- 17 Şubat 2019
- 131
- 91
- 28
- 30
Kahve +tarot 60 TL idiMerhaba Neslihan ın fiyatı ne kadar acaba
Ben de beğendim. Ama mesela niko ile Neslihan söyledikleri taban tabana zıtNeslihan a 2012 yılında beri giderim. BAna da çok bildiği şeyler olmuştur. Özellikle anda iyidir. Ama son falını begenmedim. Salladı gib oldu ya da artık baya tanio ne diyeceğini bilio. Ve artık bana pek bilemiyor. Ondan pek gitmek istemiorum. Neslihanın iskambil falı aşk için onu güzel bilir.
Beşiktaş yenilik sokakta Safiye var...Yenilik sokakta kime gittiniz kafe ismi var mı kadın mı ?
Ama Safiye benim özelimi bilemediBeşiktaş yenilik sokakta Safiye var...
Ben Cansu’ya 2017 yazında gitmiştim. Onun olayı tamamen sizi sevip sevmemesi üzerine. Sizden hoşlanmadıysa yerin dibine sokuyor, senle ilişkisinden dolayı çok pişman olmuş, asla geri dönmez dediği adamın sizi arayacağını da iddia ediyor aynı fal içinde. Şu harf meselesine de ayrıca gıcığım, isim bilince ne olacaksa. Ki onu bile bilemiyor, eski eşimin ismi 4 harfli, üçünü bana söylettirdi yine de tahmin edemedi. Sizin söylediğiniz telefonda resme bakma bahanesiyle, son aramalar listesini kurcalama hikayesini de ben bir sürü kişiden duydum. Beş para etmez kısacası. Neden bu kadar ünlü olmuş bilemiyorum.kızlar selam. uzun süredir baktırmıyordum bu aralar bir sardım gene. deneyimlerimi paylaşayım istedim.
ataköydeki trans arkadaştan çok memnun kalmadım. 70 tl randevu ile gidiliyor. biraz gergin bir tip bence. isimdeki harfleri, .. harfi var mı .. harfi kaçıncı fln diye sordu sonra çat diye isim söyledi, o ilginçti. ama onun dışında anı çok bildiğini düşünmüyorum. ayrıca kimseyi suçlamak istemem ama foto bakmak için teli eline aldığında sanırım arama kaydına da baktı çünkü normalde çok iletişimim olmayan ama son aramalarda olan bir iki ismi söyledi bunlar yakın arkadaşın diye o kısmı çok fostu ve sonradan fark ettim inanılmaz sinir oldum.
laf cafe çiğdem de eh işte. anı bilme konusunda görece daha iyi gibi. ama direkt aklımdaki kişinin ad-soyadını sorması ve ona göre yorumlar yapması çok tuhafıma gitti. klasik ikiz çocuk, beyaz araba alacaksın muhabbetleri de senelerdir aynı..
şimdi tekrar kaşınıyorum birilerine gitmek istiyorum ama bilemedim of
Sütlükahve cafe, Neslihan'a kahve falı baktırdım.Anda iyiydi.(Anlayabildiğim kadarı ile öyleydi.. Hızlı ve kısacık, aklı başka yerde gibi konuştu.İşi vardı sanırım.).Gelecek için, en kısa süre veren oydu .Bu ay sonu olacak dedi.Olursa yazarım.Vakit daraldı, imkansız gibi ama.Sanki zorla bakıyormuş gibi umursamaz bir tavırla, yarım yamalak bir şeyler söyledi.5 Dakika bile sürmeden, masadan kalktı, gitti.40 TL. idi.Ben, sadece kahve falı bakınız falan da demedim.Kahve ve tarota razıydım.Bu, hiç hoşuma gitmedi.15 dakika bile ayıramadı.Soru falan sormak şöyle dursun, masada kalakaldım.Eski yıllarda baktırmıştım öyle değildi.O zamanlar bir dediğinin, daha sonra gerçekleştiğini gözlerimle gördüm.Kahve +tarot 60 TL idi
ya walla bende ona bir cumartesi günü gitmiştim 2 yıl filan oluyor benimde kahveydi kaydetmiştim tam 6 dakika sürmüş falım hiç bişi anlamamıştım yüzüme bile bakmamıştı sadece kagıda bakıp durmuştu ben yokmuşum gibi davranmıştı :)Sütlükahve cafe, Neslihan'a kahve falı baktırdım.Anda iyiydi.(Anlayabildiğim kadarı ile öyleydi.. Hızlı ve kısacık, aklı başka yerde gibi konuştu.İşi vardı sanırım.).Gelecek için, en kısa süre veren oydu .Bu ay sonu olacak dedi.Olursa yazarım.Vakit daraldı, imkansız gibi ama.Sanki zorla bakıyormuş gibi umursamaz bir tavırla, yarım yamalak bir şeyler söyledi.5 Dakika bile sürmeden, masadan kalktı, gitti.40 TL. idi.Ben, sadece kahve falı bakınız falan da demedim.Kahve ve tarota razıydım.Bu, hiç hoşuma gitmedi.15 dakika bile ayıramadı.Soru falan sormak şöyle dursun, masada kalakaldım.Eski yıllarda baktırmıştım öyle değildi.O zamanlar bir dediğinin, daha sonra gerçekleştiğini gözlerimle gördüm.
