Yokk baktırmadımYaaa eski ilşkim için kaç falcıya baktırdım hiç birinn deidği çıkmadı... hepsi gelicek dedi hayla ne gelen var ne giden
Yorgun kuş gelecek diyorlar da gelmiyor.Cumhur a baktırdınız mı?O gelmez dediyse gelmez.
Yokk farklı insnalara baktırdım 5kişiye hepsi gelicek dedi ama yok
Kimleri tavsiye edersiniz ? kuzey savaş olan kuzey mi ?Başka güncel ulaşılabilen kimler var teşekkürlerYahu iyiki bı isim verdik bu ne arkadaş. Bana ne baktirmayin. Ben yüzlerce kişiye baktirdim Kuzey babamın oğlu değil. Iyilik de yaramıyor. Edi, Eren, Imam, Toprak milyon milyon insan. Nuray Sayari, Isim Analisti Önder Özcan ohoo Küçükçekmece Şükrü Kocaoğlu, Fuzuli, İzmir Suna hanım YedikulevAysel Salih Memişoğlu Dejavu Duyğu ve ismini hatirlamadigim milyon falcı, gelin bana sorun hepsini...
Eger savaş kuzeye o bole birsey yapmaz bencedeKuzey hangi Kuzey?O açık değil.Bizim bildiğimiz hiçbir Kuzey, o yazılanları söyleyemez.Açıklık yok.Aysel i ve Remziye yi tanıyorsa arkadaş çok eski fal baktırandır.Aklımız yatmazsa inanmayız ki.:) Eğer varsa öyle bir Kuzey birimizden birimiz tanır..
Duygusal hayatla ilgili hande ye de pek birsey sorma taraftarı değilim çok olumlu konuşuyor. Sadece benim arkadaşıma bu çocuğu bırak dedi. Gerçekten çocuğun karanlık işleri varmış. Ama başka arkadaslarima olmayacak adamları iyi diyip durdugu da var. Olumsuzu duymak isterim açıkçası en azından solesinde bileyim gorusmem adamla.
Telefondan bakıyorlar mı?valla canım burda kimi yazdılarsa 2015 den beri gittim. Az gittim uz gittim istanbulda bir tek üç ismi bulabildim. bunun ötesi hacı hoca falan yani gerçekten yok . ister inanın ister inanmayın durum bu. sanmıyorum ucunun de ihtiyacı olduğuna birine . reklama gerçekten ihtiyaçları yok . bende yaşayacağımı yaşadım zaten daha baktırmıyorum bile. boşuna gezmeyin diye söylüyorum. yine de sizler bilirsiniz
tutturan biri olsaydı,bu başlığa 8909 sayfa mesaj yazılmazdı muhtemelen :)Çok para harcadık bu fal işlerine ne garip ki tutan bile çok az şey var çoğu olmadı. Sadece Gamze nin dediği bir şeyi yasadim bu son hafta başka da pek birsey yok. Gidersem bir Gamzeye giderim. O da sundan çıktı diye yoksa onada gitmezdim herhalde.
MuaÇok para harcadık bu fal işlerine ne garip ki tutan bile çok az şey var çoğu olmadı. Sadece Gamze nin dediği bir şeyi yasadim bu son hafta başka da pek birsey yok. Gidersem bir Gamzeye giderim. O da sundan çıktı diye yoksa onada gitmezdim herhalde.
Gamze anda iyi çok net biri ; çok soru sevmiyor Baba ilk falımda bir soru sordu sadece ; ikinci falı daha iyiydi çok laf salatası yapan biri değil söylemesi gerekeni söylüyorMua
Gamze an analizinde de iyi mi tavsiye eder misiniz?
Sanırım ahmete de gitmişsiniz ahmeti beğenmiştim ben. Gamze de ahmet gibiyde denemek istiyorum daGamze anda iyi çok net biri ; çok soru sevmiyor Baba ilk falımda bir soru sordu sadece ; ikinci falı daha iyiydi çok laf salatası yapan biri değil söylemesi gerekeni söylüyor
Melekler kahvesiGamze nerde bakıyo
DenenebilirMua
Gamze an analizinde de iyi mi tavsiye eder misiniz?
Keşke bi cümle kurma lütfunda bulunsaydınız. Dediğinizden birkaç anlam çıkıyor da.Her neyse teşekkürlerDenenebilir
Ahmet gibi diyemem çünkü Ahmet kahve odaklı Gamze tarot odaklı an konusunda ikiside başarılı kim daha iyi konusunu bekleyip göreceğizSanırım ahmete de gitmişsiniz ahmeti beğenmiştim ben. Gamze de ahmet gibiyde denemek istiyorum da
merhaba canım bu kişi nerde ve nasıl şartlar altında bakıyor ücreti nedir sırf kahve falına mı bakıyor ... bilgi verirsen çok sevinirim..Kizlar ben bildiğiniz fal hastasıyım İstanbul'da olsun diğer şehirlerde olsun yurtdışında olsun baktira baktira kendim de bakmayı öğrendim artık. En son bir arkadaşım tavsiye etti. Ama randevu zor bulabildim kendisine geçmişi tek tek söyledi kimsenin bilemeyecegi bir isim söyledi. Ruhal diye bir kadın var benim peşinden koşan birinin annesi 23 Şubat'ta büyü yaptırmış 24 ünde portakal suyuyla içirmiş dedi. Bu olayı yaşadım gerçekten. Beni evlerine davet ettiler bende oğluna bir iyilik yapmıştım göz ameliyatı ile ilgili. Bende bu iyiligimden dolayı davet ediyorlar sandım. Meger oğlunu benden uzak tutsun diyeymis ama ters tepmis. Bende bunalimdaydim bu gittiğim kişi bunları tek tek söyledi. Ben şok. Bir iş gorusmem var hosteslikle ilgili sen ordan oraya ucuyorsun is gorusmen var dedi ben hiç hiçbir şey demeden. Ismi Kuzey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?