hayatim ben de dilek e gitmekten vazgectim cok kötü yorumlar okudum gidip gitmemekte kararsizim su an ama belki giderim
Merhaba ben gibi falkolik kızlar :) fal defterini bugün itibariyle kapatıyorum. ( dilerim tekrar çıkmaz bir sorun ) uzun yıllar fikir alışverişi yaptık buluştuk gittik eski üyelerin çoğu yok zaten. Fal cafelerle başlarken falcı evleri sonra telefonlarda maillerde yıllardır baktirdik çoğu çöp cogu umut oldu zaman zaman. Yüzlerce falcı ama içlerinde bir elin parmak sayısı kadar bile bilen olmadı. Benim konum yıllardır aynıydı aynı kişi evlen ayrıl tekrar bir araya gelmeye çalışmalar derken yıllar önce yigitin ve didemin dışında gidişatı bilen bile olmadı. Yurtdisinda okuma planları yaptıranlar bile oldu ki okul hayatı biteli yıllar olmuşken:) umutlara kapılmayın umut güzel şey ama falcılar tarafından çok bekletildik üzüldük. Ben tekrar evime dönüyorum fal olayını oyuzden kapatıyorum konum bitti çünkü en son aynı ay içinde 2 defa dideme baktirdim evime donecegimi tum durumlari anlattı ama bu işin sadece 5 ay süreceğini söyledi ilk defa çıkmasını istemedigim falla karşı karsiyayim ama mutluyum. :) elektikmi enerjimi bilemem ama bu kadin anlik durumlarda super tutturuyor. bulabilirseniz yigit teli kapali suan ve didem icin referansta olurum garantide veririm haberiniz olsun ama bu ikisi sadece aşk konusunda iyiler başka şey için tutmuyor baktıkları fallar yiğit telde bakar didem su falı. Sormak istedikleriniz olursa cevap veririm. Bu son mübarek günlerde Rabbim hepinizin dertlerini güzelliğe çevirsin herkeside sevdiğine kavuştursun inşallah. Hayirli mutlu bayramlar. :)
Telefonda bakıyor her ikiside canım
Selma özelden beklerim hemen:) hir dene bakalım ama önceKizlar selam. Adanada Yusuf diye bi cocuk varmis. Bisuru fala bakiyomus ve ayrintili bakiyomus .Bana kahve fali bakicak. Baksin ona gore iletisim bilgilerini veririm. Baya kendine guveniyo ama denemeden bilgilerini paylasmicam. WhatsApp tan resmimi yollatti bide fincanin resimleri. Beklemedeyim.
Yaa Naktayi da cok duydum hatta takibe aldim, fiyat sordum dusunuyodum bi ara baktirmayiKızlar ben de Nakta ya baktırdım ama çok havadaydı bilmiyorum çok sevmedim maalesef
Bende geçen hafta baktırdım resmen benim eski sevgilimle diyaloglarımı harfi harfine anlattı. Şuan yaşadıklarımı vs geleceğe yönelik söyledikleride inşallah çıkar ben çok begendim. Cafe falcıları gibi yok sevgilinin ismi 5 harfmi yok A var mı b varmı demiyor. Bugün parama acıdım mandal Cafe adaya gittim. Çocuk hemen sevgilin dedi ne sevgilisi dedim sevgili yok onun için gelmedim dedi. Sonra ordan tutturamayınca Komşu falı gibi baktı neresini övdünüz arkadaşlarkızlaaarrrr naktaya fal baktırdım sonunda. inanılmaz memnun kaldım verdiği tarihler kişilik analizlerii çok tutarlı geldi bana olumlu olumsuz herşeyi söylüyor upuzun bakıyor çok ilgili ve işini severek yapan biri bence :))))) ilk defa bir falcıdan memnun kaldım haber vereyim dedim :*