Kesinlikle katoluyorum neslihanın eski fallari Efsaneydi. Kimsenin bilemediği o solerdi ve çıkardı. Sonuç olarak iyiydi gerçekten ama su an onu diyemem.Sütlükahve cafe, Neslihan'a kahve falı baktırdım.Anda iyiydi.(Anlayabildiğim kadarı ile öyleydi.. Hızlı ve kısacık, aklı başka yerde gibi konuştu.İşi vardı sanırım.).Gelecek için, en kısa süre veren oydu .Bu ay sonu olacak dedi.Olursa yazarım.Vakit daraldı, imkansız gibi ama.Sanki zorla bakıyormuş gibi umursamaz bir tavırla, yarım yamalak bir şeyler söyledi.5 Dakika bile sürmeden, masadan kalktı, gitti.40 TL. idi.Ben, sadece kahve falı bakınız falan da demedim.Kahve ve tarota razıydım.Bu, hiç hoşuma gitmedi.15 dakika bile ayıramadı.Soru falan sormak şöyle dursun, masada kalakaldım.Eski yıllarda baktırmıştım öyle değildi.O zamanlar bir dediğinin, daha sonra gerçekleştiğini gözlerimle gördüm.
Öylemi ismini bilmiyorum ben nasıl bir kadın tarif etsene aynımı.Ama Safiye benim özelimi bilemedi
Evet hızlı hızlı konuşuyor, benimki 21 dakika sürmüş ses kaydı almıştım. Bitince bu kadar sanırım dedim evet canım dedi, teşekkürleştik kalktı gitti benden sonra bekleyen yoktu ve o gün dişi şişti rahatsız diye öyle yaptı sandım ama demek ki genel olarak öyleSütlükahve cafe, Neslihan'a kahve falı baktırdım.Anda iyiydi.(Anlayabildiğim kadarı ile öyleydi.. Hızlı ve kısacık, aklı başka yerde gibi konuştu.İşi vardı sanırım.).Gelecek için, en kısa süre veren oydu .Bu ay sonu olacak dedi.Olursa yazarım.Vakit daraldı, imkansız gibi ama.Sanki zorla bakıyormuş gibi umursamaz bir tavırla, yarım yamalak bir şeyler söyledi.5 Dakika bile sürmeden, masadan kalktı, gitti.40 TL. idi.Ben, sadece kahve falı bakınız falan da demedim.Kahve ve tarota razıydım.Bu, hiç hoşuma gitmedi.15 dakika bile ayıramadı.Soru falan sormak şöyle dursun, masada kalakaldım.Eski yıllarda baktırmıştım öyle değildi.O zamanlar bir dediğinin, daha sonra gerçekleştiğini gözlerimle gördüm.
Dios Cafe duygu isim veriyor. Ben de ilk başta çok etkilenmiştim ama verdiği ilk vade geçti. Diğer vadeye daha var.bakalım çıkacak mı. Ama anlık olarak çok şey bilmişti bendeKızlar bu falcıların direkt isim vermesi doğru mu :) hiç denk geldiniz mi böyle birine. Çünkü isim vereni direkt hissiyatlı görürdüm
Kahve falımı bakıyor ve bi de telde bakıyor mu hiçDios Cafe duygu isim veriyor. Ben de ilk başta çok etkilenmiştim ama verdiği ilk vade geçti. Diğer vadeye daha var.bakalım çıkacak mı. Ama anlık olarak çok şey bilmişti bende
Bir şeye bakmıyor kahve ya da kart gibi, yüzünüze bakarak yorum yapıyor. Cafede bakıyor aradığınız günün 1 hafta sonrasına randevu veriyorlar ama ben gidip cafede beklemiştim gelmeyen birinin yerine almışlardı.Kahve falımı bakıyor ve bi de telde bakıyor mu hiç
İstanbul da bakıyor ve yüzyüze ben Manisa da yaşıyorum işim nedeniyle de gidemem. Keşke telde baksaydı merak ettim. Ücreti ne?Bir şeye bakmıyor kahve ya da kart gibi, yüzünüze bakarak yorum yapıyor. Cafede bakıyor aradığınız günün 1 hafta sonrasına randevu veriyorlar ama ben gidip cafede beklemiştim gelmeyen birinin yerine almışlardı.
Ben kasım ayında gittiğimde 80 TL idi. Cafenin numarasına internetten ulaşabilirsiniz bir sorun isterseniz. Ben verdiği vadeleri bekliyoRum henüz olmadı gelecek ile ilgili söyledikleri.İstanbul da bakıyor ve yüzyüze ben Manisa da yaşıyorum işim nedeniyle de gidemem. Keşke telde baksaydı merak ettim. Ücreti ne?
Duyguyu çok beklersiniz banada çok şey bildi ama durumlar farklı ; ben duyguyu 2009 dan beri tanıyorum dejavu dan biliyorum sütlü kahve Neslihan kaç TL’ye bakıyorDios Cafe duygu isim veriyor. Ben de ilk başta çok etkilenmiştim ama verdiği ilk vade geçti. Diğer vadeye daha var.bakalım çıkacak mı. Ama anlık olarak çok şey bilmişti bende
Çok beklersiniz derken ? Zaten gelecek ile ilgili yorumlara çok bel bağlamak lazım het an her şey değişiyor ancak insan yine de umut ediyor işteDuyguyu çok beklersiniz banada çok şey bildi ama durumlar farklı ; ben duyguyu 2009 dan beri tanıyorum dejavu dan biliyorum sütlü kahve Neslihan kaç TL’ye bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?