İstanbul'da Fal - Falcılar

Konuyu babavangaya nasıl bagladınız nostradamusada baglasaydınız Allah askına arkadaslar fal bu kimse kimseye gel sana 500 tl ye kaderini okuycam demio kul bu yanılır töbe Allah mı özgür irade istemiosan baktırmıosun ahlaklı ahlaksız diye insanları ayırmak kimin haddine.. bikere kesin hükümlü bu böyledir diye konusmak insanları sınıflandırmak hesap sormak.. bi hop bi durun lütfen.. bu bi keyif işi ekonomisi uygun olan inanan isteyen baktırır yok diilse yapmaz iice gene sacma yerlerde dolanıoruz.. varsa baska öneriniz yada konu hakkında tespitiniz bilio bilemio bunları konusalım.. lütfen burda nutuk okumak kimse istemio bence..

Madam deniss cafe de deniz ablaya baktiran var mı ilk ikide güzel baktı ama şuan aynı şeyleri tekrar Edip duruyo. Farklı olarak bir iki şey söylüyo baktiran var mı

Birsey demedim. 25 gün misafir bir grup ağırlayacagiz bilmem anlata bildim mi dedi evet anladım dedim. Yok anlamadaysaniz tekrar anlatıcam dedi. Bole birsey görmedim çok ayıp ve saygisiz saygi beklio saygılı olmali
ben kimseyi korumuyorum yanlış anlaşılmasın bencede öyle olmalı sonucta oraya gidip para veren biziz :) ama illa baktırmak istiyorsan eger diye öneride bulundum

müzeyyen abla nın batığı cafe nin adı nedir?bende denemek isterim

İyimidir müzzeyen hanım ? siz gittiniz sanırım çıktı mı falı, burda daqha önce adı geçen bir falcı değil
Burda adı birkaç defa geçti ama çok kısa şekilde. Fena değildi bence, kesinlikle nabza göre şerbet veren bir tip değil hisli bir kadın gibi gelmişti bana. Sorduğum kişi hakkında “hayatını senle geçirmek gibi bir düşüncesi yok” demişti, burası çok doğru. Ki o dönem herkes ölüyor bitiyor demişti sorduğum adam için. Şunu şunu yaparsam gelir mi diye sordum, bir kağıda bir şeyler karaladı düşündü hesapladı vs evet ancak o zaman sana gelebilir, dedi. Ama ben netice olarak kişinin bunca çabaya değecek biri olmadığına karar verdim ve söz konusu şeyi yapmadım. O yüzden gelecek çıkmadı da diyemem. Denemeye değer bence.

Ben burada çok iyi denilen 4 kişiye gittim belki bu size fikir verir. Niko, Cumhur, Neslihan, Canan birde benim dediğim 3lülerle bakan Sevda.
Ve şunu söyliyim 4ününde dediği şey birbirinden farklı hemde okadar okadar farklıki sizi tarifte çok iyiler (Niko bi geçmiş ve an bilemedi) ama gel gelelim diğer konularda hepsi birbirinden farklı konuştu. Hemde baya çelişkili. Her çıkanda o süper çok güzel çok iyi diyo. Şimdi ben size soruyorum madem bunlar bukadar iyiler hangisine inanalım neden hepsi farklı konuşuyo. Yani ben anlayamadım okadar fal baktırdım ilk defa bu dördünde şaştım kaldım biri dağda biri bağda o diyoki o nerden bilsin diğeri diyoki o nerden bilsin birde birbirlerini kötülüyolar.
Artık kimseye de baktırmıyorum. Bıraktıp çünkü çok kötü enerjileri var zaten birde kendime kodlama yaptırtamam onlara.

Kızlar bir arkadaşımdan duymuştum da avcılar nesibe hakkında ne düşünüyorsunuz? Onunda arkadaşları gitmiş çok iyiymiş diye anlatmışlar da giden varsa sormak istedim

ben reel olarak gitmiyorum, ancak birine internetten baktırmayı tercih ettiriyorum . şaştığını da görmedim şimdiye kadar.

Belki haklı olabilirsiniz saygı duyuyorum tabi enerji işi ama Meldanın üç harflilerle bağlantısı olduğunu biliyorum enerjini hissettiği an takır takır dökülüyor ve isim isim yazıyor birde eğer enerjini aldıysa kağıda yazarak bakıyor ve kağıda yazmaya başladıysa dinle ve gör sonra tek tek yaşıyorsun zaten herşeyi biliyor ve bildi giden arkadaşlarım başta çıkmaz dedikleri herşey çıkınca tek geçiyoruz diyorlar

Taksim MELEKLER Melda bana göre tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…