İstanbul'da Fal - Falcılar

Baba vanga emre ye ben baktirdim ne olduysa onu söylüyo. Aşk üzerine daha yoğun yada daha iyi olduğunu söylemişti bana belki ondan iş çıkmamıştır. Ama aşk konusunda gerçekten neyse onu bildi. Ama o anı söyledi bana bide yakın gelecek ile ilgili az bakti çok fazla şey söylemedi. Ama şuan ve gelecek ile ilgili herşeyi söyledi bildi

Ben de Sığınak cafe Niko ya fal baktırdığımı daha önce yazmıştım.Ben de geçmiş, an, kısa süre söyledikleri oldu..karşı taraf yorumları tutarlıydı.Geleceği uzun vade söylediği için yorumsuzum.Siz de bilemem.Ben insanları insan olarak gördüğüm için bu konu bana hakaret gibi geldi.Travesti olması genleri ile ilgili.Ne yapsın ALLAH öyle yaratmış.İnsan olarak yazsanız tamamdı.Enerjiniz tutmamışştır.Ödeme yapmasaydınız keşke.Yüzüne söyleseydiiz kabul ederdi.Müşterisi çok.Bir arkadaşım sık ve ikinci gidişte karıştırıyor dedi.Ki onu tüm falcılar yapıyor.

ALLAH onu öyle yaratmış.Cinsel kimlik ile değil.Bilemedi deseniz daha iyi olacaktı.An, geçmiş, karşı taraf için olmayacak dediyse olmuyor.Uzun vade geleceği bilmemem.Ödeme yapmasaydınız.Herkes kadın gibi kadın.Tek siz mi kadın gibi kadınsınız?.Ben bu şekilde bakmadan daha önceki yorumumu faydalı olsun diye yaptım.Bakırköy cafe 2018 sera, Sığınak cafe Niko, Muallak cafe Cumhur u beğendiğimi tutarlı olduklarını yazdım.Oraya kimler gidip fal baktırıyordur.Dolu sıra bulunmuyor.O genç kızlar.Beyler.Doluydu.Bu sözler yanlış.Bilmiyorum hala oradamı fincan cafe Bakırköy Karanfil i de beğenmiştim.

,

Son düzenleme:
Muallak cafe cumhura baktirdim mevcut durumu bildi bilen bilmeyen kisiler varsa yazabilirmi acaba ?

Cumhura baktir muallak cafe baktiran cikan var midit?Ben begendim anlik durumu.
Muallak cafe Cumhur anda ve karşı taraf hakkındaki yorumlarda ben de tam bilmişti, söyledikleri doğruydu, doğru çıktı.Gelecek için daha zaman var.Ağustos eylül dedi.Daha önce yazmştım.Tesadüfen kahve içtim.Sıra kimdeyse o bakacak dediler.Cumhur baktı.

Gelecek icin dediklerimden cikan oldumu bana cok net seyler soyledi benim kisiligimle ilgili yorumlari tuttu cok.

Gelecek icin dediklerimden cikan oldumu bana cok net seyler soyledi benim kisiligimle ilgili yorumlari tuttu cok.
Hayatım çok karışık olmadığı için, kısa sürdü.Evet dedikleri doğruydu ve kısa zamanda olmayacak dediği konu olmadı.Yani söyledikleri doğru çıktı, falı tuttu.Uzun vadede söylediği önemli konu için, ağustos, eylül ayını beklemem gerekiyormuş.Kadıköy Muallak cafe de fal bakan Cumhur hislerini tam kullansa, epey güçlü bilen yorumcu.

