Konuyu babavangaya nasıl bagladınız nostradamusada baglasaydınız Allah askına arkadaslar fal bu kimse kimseye gel sana 500 tl ye kaderini okuycam demio kul bu yanılır töbe Allah mı özgür irade istemiosan baktırmıosun ahlaklı ahlaksız diye insanları ayırmak kimin haddine.. bikere kesin hükümlü bu böyledir diye konusmak insanları sınıflandırmak hesap sormak.. bi hop bi durun lütfen.. bu bi keyif işi ekonomisi uygun olan inanan isteyen baktırır yok diilse yapmaz iice gene sacma yerlerde dolanıoruz.. varsa baska öneriniz yada konu hakkında tespitiniz bilio bilemio bunları konusalım.. lütfen burda nutuk okumak kimse istemio bence..Niye evlendin ? Niye fal baktırıyorsun ? Bana komik gelen yok aşk kadınıyım yok şu bu beni etkiler anladığım kadarıyla bekar değilsiniz ! Niye evlendiniz
yanlış kişi yanlış zaman ben sadece baba Vanga dan bahsettim duru görüsü olan 2 kişi tanıyorum birebir hiç öyle tipler değiller ben kendi deneyimim sen bahsediyorum ;münzevi hayatı yaşamıyorlar ama kibir ego yok benim tanıdıklarımda artı ben babavanga yi epey araştırdım tabi özel biri ama kimseden hiç bir şey almamış kgb bile kapısında yatmış söylemesi gerektiği kadarını söylemiş aslında kendisi bir aziz dir adına kilise bile var bunun matematiği yok ben 20 yıldır meditasyon yapıyorum daha fazla yapan insanlar var dernekte hala egosunu törpüleleyememiş insanlar var para adamı bozar demişler 1. Tatminkarlık duygusu 3 çakradan gelir 3 çakra void çaktra ya bağlıdır void karmik olma yani ahlaklı yaşama bağlantılıdır paraya tapan insan tatminkar olmaz 3. Çakrası ve void sorunlu olur 3. Çakra aynı zamanda içhuzurun çakrasıdır tatminsizlik yani aç gözlülük keç yapar çakrada açgözlü olmak la iş yapıp tamahkar yaşamakta var
Teşekkür ederim canımBalçovada tam Agora alışveriş merkezinin karsısında. Çok kolay yeri.
ben kimseyi korumuyorum yanlış anlaşılmasın bencede öyle olmalı sonucta oraya gidip para veren biziz :) ama illa baktırmak istiyorsan eger diye öneride bulundumBirsey demedim. 25 gün misafir bir grup ağırlayacagiz bilmem anlata bildim mi dedi evet anladım dedim. Yok anlamadaysaniz tekrar anlatıcam dedi. Bole birsey görmedim çok ayıp ve saygisiz saygi beklio saygılı olmali
Merakınızı gidereyim. Evli değilim ama velevki evlendim, insan severse evlenir, sonsuz aşk mutluluk sevgi yoktur. Yeri gelir her şey değişir, buna yol arkadasın ve arkadaşlıgın da dahil. Ayrıca fal baktırırım veya baktırmam size hesap mı vereceğim; neden nasıl ve ne niçin baktırdığımı/baktırdıgımızı? Siz neden bu topiktesiniz? Gökten zembille iner inmişsiniz, cidden siz neden fal baktırıyorsunuz? Hayatta tek dert aşk mıdır? Başka şeyler için fal baktırmaz mı insan, ya da sur paranormal merak için.
Kişisel tartışmaya da girme çünkü seninle alakalı hiç hir sey yok. İstersen dogdupun andan itibaren meditasyon yap beni pek alakadar etmiyor. Babavangq hakkında sadece sanırım sizin okumanıza izin verdiler, hakkında baba vanga uzmanı gibi konuşuyorsunuz. Ama bilginiz olsun herkes hakkında okuyabiliyor! Kgb de sadece onun kapısında yatmaz hem KGb hem de CıA bünyesinde soğul savaş döneminde epey fazla falcı vs vardır, özel bir birim kurarlar, hatta bunlardan bir ekip zihin oluma işi ile meşguldur.
Çakra falan da pek umrumda açıkçası değil, inandığım bir şey değil. Benim gördüğüm bazıları doğustan öyle ya da ani bir olaydan sonra ne oluyorsa oluyor ve bir sen görüyorlar
Ama şu dediğine kapılıyorum, varsa bir çakra hikayesi meditasyon, yeme içte davranıs sekli ; hırslarsan ve paradan uzaklaşmal, dünyavi tatlardan uzaklasmak bu yolculul için önemli. Gerçi bunlar iyi bir insan yolunda olmak için de geçerli.
