İstanbul'da Fal - Falcılar

kesinlikle kahve fali tarot bilin okuma

kızlar ben eski elmiracılardanım, son baktırdığım 7-8 yıl olabilir ve o dönem baya tutturmuştu. lakin geçen hafta baktırdım, tarih verdi yakın tarih. çok da az kaldı. istediğim ve beklediğim bir şey. tarihler tutuyor muydu ya? valla öyle gün geçirmek için yaşıyorum

Keşke bi cümle kurma lütfunda bulunsaydınız. Dediğinizden birkaç anlam çıkıyor da.Her neyse teşekkürler
Ne çıkıyor. İyi desek reklam kötü desek niye kötü. Ben çok yorum yapmak istemiorum artık yukarda yazdım önemli bir şeyi tarihiyle verdi. Denenebilir dedim. Daha ne diyebilirim ki

Ne çıkıyor. İyi desek reklam kötü desek niye kötü. Ben çok yorum yapmak istemiorum artık yukarda yazdım önemli bir şeyi tarihiyle verdi. Denenebilir dedim. Daha ne diyebilirim ki
Yukarda binbir çeşit yorum yapmışsınız. Bana gelince mi böyle. Her neyse uzatmak istemiyorum

Bu izmide daisy cafe müjgana baktıran var mı? Şuanı falan iyi biliyomu? Yıldızname de bakıyomuş nasıl?

Elmira o dönem şirinevlerde evinde bakardı asıl adı baska serapmı neydi iranlı kendi diil herseyi düzmece cıktı osho tarot bakar bende anı bile uydurmus sonradan öğrenmiştim gelecekte cıkmadı.. güzel konusur umut verir ama dikkat et hayal kırıklığı oluo.. bakıorum denemediğim kalmamıs ya:))

Benim merak ettiğim birseyi gamze net olarak bildi. Sonuç onun dediği gibi oldu. Hatta baktirdoktan sonra ya beş karış niye baktırdım sevemedim kadını falan dedim. Ama bildi tam olarak ondan da hakkını yiyemem

Sana da yalan söylüyor gibi geliyor değilmi
Ben çok falcı deneyimi olan biri değilim 1/5 yıldır baktırıyorum ama ben ilk kez böyle biriyle karşılaştım sinirlerim bozuldu 7/8 soru sor sonra o verilerle falı şekillendir sonra kilit ve kurşun dökelim de 175 liralık fal var vs de birbirinden çelişkili ifadeler kullan çelişkili konuşmayı fark ettim edince tekrar yalana başla sonra el falida bakaym yok rüyaları yorumlama vs adam gibi falcı olsa zaten soru sormaz anlatır bitirir ; yok el falı bakayım yok bahtın kapanmış kilit veriyim çok ucuz numaralar ilk kez böyle biriyle karşılaştım hem şok oldum hemde kendime kızdım böyle birine gittiğim için jansete sordum yok kafe zorluya vs dedi can çok tatlı deyince bir anda jansetten de soğudum zaten falınıda beğenmedim can deyince tüylerim diken diken oluyor allah düşmanımın başına vermesin evlerden uzak ! Yalan atıyor çünkü bir şekilde modunu düşürüp sana ya pahalı fal satacak yada kurşun döktürecek hayır net biri de değil çelişkili biri üç lafından 2 si yalan

Benim merak ettiğim birseyi gamze net olarak bildi. Sonuç onun dediği gibi oldu. Hatta baktirdoktan sonra ya beş karış niye baktırdım sevemedim kadını falan dedim. Ama bildi tam olarak ondan da hakkını yiyemem
Gamze öyle ama bence de öyle olmalı yalakalık yapmayan seni övme ile boş laf salatası yapmayanları ben seviyorum bana gülmesin hoşgwldin bile demesin ama açık olsun Gamze yi ben sevdim Hande yi bu yüzden sevmedim çok konuşuyor ben oraya sohbete gitmedim ki beni övme bana gerçekleri söyle olacak veya olmayacak

Kuzey Ağca randevu veriyor ya evinize ya da Şişli Bomonti de bir kafede randevulasiyor. Telefonda da bakiyormus. Tarot kahve bakıyor ama onlar önünde açık onlara bakmıyor bile yüzünüze söylüyor herşeyi. Bide İzmir'de Suna var telde bakan onu aradım 30 undan sonraya randevu verdi.

Ben bu elmirayi merak ediyorum. Ona hiç gitmedim iyi diyen de var kötü diye de sizce nasıl ona da baktirabilirim?

Az önce melekler kahvesinde gamzeye baktırdım o kadar olumsuz konuştu ve o kadar olumsuz bir enerji verdi ki başıma ağrı girdi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…