Sordular. Kahve ve tarot olabilir dedim.Kahve içtim.Neslihan, kendisi sadece kahveyi uygun gördü.O kadarla kapattı.İşi vardı sanırım.Benden önce birileri vardı.Benden sonra bekleyen de yoktu.Evet hızlı hızlı konuşuyor, benimki 21 dakika sürmüş ses kaydı almıştım. Bitince bu kadar sanırım dedim evet canım dedi, teşekkürleştik kalktı gitti benden sonra bekleyen yoktu ve o gün dişi şişti rahatsız diye öyle yaptı sandım ama demek ki genel olarak öylebana da kısa vade verdi. Bakalım umarım çıkar. İlk başta kafeye girdiğimizde çocuklar soruyor ne falı baktıracaksınız diye sormadılar mı size ?
sadece kahve kaç tl , ne kadar sürdü ?Sordular. Kahve ve tarot olabilir dedim.Kahve içtim.Neslihan, kendisi sadece kahveyi uygun gördü.O kadarla kapattı.İşi vardı sanırım.Benden önce birileri vardı.Benden sonra bekleyen de yoktu.
Neslihan ın ücretini söylerseniz açıklama yaparımÇok beklersiniz derken ? Zaten gelecek ile ilgili yorumlara çok bel bağlamak lazım het an her şey değişiyor ancak insan yine de umut ediyor işte
Sadece kahve falı 40 TL. idi.5 Dakika sürdü.Zaten ne bakarsa baksın, kağıda çizerek baktığı için değişmeyebilir.Bilemiyorum.Ama daha önceki yıllarda daha uzun sürmüştü.sadece kahve kaç tl , ne kadar sürdü ?
Ahmet’e gittim ama anda çok iyi olduğunu düşünmüyorum ben Efe’ye gidiyorum onu daha fazla beğeniyorum Ahmet iyi mesela aşkla ilgili söylediği imkansızBugün ahmete gittim anda baya iyiydi bu adama gittim beğenmedim diyem var mı acaba. Çünkü her gitmem de şaşırtıyo beni
Sadece kahve falı 40 TL., tarot, kahve o gün 60 TL . idi. Bana , sadece kahve bakmayı tercih etti.Nisan ayı sonlarına doğru iyi bir şey olacağını söyledi de ay bitiyor.İmkansız gibi.Bakalım.Neslihan ın ücretini söylerseniz açıklama yaparım
Sadece kahve falı 40 TL. idi.5 Dakika sürdü.Zaten ne bakarsa baksın, kağıda çizerek baktığı için değişmeyebilir.Bilemiyorum.Ama daha önceki yıllarda daha uzun sürmüştü.
Neslihanda olay şu, para verdikçe süre uzuyor ve soru sorabiliyorsun, ...yoksa dediğiniz gibi hep kağıda karalayarak bakıyor, tarzı o zaten.....kahvede ve tarotta çok soru sordurmuyorSadece kahve falı 40 TL., tarot, kahve o gün 60 TL . idi. Bana , sadece kahve bakmayı tercih etti.Nisan ayı sonlarına doğru iyi bir şey olacağını söyledi de ay bitiyor.İmkansız gibi.Bakalım.
