İstanbul'da Fal - Falcılar

Kimleri tavsiye edersiniz ? kuzey savaş olan kuzey mi ?Başka güncel ulaşılabilen kimler var teşekkürler

Eger savaş kuzeye o bole birsey yapmaz bencede

Çok para harcadık bu fal işlerine ne garip ki tutan bile çok az şey var çoğu olmadı. Sadece Gamze nin dediği bir şeyi yasadim bu son hafta başka da pek birsey yok. Gidersem bir Gamzeye giderim. O da sundan çıktı diye yoksa onada gitmezdim herhalde.

Telefondan bakıyorlar mı?

tutturan biri olsaydı,bu başlığa 8909 sayfa mesaj yazılmazdı muhtemelen :)

Mua
Gamze an analizinde de iyi mi tavsiye eder misiniz?

Gamze anda iyi çok net biri ; çok soru sevmiyor Baba ilk falımda bir soru sordu sadece ; ikinci falı daha iyiydi çok laf salatası yapan biri değil söylemesi gerekeni söylüyor
Sanırım ahmete de gitmişsiniz ahmeti beğenmiştim ben. Gamze de ahmet gibiyde denemek istiyorum da

merhaba canım bu kişi nerde ve nasıl şartlar altında bakıyor ücreti nedir sırf kahve falına mı bakıyor ... bilgi verirsen çok sevinirim..

Tarot mu kahve mi daha çok tercih ediyorsunuz? Tarot fal olarak görülmüyor sanırım buna benzer bir kaç şey okumuştum, daha çok bakılan kişinin bilinçaltının kartlara yansıması vs gibi açıklamalar vardı. Ama fiyatlandırma olarak da daha yüksek genelde. Ağırlıklı tarot bakıyorlar sanırım, kahve falında başarılı bulduğunuz biri var mı?

Asmin cafe taksimde kahve falı baktıran var mı aranızda arkadaşlar ... baktıranlar var ise isim önerebilirler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…