- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
anladım belki su falı daha iyidirgeçmiş ve anla alaklıyodı, geecek için söylediği şeyleri test etmem için 2-5 yıl arası bir süre gerek uzun vadeliydi söyledikleri...aylnız ben Utkuya su falı baktırmıştım
Ben de Sığınak cafe Niko ya fal baktırdığımı daha önce yazmıştım.Ben de geçmiş, an, kısa süre söyledikleri oldu..karşı taraf yorumları tutarlıydı.Geleceği uzun vade söylediği için yorumsuzum.Siz de bilemem.Ben insanları insan olarak gördüğüm için bu konu bana hakaret gibi geldi.Travesti olması genleri ile ilgili.Ne yapsın ALLAH öyle yaratmış.İnsan olarak yazsanız tamamdı.Enerjiniz tutmamışştır.Ödeme yapmasaydınız keşke.Yüzüne söyleseydiiz kabul ederdi.Müşterisi çok.Bir arkadaşım sık ve ikinci gidişte karıştırıyor dedi.Ki onu tüm falcılar yapıyor.Ben dün Niko'ya gittim tespitimi anlatıyım sana katılıyorum nedenini söyleyeceğim şimdi. Bu travesti olduğu için eğer kadın gibi bir kadınsanız sizi kıskanıyor ve sizi evlendiriyor boşuyor bunalıma gireceğinizi söylüyor. Hastalıklar dan bahsediyor. İşten çıkartıyor sokuyor falan falan.
Şimdi şöyle birşey birkere benim aklımda olan kişi ile ilgili hiçbir yorum yapmadı ben sordum. Önce ilişkin var sonra yok. 1hafta önce aramış sonra aramamış yalnız bunları aynı anda söylüyor nedeni siniz tavrınıza göre yönleniyor. Sonra bana tuttu dediki benim eski güya evlenicekmiş 3 aydır bir ilişkisi varmış peki niye beni aramış olsun ozaman. Sonra neden adamın hayatında 3 aydır birsürü kadın var. Bunu söylediğimde de işte kız ciddiyet bekliyodur biliyodur bu durumu ses çıkarmıyodur şimdide ona yönelmiştir falan demesi benim kafamı karıştırdı. Çalıştığım yeri 1 senedir çalışıyosun dedi ama hayır iş değiştirdim 1,5ay oldu. Daha burdasın dedi hayır başka biryer übakıyorum mesela yani oradakiler çok iyi dedi herşeyi bildi dediler. Ben şimdi anlayamadım. Kafamı karıştırdı. Ama kesinlikle bir kıskanma durumu olduğunu düşünüyorum. Fiziğinize kadınlığınıza bakarak.
ALLAH onu öyle yaratmış.Cinsel kimlik ile değil.Bilemedi deseniz daha iyi olacaktı.An, geçmiş, karşı taraf için olmayacak dediyse olmuyor.Uzun vade geleceği bilmemem.Ödeme yapmasaydınız.Herkes kadın gibi kadın.Tek siz mi kadın gibi kadınsınız?.Ben bu şekilde bakmadan daha önceki yorumumu faydalı olsun diye yaptım.Bakırköy cafe 2018 sera, Sığınak cafe Niko, Muallak cafe Cumhur u beğendiğimi tutarlı olduklarını yazdım.Oraya kimler gidip fal baktırıyordur.Dolu sıra bulunmuyor.O genç kızlar.Beyler.Doluydu.Bu sözler yanlış.Bilmiyorum hala oradamı fincan cafe Bakırköy Karanfil i de beğenmiştim.Ben dün Niko'ya gittim tespitimi anlatıyım sana katılıyorum nedenini söyleyeceğim şimdi. Bu travesti olduğu için eğer kadın gibi bir kadınsanız sizi kıskanıyor ve sizi evlendiriyor boşuyor bunalıma gireceğinizi söylüyor. Hastalıklar dan bahsediyor. İşten çıkartıyor sokuyor falan falan.