Koray fena deil. Emre 25 gün yokmus

telefondaki bey mi söyledi Emre yok diye :) kesin onu kızdıracak birşey söylemişsindir biraz değişik bir insan orayı işleten kişi benim arkadaşımlada tartışmışlardı :) başka bir numaradan ara ve randevu iste bence... nezaket seviyor işletmeci haberin olsun :)) hemen sinirleniyor yoksaa saçma biliyorum ama öyle işte :)))

Birsey demedim. 25 gün misafir bir grup ağırlayacagiz bilmem anlata bildim mi dedi evet anladım dedim. Yok anlamadaysaniz tekrar anlatıcam dedi. Bole birsey görmedim çok ayıp ve saygisiz saygi beklio saygılı olmali

Niye evlendin ? Niye fal baktırıyorsun ? Bana komik gelen yok aşk kadınıyım yok şu bu beni etkiler anladığım kadarıyla bekar değilsiniz ! Niye evlendiniz
yanlış kişi yanlış zaman ben sadece baba Vanga dan bahsettim duru görüsü olan 2 kişi tanıyorum birebir hiç öyle tipler değiller ben kendi deneyimim sen bahsediyorum ;münzevi hayatı yaşamıyorlar ama kibir ego yok benim tanıdıklarımda artı ben babavanga yi epey araştırdım tabi özel biri ama kimseden hiç bir şey almamış kgb bile kapısında yatmış söylemesi gerektiği kadarını söylemiş aslında kendisi bir aziz dir adına kilise bile var bunun matematiği yok ben 20 yıldır meditasyon yapıyorum daha fazla yapan insanlar var dernekte hala egosunu törpüleleyememiş insanlar var para adamı bozar demişler 1. Tatminkarlık duygusu 3 çakradan gelir 3 çakra void çaktra ya bağlıdır void karmik olma yani ahlaklı yaşama bağlantılıdır paraya tapan insan tatminkar olmaz 3. Çakrası ve void sorunlu olur 3. Çakra aynı zamanda içhuzurun çakrasıdır tatminsizlik yani aç gözlülük keç yapar çakrada açgözlü olmak la iş yapıp tamahkar yaşamakta var

Merakınızı gidereyim. Evli değilim ama velevki evlendim, insan severse evlenir, sonsuz aşk mutluluk sevgi yoktur. Yeri gelir her şey değişir, buna yol arkadasın ve arkadaşlıgın da dahil. Ayrıca fal baktırırım veya baktırmam size hesap mı vereceğim; neden nasıl ve ne niçin baktırdığımı/baktırdıgımızı? Siz neden bu topiktesiniz? Gökten zembille iner inmişsiniz, cidden siz neden fal baktırıyorsunuz? Hayatta tek dert aşk mıdır? Başka şeyler için fal baktırmaz mı insan, ya da sur paranormal merak için.

Kişisel tartışmaya da girme çünkü seninle alakalı hiç hir sey yok. İstersen dogdupun andan itibaren meditasyon yap beni pek alakadar etmiyor. Babavangq hakkında sadece sanırım sizin okumanıza izin verdiler, hakkında baba vanga uzmanı gibi konuşuyorsunuz. Ama bilginiz olsun herkes hakkında okuyabiliyor! Kgb de sadece onun kapısında yatmaz hem KGb hem de CıA bünyesinde soğul savaş döneminde epey fazla falcı vs vardır, özel bir birim kurarlar, hatta bunlardan bir ekip zihin oluma işi ile meşguldur.
Çakra falan da pek umrumda açıkçası değil, inandığım bir şey değil. Benim gördüğüm bazıları doğustan öyle ya da ani bir olaydan sonra ne oluyorsa oluyor ve bir sen görüyorlar

Ama şu dediğine kapılıyorum, varsa bir çakra hikayesi meditasyon, yeme içte davranıs sekli ; hırslarsan ve paradan uzaklaşmal, dünyavi tatlardan uzaklasmak bu yolculul için önemli. Gerçi bunlar iyi bir insan yolunda olmak için de geçerli.

Neyse daha fazla uzatmayacagım.
We can agree to disagree on that!

ben baktırdım gulistana. cıkarsa yazarım. baktırıp da cıkmıs olan arkadasım varsa ve bana hbr verirse cok sevinirim.

Baba vanga bin işletmecisi bence de biraz garip hemen ters cevap veriyo gerçekten nezaket seviyo aslında müşteriye o nezaket göstermeli başta ben de gıcık oldum ama emre bey işletmecisinin aksine çok kibar biri ve güzel Tarot yorumu yapıyo sırf onun için gittim tekrar yoksa o beyfendiye gıcık oldum hayatta tekrar gitmezdim ama tanıyınca sizi kendisi nezaket gösteriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…