İstanbul'da Fal - Falcılar

herkesee selamm , baktımda bayadır yokmuşum buralarda :)

ben baya bir ara vermiştim şu fal işlerine aslında ama geri döndüm :) değişik bir alışkanlık sanırım bizimkisi :)
Baba Vanga Emre ye gittim , bir arkadaşım gitmişti ona aşk ile ilgili dedikleri bayaa baya çıkmıştı ama iş ile ilgili söyledikleri olmamıştı 2018 yaz sonu filandı .. Benimde aklıma geldi 2 hafta önce filan gittim enerjisini filan sevdim samimi geldi bana dedikleri baya tutarlıydı gelecegi bilemem daha 2 ay filan var verdiği zamanlara ama bakalım..

Sonra birkaçgün önce buraya bakarken Koray ı yazmışsınız onu gördüm ona gittim :) Çok kısa baktı 10 dk filan ama Emre nin söylediklerinin neredeyse zamanına kadar aynı şeyleri söyledi... Bilmiyorum artık...

Okudugum kadarıyla Emre ye pek baktıran yok ama Koray a var sanırım ...
Koray ın falları çıkıyor mu?

Koray fena deil. Emre 25 gün yokmus

Merhaba, beşiktaşta bir dilek tut kahvesi varmış dilek diye falcı varmış bilen baktıran var mı

Aynı sentinus Cansu tam dümenci dolandırıcı aynı tavırlar nezaket sıfır

Bu toplumda ne duru görüsü duru görüsü olan insan özeldir para için bunu yapmaz çünkü yüksek ahlak olmazsa ego devreye girer babavanga ya bakın kimmiş diye kadın para alsaydı Bulgaristan ın en zengini olurdu para ile yapmayan tek birini tanıyorum adını veremem sadece küçük miktar bağış yolluyorsunuz herkese bakmıyor ancak aracılarla bakıyor baktıranlar bu ülkeyi yönetiyor

Söylediğiniz şeyin ana fikri nedir?

3. Gözü açabilmem için aklını devreden çıkarıcaksın egonu kişisel hırslarını düzenli meditasyon yapman gerekiyor zamanın ötesine geçmen güçlü ahlaka sahip olman lazım ben 20 yıldır yoga yapıyorum çok fazla kişisel gelişim kitabı okudum öyle pat diye olmaz herkeste olmaz kitap okumakla hiç olmaz

Duru görüşü olanın, varlık görenden daha özel olduğunu nereden biliyorsunuz? Buna nasıl karar verdınız?
Duru görüşü olanın aynı zamanda varlık görmediğini nereden biliyorsunuz , elinizdeki örneklem grubu nedir?
Para almadıklarını nereden çıkardınız? Gayet duru görü her şeyimi gören arkadaşın söyledikleri ile sözde varlık gören bırının söyledikleri aynı ise, bu size ne ifade eder!

Bu bilimsel bır alan değil lç ha bire şöyle ise böyle olursa böyle, böyle olmazsa budur şudur diye iddia ediyorsunuz anlamıyorum. Bana göre hepsi de özel insanlar. Bazılarının akıl sağlığı bozuk ama bazıları ise cidden özeller.

Bu söylediğiniz kişi de para alıyor mu, alıyor şstersenız adına bağış diyin istersenız bır ücret koysun. Ikısı de aynı hikaye.

Bu söylediğiniz kişi de para alıyor mu, alıyor şstersenız adına bağış diyin istersenız bır ücret koysun. Ikısı de aynı hikaye.
15/20 lira bağış yolluyorsunuz hayvan derneğine falcı değil yeri yok sadece tlf da bakıyor oldu mu tatmin oldun mu ?

15/20 lira bağış yolluyorsunuz hayvan derneğine falcı değil yeri yok sadece tlf da bakıyor oldu mu tatmin oldun mu ?

Hayır olmadım. Bir anlamı yok çünkü, elindeki tek örnek üzerinden " duru görüşü olan kimse para almaz bakım yaparken " demek ilginç diyorum. Çünkü ben hem duru görüşü ile hayatını kazananı, hem de duru görüşünü umursamayan bir mesleği olan ve sadece tanıdıklarına yardım eden insanları tanıyorum.
Sabahtan beri anlatmak isteıdgımız tek şey " duru görüşü olan bunu yapmaz, sunu yapar, yok bakiredir, yok çok ıyı niyetlidir " gıbi kabullerin yanlış olduğunu belirtmek.

Bu arada bende böyle bırıne baktırdım bır ara hayvanların bakımı ıcın kullanıyordu parayı, aynı ınsan mı bilmem ama.

Kim bu bilgi verir misiniz buradan ya da özelden

Kızlar merhaba :) Bugün sıkıldım asmin cafeye gittim ufuk yoktu utku iyi dediler ona baktırdım çok birşey söylemedi ya da ben tatmin olmadım. Daha önce utkuya gitmiş olanlar nasıldı çıktı mı hiç veya anda iyi miydi ?

Birde Utkunun olduğu masanın yan tarafı kapalı bi yerdi ve ordan garip sesler geliyordu işlem yapılıyordu sanırım. şeyi duydum ''şimdi de kusar gibi yap'' falan. Korktum noluyo cin mi çıkartıyorlar diye :d

Utku eğer zaman ayırıp iyi baktıysa, kısa kesmediyse fena değil bence..bende bildiği şeyler oldu

bildiği şeyler gelecekle mi alakalıydı ?
geçmiş ve anla alaklıyodı, geecek için söylediği şeyleri test etmem için 2-5 yıl arası bir süre gerek uzun vadeliydi söyledikleri...aylnız ben Utkuya su falı baktırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…