- 19 Nisan 2019
- 26
- 16
- 3
- 45
bilir kişi konuştu arkadaşlar, hadi dağılalıminanmayın boş şeyler bunlar
Geçmiş ve şuani bildi mı PekiAz önce melekler kahvesinde gamzeye baktırdım o kadar olumsuz konuştu ve o kadar olumsuz bir enerji verdi ki başıma ağrı girdi valla
Gamzeyi begendim ben bence objektif ben soylemeden bazi seyleri yakaladi .Bence mantikli yorumlari baktirin.Geçmiş ve şuani bildi mı Peki
Ne işin var Burada bizim aklımız yok muinanmayın boş şeyler bunlar
Ben Koray’a baktırdım ama burada ufuğa gidip beğenenler var koray anda iyiydi ama etkilenmedim artı Cafe sahipleri çok saygısız Başka yere gitmek varken oraya gitmem bir dahacan dışında kimi yada kimleri önerirsin canım isim verebilirmisin ....
şükret bence olumsuz konuşması bile açık ve dürüst olduğunun göstergesi başına ağrı girmesi egonun kabül etmemesi bu arada bana da oldu Efe bana döşemişti şaşkın şaşkın döndüm ama çok haklıydıAz önce melekler kahvesinde gamzeye baktırdım o kadar olumsuz konuştu ve o kadar olumsuz bir enerji verdi ki başıma ağrı girdi valla
Gamze bana da net konustu olumlu olumsuz ne gorduyse pat pat soyluyor.kisilik analizinide bildi ben begendim .bende gamzeye ve nikoya bugun baktirdim denemek istedim
gamze iyi bakiyor niko da cok iyi ikisinin de enerjileri çok iyi geldi bana niko ya hic bir ipucu vermeden senin hayatini önune dokebiliyor ben çok sevdim benim kendime bile ifade edemedigim seyleri bana soyledi ama enerjisi tutan kisilere boyle diye dusunuyorum dobra , gamzede cok iyi ongorulu nokta atislari var tarih veriyor gelecege yonelik net konustu deneyin kizlar
evet gamze cidden isinde iyi nokta atisi yapiyor memnun ayrildim ve soyledigi tarihler tutarliGamze bana da net konustu olumlu olumsuz ne gorduyse pat pat soyluyor.kisilik analizinide bildi ben begendim .
Söylediği harfler tutmaDı, teyit ettiğim bir bilgi var gittiğim falcılara soruyurum tabi onlar ben sorana kadar söylemezse. Ona da tam tersini söyledi. Ben beğenmedim. Olumsuz şeyler söylediği için değil bilemediği için yoksa başka olumsuz şeyler söyleyen de olmuştu.Geçmiş ve şuani bildi mı Peki
Egomun kabul etmeyeceği bir şey değil söyledikleri. Olumsuz şeyler söylediği için değil bende tutmadığı için beğenmedim. Yoksa pembeci olmasındansa olumsuz da olsa gördüğünü söylemesi daha çok hoşuma gider zatenşükret bence olumsuz konuşması bile açık ve dürüst olduğunun göstergesi başına ağrı girmesi egonun kabül etmemesi bu arada bana da oldu Efe bana döşemişti şaşkın şaşkın döndüm ama çok haklıydı
Ben Koray’a baktırdım ama burada ufuğa gidip beğenenler var koray anda iyiydi ama etkilenmedim artı Cafe sahipleri çok saygısız Başka yere gitmek varken oraya gitmem bir daha
Ben Koray’a baktırdım ama burada ufuğa gidip beğenenler var koray anda iyiydi ama etkilenmedim artı Cafe sahipleri çok saygısız Başka yere gitmek varken oraya gitmem bir daha
harfler konusunda yaniliyor biraz evet ama genel olarak iyi benceEgomun kabul etmeyeceği bir şey değil söyledikleri. Olumsuz şeyler söylediği için değil bende tutmadığı için beğenmedim. Yoksa pembeci olmasındansa olumsuz da olsa gördüğünü söylemesi daha çok hoşuma gider zaten
Ya Can'ı neden beğenmedin. Adama gitmek istemedim bana dedilerki çok paracı olumsuz konuşuyo falan. Geçenlerde ya dedim bi gidiyim. Valla takır takır söyledi hatta söylediği birşeye inanmama rağmen dün itibariyle gördüğüm şeyden dolayı şaşırdım. Sanırım bu çocuk iyiCan dışında herkese git ama cana asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?