Şimdi şöyle birşey birkere benim aklımda olan kişi ile ilgili hiçbir yorum yapmadı ben sordum. Önce ilişkin var sonra yok. 1hafta önce aramış sonra aramamış yalnız bunları aynı anda söylüyor nedeni siniz tavrınıza göre yönleniyor. Sonra bana tuttu dediki benim eski güya evlenicekmiş 3 aydır bir ilişkisi varmış peki niye beni aramış olsun ozaman. Sonra neden adamın hayatında 3 aydır birsürü kadın var. Bunu söylediğimde de işte kız ciddiyet bekliyodur biliyodur bu durumu ses çıkarmıyodur şimdide ona yönelmiştir falan demesi benim kafamı karıştırdı. Çalıştığım yeri 1 senedir çalışıyosun dedi ama hayır iş değiştirdim 1,5ay oldu. Daha burdasın dedi hayır başka biryer übakıyorum mesela yani oradakiler çok iyi dedi herşeyi bildi dediler. Ben şimdi anlayamadım. Kafamı karıştırdı. Ama kesinlikle bir kıskanma durumu olduğunu düşünüyorum. Fiziğinize kadınlığınıza bakarak.
Muallak cafe Cumhur anda ve karşı taraf hakkındaki yorumlarda ben de tam bilmişti, söyledikleri doğruydu, doğru çıktı.Gelecek için daha zaman var.Ağustos eylül dedi.Daha önce yazmştım.Tesadüfen kahve içtim.Sıra kimdeyse o bakacak dediler.Cumhur baktı.Cumhura baktir muallak cafe baktiran cikan var midit?Ben begendim anlik durumu.
Muallak cafe Cumhur anda ve karşı taraf hakkındaki yorumlarda ben de tam bilmişti, söyledikleri doğruydu, doğru çıktı.Gelecek için daha zaman var.Ağustos eylül dedi.Daha önce yazmştım.Tesadüfen kahve içtim.Sıra kimdeyse o bakacak dediler.Cumhur baktı.
Hayatım çok karışık olmadığı için, kısa sürdü.Evet dedikleri doğruydu ve kısa zamanda olmayacak dediği konu olmadı.Yani söyledikleri doğru çıktı, falı tuttu.Uzun vadede söylediği önemli konu için, ağustos, eylül ayını beklemem gerekiyormuş.Kadıköy Muallak cafe de fal bakan Cumhur hislerini tam kullansa, epey güçlü bilen yorumcu.Gelecek icin dediklerimden cikan oldumu bana cok net seyler soyledi benim kisiligimle ilgili yorumlari tuttu cok.
Koray fena deil. Emre 25 gün yokmus
Birsey demedim. 25 gün misafir bir grup ağırlayacagiz bilmem anlata bildim mi dedi evet anladım dedim. Yok anlamadaysaniz tekrar anlatıcam dedi. Bole birsey görmedim çok ayıp ve saygisiz saygi beklio saygılı olmalitelefondaki bey mi söyledi Emre yok diye :) kesin onu kızdıracak birşey söylemişsindir biraz değişik bir insan orayı işleten kişi benim arkadaşımlada tartışmışlardı :) başka bir numaradan ara ve randevu iste bence... nezaket seviyor işletmeci haberin olsun :)) hemen sinirleniyor yoksaa saçma biliyorum ama öyle işte :)))
Niye evlendin ? Niye fal baktırıyorsun ? Bana komik gelen yok aşk kadınıyım yok şu bu beni etkiler anladığım kadarıyla bekar değilsiniz ! Niye evlendinizBen aşk kadınıyım, güzel konuşma, alçakgönüllük, vefa, cömertlik, entelektüelite etkiler beni. Romantiğim de , o yüzden bu beklentileri karşılayan biri olursa ve bu da ruhum yalnızken olursa asık olurum kesin:)) ama ben dürüstüm baktım gönül kayıyor hayatımdaki insanı sevmiyorum artık, yolları ayırırım.
