İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bir arkadaşımdan duymuştum da avcılar nesibe hakkında ne düşünüyorsunuz? Onunda arkadaşları gitmiş çok iyiymiş diye anlatmışlar da giden varsa sormak istedim
Ben devamli giderim nesibe abla ya. İlk falı efsane çıkar. Aralıklarla gidErsen iyidir kötü diyemem. Ama onunda arada herkes gibi tutturamadiklari olur

Taksim MELEKLER Melda bana göre tek
Beni şaşırtmadi. Çok normal her cafe falcısı kadar. Ole mükemmel olsa herkes buraya yazardı. Arkadaşların dediği gibi reklam kokusu var. Çünkü bizzat gittiğimizde ben ve arkadaşlarımız denedik gayet sıradan. Hadi ben etkilenmesi diger üçü niye etkilenmedi

Merhaba arkadaşlar, bir süredir bu başlığı takip ediyordum, en sonunda üyelik açmaya karar verdim. İnternet üzerinden sürekli araştırma halindeyim. Babavanga emre için 1-2 kez randevu almaya çalıştım ama randevu vermediler. aura cafenin google yorum puanı yüksek gözüktü, oradan doruk beye baktırdım, karşı tarafın anlatması üzerine hareket ediyor. sığınak cafede siyah saç,renkli gözlü bir bayana baktırdım o da tatmin etmedi. instagramda medyum semih diye bir hesap var 141bin takipçili yazıyor. daha önce semihe baktıran var mı?

Sakin arkadasim sakin burada çok yazdım dolandirici. Parayi yatiriyorgun hemde baya yüksek direk kapatıo telefonunu. Ve bir daha da ulaşamıyosun bakıp Bilmese birsey değil ama bakmio bile engeliyor direk seni. Hepsi kendi düzmece si. Senin yeşil gözlü dediğin niko. Niko ve diğerleri en azından bakio. Bilir bilmez ama sakın medyum semih e para yatırma sakin. Paran yanar bi de baya para istio. Varsa paran Gülistan’a baktir. Pahalı ama en azından değer diolar bende ona baktırmak istiorum. Daha ucuz yollu birsey ariosun telefonda tutku veya kuzey e baktirabilirsin.

daha önce tiryaki nevin,semra symbol serkan , symbol osman , nostradamus canan , yasemin , volkan , sıgınak cafe levent , roza , angels burcu ve cengize baktırdım

tutku veya kuzey cafe'de bakabiliyorlar mı?

daha önce tiryaki nevin,semra symbol serkan , symbol osman , nostradamus canan , yasemin , volkan , sıgınak cafe levent , roza , angels burcu ve cengize baktırdım
gittiklerin arasında hiç memnun kaldıkların var mı? yazılan isimler için kısa kısa, şu kişi anı,şu kişi geçmişi bildi vs. yazılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum.bizler fikir edinmiş oluruz.

Madam deniss cafe de deniz ablaya baktiran var mı ilk ikide güzel baktı ama şuan aynı şeyleri tekrar Edip duruyo. Farklı olarak bir iki şey söylüyo baktiran var mı
ben baktırmadım ama aklımda olan bir isim kendisi ... google değerlendirme puanı epey yüksek ama hakikaten hakettiği için mi yüksek yoksa fake hesaplardan kendisini mi şişiriyor bilmiyorum. düşününce aynı şeyleri tekrar edip durması güzel şey esasında :) sürekli farklı konuşsa tutarsız görünürdü.

Aslında bende kısa süre sonra gidiyorum çok fazla bı değişiklik olmadan belki o yüzden olabilr ama insan başka detaylar duymak istiyo sanırım

serkana 2 kere gittim ikisinde aynı seyi soyledi anı bildi isim tahmini yaptı kısa bakıyor ama çok müşterisi var ileri tarihli şeyler ama iyiydi memnun kaldım
nostradamus canan daha detayli ama anı ve gecmisi yorumladi.biraz kursun dokme isine merakli
nostradamus volkan iyiydi hic beklemedigim seylerde iddiada bulundu isim verdi direk
tiryaki semra cok iyi iskambil bakiyor bence anı gecmisi iyi yorumluyor
tiryaki nevin sadece karta bakarak yorum yapiyor
siginak levente bosa para vermeyin kisa ve herkes bakar o fala
symbol osman anı iyi yorumluyor

melekler kahvesi eren mi emre mi ?
yada kadinlar kahvesi pelin dilek remziye meryem ? kimi onerirsiniz

melekler kahvesi eren mi emre mi ?
yada kadinlar kahvesi pelin dilek remziye meryem ? kimi onerirsiniz
Bence hiç biri... Hepsine gittim boşuna para verme sakin. Gideceksen melekler de ahmet ve gamze ye git illa ki taksim diosan melekler diosan. Bana çıkan şeyler oldu.

angels
Bence hiç biri... Hepsine gittim boşuna para verme sakin. Gideceksen melekler de ahmet ve gamze ye git illa ki taksim diosan melekler diosan. Bana çıkan şeyler oldu.
teşekkür ederim :) çogu geçmişi biliyor ileriye yönelik yorumlari olan angels burcu ve serkan symbol öneririm anadolu yakasindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…