fena değil bence..bende bildiği şeyler oldu
geçmiş ve anla alaklıyodı, geecek için söylediği şeyleri test etmem için 2-5 yıl arası bir süre gerek uzun vadeliydi söyledikleri...aylnız ben Utkuya su falı baktırmıştımbildiği şeyler gelecekle mi alakalıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?