İstanbul'da Fal - Falcılar

can dışında kimi yada kimleri önerirsin canım isim verebilirmisin ....
Ben Koray’a baktırdım ama burada ufuğa gidip beğenenler var koray anda iyiydi ama etkilenmedim artı Cafe sahipleri çok saygısız Başka yere gitmek varken oraya gitmem bir daha

Az önce melekler kahvesinde gamzeye baktırdım o kadar olumsuz konuştu ve o kadar olumsuz bir enerji verdi ki başıma ağrı girdi valla
şükret bence olumsuz konuşması bile açık ve dürüst olduğunun göstergesi başına ağrı girmesi egonun kabül etmemesi bu arada bana da oldu Efe bana döşemişti şaşkın şaşkın döndüm ama çok haklıydı

bende gamzeye ve nikoya bugun baktirdim denemek istedim
gamze iyi bakiyor niko da cok iyi ikisinin de enerjileri çok iyi geldi bana niko ya hic bir ipucu vermeden senin hayatini önune dokebiliyor ben çok sevdim benim kendime bile ifade edemedigim seyleri bana soyledi ama enerjisi tutan kisilere boyle diye dusunuyorum dobra , gamzede cok iyi ongorulu nokta atislari var tarih veriyor gelecege yonelik net konustu deneyin kizlar

Gamze bana da net konustu olumlu olumsuz ne gorduyse pat pat soyluyor.kisilik analizinide bildi ben begendim .

şu zamana kadar begendiklerim niko gamze serkan tiryaki semrada iskambil anı iyi goruyor
ama gelecek konusunda iyi olan bence gamze tarih seklinde soyluyor tutarli

Geçmiş ve şuani bildi mı Peki
Söylediği harfler tutmaDı, teyit ettiğim bir bilgi var gittiğim falcılara soruyurum tabi onlar ben sorana kadar söylemezse. Ona da tam tersini söyledi. Ben beğenmedim. Olumsuz şeyler söylediği için değil bilemediği için yoksa başka olumsuz şeyler söyleyen de olmuştu.

Egomun kabul etmeyeceği bir şey değil söyledikleri. Olumsuz şeyler söylediği için değil bende tutmadığı için beğenmedim. Yoksa pembeci olmasındansa olumsuz da olsa gördüğünü söylemesi daha çok hoşuma gider zaten

Ben Koray’a baktırdım ama burada ufuğa gidip beğenenler var koray anda iyiydi ama etkilenmedim artı Cafe sahipleri çok saygısız Başka yere gitmek varken oraya gitmem bir daha

Ne falı baktırdın koraya neden etkilenmedin ben ona çok baktırırım..can konusnda dediklerine katılıuorum gamzeyi bgnmedim ben ahmet iyi ama

Ne falı baktırdın koraya neden etkilenmedin ben ona çok baktırırım..can konusnda dediklerine katılıuorum gamzeyi bgnmedim ben ahmet iyi ama

harfler konusunda yaniliyor biraz evet ama genel olarak iyi bence

bugun nostradamusa suadiyeye gidecegim giden önericeginiz isim var mi volkan yasemin canan disinda

Can dışında herkese git ama cana asla
Ya Can'ı neden beğenmedin. Adama gitmek istemedim bana dedilerki çok paracı olumsuz konuşuyo falan. Geçenlerde ya dedim bi gidiyim. Valla takır takır söyledi hatta söylediği birşeye inanmama rağmen dün itibariyle gördüğüm şeyden dolayı şaşırdım. Sanırım bu çocuk iyi

Her ne kadar enerji muhabbeti sıkıcı gelse de; sanırım enerji meselesi doğru :)

Her falcının beğeneni de var, beğenmeyeni de ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…