Bak yıllar yıllar önce, ben sevgiliden uzagım hep sene de iki kez görüyorum. O ara platonik birine asık oldum:) gittim sevgilime dedim, bak böyle böyle bir sorun var, demek ki ilişkide eksiklikler var yolları ayıralım. İstemedi ama biz ciddi derinden seviyoruz birbirimizi, yan yana olsak yasanmazdı bu platonik ask. Neyse bes dakika sonra “ philly ben de biriyle yakınlaştım asık oluyordum ama beni reddetti” dedi:))) mal olayın üstünden iki sene geçmiş bana yeni söylüyor ben söyledikten sonra üstelik.
Neyse velhasıl kelam benim var öyle aşık olma potansiyelim:)))
yanlış kişi yanlış zaman ben sadece baba Vanga dan bahsettim duru görüsü olan 2 kişi tanıyorum birebir hiç öyle tipler değiller ben kendi deneyimim sen bahsediyorum ;münzevi hayatı yaşamıyorlar ama kibir ego yok benim tanıdıklarımda artı ben babavanga yi epey araştırdım tabi özel biri ama kimseden hiç bir şey almamış kgb bile kapısında yatmış söylemesi gerektiği kadarını söylemiş aslında kendisi bir aziz dir adına kilise bile var bunun matematiği yok ben 20 yıldır meditasyon yapıyorum daha fazla yapan insanlar var dernekte hala egosunu törpüleleyememiş insanlar var para adamı bozar demişler 1. Tatminkarlık duygusu 3 çakradan gelir 3 çakra void çaktra ya bağlıdır void karmik olma yani ahlaklı yaşama bağlantılıdır paraya tapan insan tatminkar olmaz 3. Çakrası ve void sorunlu olur 3. Çakra aynı zamanda içhuzurun çakrasıdır tatminsizlik yani aç gözlülük keç yapar çakrada açgözlü olmak la iş yapıp tamahkar yaşamakta varHayır olmadım. Bir anlamı yok çünkü, elindeki tek örnek üzerinden " duru görüşü olan kimse para almaz bakım yaparken " demek ilginç diyorum. Çünkü ben hem duru görüşü ile hayatını kazananı, hem de duru görüşünü umursamayan bir mesleği olan ve sadece tanıdıklarına yardım eden insanları tanıyorum.
Sabahtan beri anlatmak isteıdgımız tek şey " duru görüşü olan bunu yapmaz, sunu yapar, yok bakiredir, yok çok ıyı niyetlidir " gıbi kabullerin yanlış olduğunu belirtmek.
Niye evlendin ? Niye fal baktırıyorsun ? Bana komik gelen yok aşk kadınıyım yok şu bu beni etkiler anladığım kadarıyla bekar değilsiniz ! Niye evlendiniz
yanlış kişi yanlış zaman ben sadece baba Vanga dan bahsettim duru görüsü olan 2 kişi tanıyorum birebir hiç öyle tipler değiller ben kendi deneyimim sen bahsediyorum ;münzevi hayatı yaşamıyorlar ama kibir ego yok benim tanıdıklarımda artı ben babavanga yi epey araştırdım tabi özel biri ama kimseden hiç bir şey almamış kgb bile kapısında yatmış söylemesi gerektiği kadarını söylemiş aslında kendisi bir aziz dir adına kilise bile var bunun matematiği yok ben 20 yıldır meditasyon yapıyorum daha fazla yapan insanlar var dernekte hala egosunu törpüleleyememiş insanlar var para adamı bozar demişler 1. Tatminkarlık duygusu 3 çakradan gelir 3 çakra void çaktra ya bağlıdır void karmik olma yani ahlaklı yaşama bağlantılıdır paraya tapan insan tatminkar olmaz 3. Çakrası ve void sorunlu olur 3. Çakra aynı zamanda içhuzurun çakrasıdır tatminsizlik yani aç gözlülük keç yapar çakrada açgözlü olmak la iş yapıp tamahkar yaşamakta var
Begendin mi pekiben baktırdım gulistana. cıkarsa yazarım. baktırıp da cıkmıs olan arkadasım varsa ve bana hbr verirse cok sevinirim.
beğendim. bakalım cıkcak mı?Begendin mi peki
Gülistan 500 tl mi telde mi bakiyor?Off cokmus yahu deger miydi peki sizce ,vallq 500 tl ye seceremi cikarmasi lazjm .beğendim. bakalım cıkcak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?