basarıly fal sitesinde biri var suzan inanılmaz biri deneyin derim özellikle su falınıkızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Bende Çıkan fal dejavu ares symbol batu kızı olacağını bildiler ;janset erkek dedi patladı !ahmet patladı düşünüyorlar vs dedi ama çocuk oldu Melda ve Gamze’de yok demişti ama onlarda patladı
Sembol batu kim duymadim
Ben Serkan’a 6 kez vs gittim bazı şeyleri ilk kez ondan duydum ama çok kısa epey anda iyi soru almıyor enerjisi güzel biri net biri bu yüzden seviyorum ama zaman konusunda hiç bir zaman tutmadı ben bu ara gitmek istiyorum bakalım ne diyeceksymbol serkan hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum 3 ay ara ile iki kez gittim ve ikisinde ayni seyleri soyledi bu iyi birsey
Eskiden iyiydi kesinlikle bir çok seti tutmuştur bana tarihler Sasabiliodu ama olaylar birebir oluodu. Fakat şu an asla ole değil. EskidenNeslihan çok paracıdır.....falı tutar tutmaz kısmı ayrı ama tam ticaret mantıyla çalışıyor kendisi...şimdiyekadar deneyimlerim anın tuttuğu ama gelecek ile söylediklerinin çıkmadığı yönünde
Bir o eksikti. Yeni üye olup bole yapanlar çok ayıp yaa. O kadar belli oluo ki. Hadi Suzan hanim başka yere bol sanslar.basarıly fal sitesinde biri var suzan inanılmaz biri deneyin derim özellikle su falını
Ahmet karşı tarafın durumunu bilemiyor ikisinde pozitif konuştu zamanları bilemiyor ama mantıksal olarak doğru bir şekilde bakıyor işe mantığınıda katıyorAhmet’e yıllar önce baktırmıştım. Benimle birlikte bir arkadaşım daha baktırmıştı, ikimize de çıkmadı dedikleri.
Katılıyorum hisleri değil mantigiyla yürütüyor falın devamını. Kimse kalmadı nerdeyse denemedigimiz. Biri de çıksın vay be diyelim diye bekliorum. Gülistan dan sonra baktirmiycam dedim ama nedense tatmin olamadim demek ki... şimdi düşünüyorum da o paralarla neler alirmisimAhmet karşı tarafın durumunu bilemiyor ikisinde pozitif konuştu zamanları bilemiyor ama mantıksal olarak doğru bir şekilde bakıyor işe mantığınıda katıyor
evet tarot bakıyor ben begendim bayy değişik şeyler bildi bendebaba vanga emre tarot mu bakiyor sadece onu deniyecegim en kisa zamanda
taksim seymbol de sanırım batu , 2008 de filan gittiğim bir batu vardı o mu acaba :) ben bayadır gitmedim ne kadar şimdi symbol de fiyatlar? birde kahve mi tarot mu baktırdın Batu ya ? belki ona da giderimEfe symbol da Efe epey sert şeyler söyledi bana Ahmet’e 3 kez gittim ilki iyiydi epey iyiydi mesela duygusal hayatla ilgili pozitif konuştu durum analizleri epey iyiydi ama mesela evli olması ve çocuk durumunu bilemedi karşı tarafın ama ilk 2 falında çelişkili değildi 3.fal biraz havada kaldı Efe, ares ve batu anda baya iyiler Ahmet’ten umutluyum açıkcası pozitif konuştuğu için olabilir pembeci mi kısmen ama yukarıdaki 3 isimde benzer şeyleri söyledi
Yok bu batu farklı onuda hatırlıyorum ama bu daha iyi ikisi bir arada 45 tl bana çocuk olayını en net cinsiyeti ile söyleyen biri 20 senedir bu işi yapıyorum vs dedi ben güvenilir buldum tüm symbollerde sadece iki kişiye gidiyorum Efe ve batutaksim seymbol de sanırım batu , 2008 de filan gittiğim bir batu vardı o mu acaba :) ben bayadır gitmedim ne kadar şimdi symbol de fiyatlar? birde kahve mi tarot mu baktırdın Batu ya ? belki ona da giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?