Neslihan çok paracıdır.....falı tutar tutmaz kısmı ayrı ama tam ticaret mantıyla çalışıyor kendisi...şimdiyekadar deneyimlerim anın tuttuğu ama gelecek ile söylediklerinin çıkmadığı yönündeNeslihanda olay şu, para verdikçe süre uzuyor ve soru sorabiliyorsun, ...yoksa dediğiniz gibi hep kağıda karalayarak bakıyor, tarzı o zaten.....kahvede ve tarotta çok soru sordurmuyor
Efe de meleklerde mi? Bende hiç bilinmicek ayrıntılar bildi şaşırdım o yüzden. Ahmet pembe tablocu mu?Ahmet’e gittim ama anda çok iyi olduğunu düşünmüyorum ben Efe’ye gidiyorum onu daha fazla beğeniyorum Ahmet iyi mesela aşkla ilgili söylediği imkansız
Tarotta zaten cinsiyet görülmez bence tarot bakanlar muhtemelen sallayarak cevap vermişlerdir ama hissiyatla bakanlar bilmiş olabilir. Ares ve batu hissiyatla mı bakıyo?Bende Çıkan fal dejavu ares symbol batu kızı olacağını bildiler ;janset erkek dedi patladı !ahmet patladı düşünüyorlar vs dedi ama çocuk oldu Melda ve Gamze’de yok demişti ama onlarda patladı
Efe symbol da Efe epey sert şeyler söyledi bana Ahmet’e 3 kez gittim ilki iyiydi epey iyiydi mesela duygusal hayatla ilgili pozitif konuştu durum analizleri epey iyiydi ama mesela evli olması ve çocuk durumunu bilemedi karşı tarafın ama ilk 2 falında çelişkili değildi 3.fal biraz havada kaldı Efe, ares ve batu anda baya iyiler Ahmet’ten umutluyum açıkcası pozitif konuştuğu için olabilir pembeci mi kısmen ama yukarıdaki 3 isimde benzer şeyleri söylediEfe de meleklerde mi? Bende hiç bilinmicek ayrıntılar bildi şaşırdım o yüzden. Ahmet pembe tablocu mu?
Mesajları düzgünce okursanız ilk sorduğunuz zaman cevap verdiğimi görürsünüz. Açıklamanıza da gerek yok teşekkürler. Çok ilginç bir üslup kullanıyorsunuz devamını getirmek istemiyorum.Neslihan ın ücretini söylerseniz açıklama yaparım
tarotta cinsiyet görülür .ay kartı var o kızı güneş erkeği temsil ediyor Batu ve ares çat diye söyledi ikiside tarot baktı evet ikiside hissiyatla bakıyor janset mesela erkek dedi Efe de ben kucağında bebek görüyorum demişti o da hissiyatla bakıyorTarotta zaten cinsiyet görülmez bence tarot bakanlar muhtemelen sallayarak cevap vermişlerdir ama hissiyatla bakanlar bilmiş olabilir. Ares ve batu hissiyatla mı bakıyo?
Kabalık ettiysem özür dilerim duygu hanımın bana 1 kez çıktı 10 senedir tanıyorum diosda da gittim fazlaca pembeci anda iyi tekrar kabalık etmek istemezdimMesajları düzgünce okursanız ilk sorduğunuz zaman cevap verdiğimi görürsünüz. Açıklamanıza da gerek yok teşekkürler. Çok ilginç bir üslup kullanıyorsunuz devamını getirmek istemiyorum.
Batu ve aresin adı sanırımm hiç geçmedi ya da ben görmedim o zaman baya iyiler cinsiyet bilicek kadar..tarotta cinsiyet görülür .ay kartı var o kızı güneş erkeği temsil ediyor Batu ve ares çat diye söyledi ikiside tarot baktı evet ikiside hissiyatla bakıyor janset mesela erkek dedi Efe de ben kucağında bebek görüyorum demişti o da hissiyatla bakıyor
Hepimizin bir derdi var ki falcılara gidiyoruz ben de buradaki arkadaşların yorumunu okuyup düzgün birilerine gitmek istiyorum. Kendi deneyimlerimi de fikir olması açısından paylaşıyorum. Saygı çerçevesinde kaldığımız sürece faydalı oluyoruz.burda bir üye yüzünden sayfalarca polemik mesajı okumak zorunda kalmıştımKabalık ettiysem özür dilerim duygu hanımın bana 1 kez çıktı 10 senedir tanıyorum diosda da gittim fazlaca pembeci anda iyi tekrar kabalık etmek istemezdim
İkisinde 1 er kez baktırdım açıkcası burada 5 kişi falcılardan konuşunca haber oluyor ben batuyu Efe’yi ares i ilk gittiklerimde küçümsedim çünkü iddialı değillerdi ama iyimişlerBatu ve aresin adı sanırımm hiç geçmedi ya da ben görmedim o zaman baya iyiler cinsiyet bilicek kadar..
bende gittim dün... bende de anda iyiydi bayaaa gelecek için söyledikleride mümkün gözüken şeyler işalla çıkar ama ben de ilk defa gittimBugün ahmete gittim anda baya iyiydi bu adama gittim beğenmedim diyem var mı acaba. Çünkü her gitmem de şaşırtıyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?