Neyse daha fazla uzatmayacagım.
We can agree to disagree on that!
müzeyyen abla nın batığı cafe nin adı nedir?bende denemek isterimArkadaslar merhaba
Son zamanlarda bir kac falciya gittim burda isimleri gecen, cikanlari paylasmak isterim sizinle
Madam denis...dedigi cogu seyi yasadim
Baba vanga emre (ismi oydu ) ani bildi ve dedigi bir seyi yasadim onemli olan
Muallak cumhur - su anki durumu cok iyi bildi ve dedigi gibi sekilenecek sanirim
Odun cafe - orda 3 kisiye baktirdin ve dedikleri bir iki sey oldu - ani bildiler
Muzeyyen abla moda da - dedigi gibi herseyi yasadim
merhaba bu hoca balatın tam neresinde ben eyüpte oturuyorumm ve bende gitmek istiyorum bu salih hocaya bilgi verirsen sevinirim...Hocaya kız arkadasım götürdü Meryem ana kilisesinin orda kime sorsan derler sabah 9dan sonra kimseyi almıyor 50 milyon yapım bakımı tlf vermiyor Salih hoca ismi
Moda’da Kurukahveci Selimmüzeyyen abla nın batığı cafe nin adı nedir?bende denemek isterim
İyimidir müzzeyen hanım ? siz gittiniz sanırım çıktı mı falı, burda daqha önce adı geçen bir falcı değilModa’da Kurukahveci Selim
Burda adı birkaç defa geçti ama çok kısa şekilde. Fena değildi bence, kesinlikle nabza göre şerbet veren bir tip değil hisli bir kadın gibi gelmişti bana. Sorduğum kişi hakkında “hayatını senle geçirmek gibi bir düşüncesi yok” demişti, burası çok doğru. Ki o dönem herkes ölüyor bitiyor demişti sorduğum adam için. Şunu şunu yaparsam gelir mi diye sordum, bir kağıda bir şeyler karaladı düşündü hesapladı vs evet ancak o zaman sana gelebilir, dedi. Ama ben netice olarak kişinin bunca çabaya değecek biri olmadığına karar verdim ve söz konusu şeyi yapmadım. O yüzden gelecek çıkmadı da diyemem. Denemeye değer bence.İyimidir müzzeyen hanım ? siz gittiniz sanırım çıktı mı falı, burda daqha önce adı geçen bir falcı değil
Belki haklı olabilirsiniz saygı duyuyorum tabi enerji işi ama Meldanın üç harflilerle bağlantısı olduğunu biliyorum enerjini hissettiği an takır takır dökülüyor ve isim isim yazıyor birde eğer enerjini aldıysa kağıda yazarak bakıyor ve kağıda yazmaya başladıysa dinle ve gör sonra tek tek yaşıyorsun zaten herşeyi biliyor ve bildi giden arkadaşlarım başta çıkmaz dedikleri herşey çıkınca tek geçiyoruz diyorlarOle abartilacak birseyi yok. Bende gittim ortalama ağzım açık kalmadı. Belki sana iyi bilmistir kesinlikle enerji meselesi. Birinin iyi dediğine biri kötü diyor. Ben can a gitmiştim çok kötü bakti ama bir sürü sırası vardı. Sordum oradakilere mutlaka baktir dediler. Baktırdım kötü. Ufuk ortalama dediler bir de onu deniyim dedim o bana daha çok şey bildi kesinlikle en azından tutarliydi. Handeyi de arkadaşımız ovmus ama bir başkası berbat dio. Ben gittiğimde kardeşime gitmistik. Kardeşim çok kötü dedi bana bildiği şeyler vardı o gün aynı gün. Enerji tutmasi meselesi diorum
Taksim MELEKLER Melda bana göre tekBelki haklı olabilirsiniz saygı duyuyorum tabi enerji işi ama Meldanın üç harflilerle bağlantısı olduğunu biliyorum enerjini hissettiği an takır takır dökülüyor ve isim isim yazıyor birde eğer enerjini aldıysa kağıda yazarak bakıyor ve kağıda yazmaya başladıysa dinle ve gör sonra tek tek yaşıyorsun zaten herşeyi biliyor ve bildi giden arkadaşlarım başta çıkmaz dedikleri herşey çıkınca tek geçiyoruz diyorlar
Reklam yapmayın.Taksim MELEKLER Melda bana göre tek
PardonReklam yapmayın.
Yeni üye olmuşsunuz, tüm mesajlarınız Melda’yla alakalı.Pardon
Meldacım buralar bunu yemez kuzum öperim :)))Pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?