İstanbul'da Fal - Falcılar

Ahmet’e yıllar önce baktırmıştım. Benimle birlikte bir arkadaşım daha baktırmıştı, ikimize de çıkmadı dedikleri.

ya walla bana koray ahmet ve baba vanga emre aynı şeyleri söyledi ama bilmiyorum artık :)

symbol serkan hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum 3 ay ara ile iki kez gittim ve ikisinde ayni seyleri soyledi bu iyi birsey

symbol serkan hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum 3 ay ara ile iki kez gittim ve ikisinde ayni seyleri soyledi bu iyi birsey
Ben Serkan’a 6 kez vs gittim bazı şeyleri ilk kez ondan duydum ama çok kısa epey anda iyi soru almıyor enerjisi güzel biri net biri bu yüzden seviyorum ama zaman konusunda hiç bir zaman tutmadı ben bu ara gitmek istiyorum bakalım ne diyecek

Eskiden iyiydi kesinlikle bir çok seti tutmuştur bana tarihler Sasabiliodu ama olaylar birebir oluodu. Fakat şu an asla ole değil. Eskiden
Olsa çok kişi yolladım ama su an diyemiorum gidin diye son falı iyi değildi kesinlikle boşuna gittim dedim.

Ahmet’e yıllar önce baktırmıştım. Benimle birlikte bir arkadaşım daha baktırmıştı, ikimize de çıkmadı dedikleri.
Ahmet karşı tarafın durumunu bilemiyor ikisinde pozitif konuştu zamanları bilemiyor ama mantıksal olarak doğru bir şekilde bakıyor işe mantığınıda katıyor

Ahmet karşı tarafın durumunu bilemiyor ikisinde pozitif konuştu zamanları bilemiyor ama mantıksal olarak doğru bir şekilde bakıyor işe mantığınıda katıyor
Katılıyorum hisleri değil mantigiyla yürütüyor falın devamını. Kimse kalmadı nerdeyse denemedigimiz. Biri de çıksın vay be diyelim diye bekliorum. Gülistan dan sonra baktirmiycam dedim ama nedense tatmin olamadim demek ki... şimdi düşünüyorum da o paralarla neler alirmisim

Neslihan in diyip te yaşadığım çok şey
Oldu niye . Bole oldu o da bakamiyor artık. Ama soke diyim gülistanın bana dediklerini neslihan da diyebilecek kapasite de diye düşünüyorum hatta eskiden cok başarılıydı. Git gide düşürüyor. Ama en iyi yani olumsuzlari söyler. Diğerleri gibi iyi diyim morali duzelsin iyi hissetsin tekrar tekrar gelsin mantığı yoktur onda. Birini sordun diyelim mesela ooo çoktan unutmuş seni der ve dogrudur da. Karşılaşırsiniz ama birsey olmaz der o da dogrudur.. Bundan birsey olmaz bırak bunu der biriyle beraber der onunla mutlu der. Kiril kırılma soyler en azından öyleydi eskiden şimdi eskisi gibi deil eskiden 10 şey derdi 8 i olurdu ya da tutarliydi şimdi 10 şey diosa ya 2 si ya 1 belki cikio. An da bile sasirdi gi çok şey olmaya başladı.

Tesadüfi yaşanacak şeyler o falcıyı hissiyatlı yapmıyor. Mesela isim bilsin, kişiyi net tasvir etsin düşüncesini okusun. Artık bunlara bakıyorum

taksim seymbol de sanırım batu , 2008 de filan gittiğim bir batu vardı o mu acaba :) ben bayadır gitmedim ne kadar şimdi symbol de fiyatlar? birde kahve mi tarot mu baktırdın Batu ya ? belki ona da giderim

taksim seymbol de sanırım batu , 2008 de filan gittiğim bir batu vardı o mu acaba :) ben bayadır gitmedim ne kadar şimdi symbol de fiyatlar? birde kahve mi tarot mu baktırdın Batu ya ? belki ona da giderim
Yok bu batu farklı onuda hatırlıyorum ama bu daha iyi ikisi bir arada 45 tl bana çocuk olayını en net cinsiyeti ile söyleyen biri 20 senedir bu işi yapıyorum vs dedi ben güvenilir buldum tüm symbollerde sadece iki kişiye gidiyorum Efe ve batu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…