Az once Naktayi tavsiye ettigim bir arkadasim yazmis bana da. Birebir onun agzindan konustu sanki kizi taniyor gibi dedi. Cok memnun kalmis anlik bakimindan. Gelecek icinde bekleyecek. Yani Nakta benim 3 ayri kisi icin baktirdiklarimda da şaşmadi hic ama enerji meselesi iste begenmeyeni de var. Yada ben tek bir konuya odaklaniyorum hep. Belki genel bakim isteyenlerde iyi odaklanamiyor mu bilemedim.Bende geçen hafta baktırdım resmen benim eski sevgilimle diyaloglarımı harfi harfine anlattı. Şuan yaşadıklarımı vs geleceğe yönelik söyledikleride inşallah çıkar ben çok begendim. Cafe falcıları gibi yok sevgilinin ismi 5 harfmi yok A var mı b varmı demiyor. Bugün parama acıdım mandal Cafe adaya gittim. Çocuk hemen sevgilin dedi ne sevgilisi dedim sevgili yok onun için gelmedim dedi. Sonra ordan tutturamayınca Komşu falı gibi baktı neresini övdünüz arkadaşlar
Bence konuları karıştırmamak gerek aşk genel değil genel aşk baktırmak daha mantıklıAz once Naktayi tavsiye ettigim bir arkadasim yazmis bana da. Birebir onun agzindan konustu sanki kizi taniyor gibi dedi. Cok memnun kalmis anlik bakimindan. Gelecek icinde bekleyecek. Yani Nakta benim 3 ayri kisi icin baktirdiklarimda da şaşmadi hic ama enerji meselesi iste begenmeyeni de var. Yada ben tek bir konuya odaklaniyorum hep. Belki genel bakim isteyenlerde iyi odaklanamiyor mu bilemedim.
çok ilginç ben iki keredir baktırıyorum tutarlı gayet :))Kızlar naktaya ben de baktırdım 1 aydır tanıdığım kişi için 3 aydır aranız bozuk dedi bilemiyorum o yüzden siz yine de biraz daha araştırın
Volkan diye bi falcı var bildipin dolandırıcı enerji temizliği vs şu fal iyi bu faldam taezı konuşan bir insanın hisleri kuvvetliyse her falda görür kart tipi değişince falın fiyatı değişmesi bi de kurşun murşun diyorsa direk dolandırıcı kalkın masadannostradamusa baktiran varmi suadiye deki
Emreden memnun kaldınız mı çıktı mı dedikleriherkesee selamm , baktımda bayadır yokmuşum buralarda :)
ben baya bir ara vermiştim şu fal işlerine aslında ama geri döndüm :) değişik bir alışkanlık sanırım bizimkisi :)
Baba Vanga Emre ye gittim , bir arkadaşım gitmişti ona aşk ile ilgili dedikleri bayaa baya çıkmıştı ama iş ile ilgili söyledikleri olmamıştı 2018 yaz sonu filandı .. Benimde aklıma geldi 2 hafta önce filan gittim enerjisini filan sevdim samimi geldi bana dedikleri baya tutarlıydı gelecegi bilemem daha 2 ay filan var verdiği zamanlara ama bakalım..
Sonra birkaçgün önce buraya bakarken Koray ı yazmışsınız onu gördüm ona gittim :) Çok kısa baktı 10 dk filan ama Emre nin söylediklerinin neredeyse zamanına kadar aynı şeyleri söyledi... Bilmiyorum artık...
Okudugum kadarıyla Emre ye pek baktıran yok ama Koray a var sanırım ...
Koray ın falları çıkıyor mu?
cok kötü volkanVolkan diye bi falcı var bildipin dolandırıcı enerji temizliği vs şu fal iyi bu faldam taezı konuşan bir insanın hisleri kuvvetliyse her falda görür kart tipi değişince falın fiyatı değişmesi bi de kurşun murşun diyorsa direk dolandırıcı kalkın masadan
Onkadar doğru söylemişsin ki. Ada rezalet fal bakıyor dinlerken parama ve zamanıma acıyarak dinledim. İnsan aklıyla dalga geçer gibi nereden tutturursam gibi bi hali varBende geçen hafta baktırdım resmen benim eski sevgilimle diyaloglarımı harfi harfine anlattı. Şuan yaşadıklarımı vs geleceğe yönelik söyledikleride inşallah çıkar ben çok begendim. Cafe falcıları gibi yok sevgilinin ismi 5 harfmi yok A var mı b varmı demiyor. Bugün parama acıdım mandal Cafe adaya gittim. Çocuk hemen sevgilin dedi ne sevgilisi dedim sevgili yok onun için gelmedim dedi. Sonra ordan tutturamayınca Komşu falı gibi baktı neresini övdünüz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?