İstanbul'da Fal - Falcılar

Numarasını sormadan veremiyprum telefonda cok verimli olmuyor buluşmanız lazım. Ramazanda bakmıyor kızlar.
Canim Ben anlamadim zaten 35 yildir bakiyomus diyosun ve para almiyo diyosun belli ki Allah rizasi icin yapiyo. Ramazanda da bakmiyo demissin bu da guzel. Ama simdi kendine sakliyosun telini vermiyosun peki de adres de vermiyosun.

Ben de anlayamiyorum. Ramazanda bakmiyo diyo ama Sadi amca Ramazanda arayip bugun bi hareketlilik olucak diyo uyeye. Hadi anladim diyelim uye telini vermek istemiyo hadi bunu da anladim diyelim uye Sadi amca atiyorum Mecidiyekoy gulbag caddesi bilmem nerde oturuyo gidin bakarsa bakar bakmazsa bakmaz demiyo. Kaldiki Allah rizasi icin bakiyo dedigi bi adam niye saklasinki kendini?

Kendime saklama gibi birşey değil, kendisiyle konuşayım ver derse neden vermim sonuçta banada biri yardımcı oldu tanıdım kendisini. Eyüpsultanda oturuyor kendisi

Eyüpsultanda oturuyor, Gaziosmanpaşa yolu üzerinde kime sorsanız tanır kendisini zaten gitmek iseyen olursa gitsin

Eyüpsultanda oturuyor, Gaziosmanpaşa yolu üzerinde kime sorsanız tanır kendisini zaten gitmek iseyen olursa gitsin
Ben zaten yurtdisindayim gidemem ana burada aylardir belki yillardir duzgun bi falci hoca vs neyse arayan arkadaslari gordum. Senin eski gonderilerine baktim sorunlu bi evlilik yasiyosun (umarim duzelir ). Bu arkadaslarin cogunun da kendince buyuk yada kucuk sorunlari var o yuzden empati yapabilirsin diye dusunuyorum. Bu arada Eyupsultan tarafini ben hic bilmen mesela ama ornek veriim Mecidiyekoy-Gulbag dedigin yer sadece ana caddesi 1 km.dir bide ara sokaklara girsen gun biter oyledir yani. Senin verdigin adres (?) umarim boyle bisey diildir cunku verdigin bu adres dogrultusunda cook caresiz olanlar gidip arayacak ama bulamazlarsa yazik olur diye dusunuyorum

Eski gönderilerime baktıysan zamanında benimde ne kadar caresiz olduğumu görmüssün. bu sebeple kimsenin umuduyla oynamam. emin ol evlimisin değilmisin bilmiyorum ancak bende cok caresız umut arayacak şeylerin peşine düştüm bu sebeple mübarek günde kimseyi kandırmam , mübarek günü bırak normal hayatımda da başımdan geçtiği için kimseyle oynayamam. Bu sebeple çok iyi empati yapabiliyorum. bu bi çare değil sadece tesadüfen tanıdım kendisini ve iyi ki de tanımısım diyorum Eyüpsultanda İslambey caddesinde kime sorsan tanır zaten.

Sana umutlu oynuyosun demedim. Dedimki bu arkadaslarin da kendince sorunlari var ve spesifik adres vermedigin icin gidip kapi kapi dolanacaklar be bulamadan geri donmek de var

Hayırlısı olsun.Daha iyi olursunuz İnşallah.Sadi bey amca burayı takip mi ediyor ki selamı buradan yollama gereği duydunuz?İlginç.Zaten para almıyormuş ki.Neyse..Açık adres yazamayacaksanız veya paylaşmayacaksanız böyle burada yazmanın anlamı yok.Uğuru kaçar.Kaçtır birileri böyle yapıyor.Amaç nedir anlamış değilim.Koskoca Eyüp Sultan.Sokak değil cadde..Ramazan da oldukça da kalabalık.İyi sağ olunuz..Önceki yazılarınız olmasa bu açıklamalar ilginç ama İnşallah düzelir ve kalıcıdır. Ve her şey sizin için iyi olur.Amin..

Son düzenleme:
nasil ulasicaz numarasini alabilir miyi

bayiliyorum boyle tiplere!burasi birbirlerinin fikirlerinden tecrubelerinden yararlanmak icin takip edilen bir forum.madem acik acik paylasamayacaksin neden bize anlatiyorsun gereksiz insanlari mesgul edip ugrastiriyorsun?senin bilmem be bey amcanin hayatini bilmesi su an bize ne kazandiriyor?insanlar burda binlerce lira harciyor dogru yorum yapan birini bulmak icin,umut bagliyor.belki su an birileri de o amcayi bulmaya calisiyr koskoca eyüp sultanda avare gibi.rica ediyorum bizle paylasamayacaginiz deneyimleriniz size kalsin bosu bosuna mesgul etmeyin kimsenin de umutlariyla oynamayin.hem ramazanda bakmiyor diyor hem iki gün once yazdi diyor hem burdan selam gonderiyor.ne yaman celiski:)

Hayir bide post sahibi amcayla kanka olmus ama kac saattir bi arayip amcayi soramiyor yahu telini isteyenler var verimmi diye. Sadi amca diye biri var yersen!!!! Git o koca caddede bul diyor!!!!!!

Hayir bide post sahibi amcayla kanka olmus ama kac saattir bi arayip amcayi soramiyor yahu telini isteyenler var verimmi diye. Sadi amca diye biri var yersen!!!! Git o koca caddede bul diyor!!!!!!

MeyraD

Akrabalarım Eyüp Sultan a ziyarete gitmişlerdi.Sorar mısınız bir Sadi amca varmış hayrına bakım yapıp bilen, şifa veren diye aradım.Bir kaç kişiye sormuşlar ama çok kalabalık olduğu için tanıyana denk gelememişler.Sanırım açık adres veya telefon olmadan çok zor.Bu nedenle adresini veremeyecek olan arkadaşlar lütfen bir daha bu sitede şifa buldum diye yazmazsa iyi olur.Kendi sihirlerini, iyiliklerini de bozacaklar bu gidişle.İlgi çekti size yapılan iyilik MeyraD .Belli olmaz sevindik ama nazarı değende olabilir...

Son düzenleme:
arkadaşlar sadi amcayı bilmemama benim baktırdığım biriyse daha önce de deneyimimi paylaşmıştım kim diye soranlar olmuş kendisini instegramm üzerinden takip edebilirsiniz özelden yazarsanız anlatayım detaylı bana olmayacak dediniz olmadı ondan önce gittiklerin hep olur diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…