İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de beğendim. Ama mesela niko ile Neslihan söyledikleri taban tabana zıt nasıl bu kadar zıt çıkabiliyor anlamıyorum

Ben Cansu’ya 2017 yazında gitmiştim. Onun olayı tamamen sizi sevip sevmemesi üzerine. Sizden hoşlanmadıysa yerin dibine sokuyor, senle ilişkisinden dolayı çok pişman olmuş, asla geri dönmez dediği adamın sizi arayacağını da iddia ediyor aynı fal içinde. Şu harf meselesine de ayrıca gıcığım, isim bilince ne olacaksa. Ki onu bile bilemiyor, eski eşimin ismi 4 harfli, üçünü bana söylettirdi yine de tahmin edemedi. Sizin söylediğiniz telefonda resme bakma bahanesiyle, son aramalar listesini kurcalama hikayesini de ben bir sürü kişiden duydum. Beş para etmez kısacası. Neden bu kadar ünlü olmuş bilemiyorum.

Kahve +tarot 60 TL idi
Sütlükahve cafe, Neslihan'a kahve falı baktırdım.Anda iyiydi.(Anlayabildiğim kadarı ile öyleydi.. Hızlı ve kısacık, aklı başka yerde gibi konuştu.İşi vardı sanırım.).Gelecek için, en kısa süre veren oydu .Bu ay sonu olacak dedi.Olursa yazarım.Vakit daraldı, imkansız gibi ama.Sanki zorla bakıyormuş gibi umursamaz bir tavırla, yarım yamalak bir şeyler söyledi.5 Dakika bile sürmeden, masadan kalktı, gitti.40 TL. idi.Ben, sadece kahve falı bakınız falan da demedim.Kahve ve tarota razıydım.Bu, hiç hoşuma gitmedi.15 dakika bile ayıramadı.Soru falan sormak şöyle dursun, masada kalakaldım.Eski yıllarda baktırmıştım öyle değildi.O zamanlar bir dediğinin, daha sonra gerçekleştiğini gözlerimle gördüm.

Son düzenleme:
akaşm fal baktirim diyorum yine yeniden :) asmin cafe ergin veya Ufuk mu? yoksa melekler Ahmet veya Gamze mi? Bu dörtlü arasında aşırı kararsız kaldım

ya walla bende ona bir cumartesi günü gitmiştim 2 yıl filan oluyor benimde kahveydi kaydetmiştim tam 6 dakika sürmüş falım hiç bişi anlamamıştım yüzüme bile bakmamıştı sadece kagıda bakıp durmuştu ben yokmuşum gibi davranmıştı :)

Kesinlikle katoluyorum neslihanın eski fallari Efsaneydi. Kimsenin bilemediği o solerdi ve çıkardı. Sonuç olarak iyiydi gerçekten ama su an onu diyemem.

Bir falın 500 tl olması hayatım boyunca duyduğum en saçma şeylerden biri, kimse kusura bakmasın.
Bu paraya doğum haritası yorumlatılır o ayrı ama kartlara, kahveye vs bakarak geleceğimle ilgili çıkıp çıkmayacağı hiç belli olmayan bir şeye 500 lira almak çok saçma.
Kesinlikle haksız kazanç olduğunu düşünüyorum.

Evet hızlı hızlı konuşuyor, benimki 21 dakika sürmüş ses kaydı almıştım. Bitince bu kadar sanırım dedim evet canım dedi, teşekkürleştik kalktı gitti benden sonra bekleyen yoktu ve o gün dişi şişti rahatsız diye öyle yaptı sandım ama demek ki genel olarak öyle bana da kısa vade verdi. Bakalım umarım çıkar. İlk başta kafeye girdiğimizde çocuklar soruyor ne falı baktıracaksınız diye sormadılar mı size ?

Kızlar bu falcıların direkt isim vermesi doğru mu :) hiç denk geldiniz mi böyle birine. Çünkü isim vereni direkt hissiyatlı görürdüm

Kızlar bu falcıların direkt isim vermesi doğru mu :) hiç denk geldiniz mi böyle birine. Çünkü isim vereni direkt hissiyatlı görürdüm
Dios Cafe duygu isim veriyor. Ben de ilk başta çok etkilenmiştim ama verdiği ilk vade geçti. Diğer vadeye daha var.bakalım çıkacak mı. Ama anlık olarak çok şey bilmişti bende

Kahve falımı bakıyor ve bi de telde bakıyor mu hiç
Bir şeye bakmıyor kahve ya da kart gibi, yüzünüze bakarak yorum yapıyor. Cafede bakıyor aradığınız günün 1 hafta sonrasına randevu veriyorlar ama ben gidip cafede beklemiştim gelmeyen birinin yerine almışlardı.

İstanbul da bakıyor ve yüzyüze ben Manisa da yaşıyorum işim nedeniyle de gidemem. Keşke telde baksaydı merak ettim. Ücreti ne?

İstanbul da bakıyor ve yüzyüze ben Manisa da yaşıyorum işim nedeniyle de gidemem. Keşke telde baksaydı merak ettim. Ücreti ne?
Ben kasım ayında gittiğimde 80 TL idi. Cafenin numarasına internetten ulaşabilirsiniz bir sorun isterseniz. Ben verdiği vadeleri bekliyoRum henüz olmadı gelecek ile ilgili söyledikleri.

Dios Cafe duygu isim veriyor. Ben de ilk başta çok etkilenmiştim ama verdiği ilk vade geçti. Diğer vadeye daha var.bakalım çıkacak mı. Ama anlık olarak çok şey bilmişti bende
Duyguyu çok beklersiniz banada çok şey bildi ama durumlar farklı ; ben duyguyu 2009 dan beri tanıyorum dejavu dan biliyorum sütlü kahve Neslihan kaç TL’ye bakıyor

Duyguyu çok beklersiniz banada çok şey bildi ama durumlar farklı ; ben duyguyu 2009 dan beri tanıyorum dejavu dan biliyorum sütlü kahve Neslihan kaç TL’ye bakıyor
Çok beklersiniz derken ? Zaten gelecek ile ilgili yorumlara çok bel bağlamak lazım het an her şey değişiyor ancak insan yine de umut ediyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…