yalannnn koca bir yalan, aman sakın:)Selamlar instagramdaki falcı Miraç’ı deneyen oldu mu aranızda? Baktıranların yorumlarını SS atmış hep ama çok inandırıcı gelmiyor o yorumlar o yüzden sizlere sormak istedim:)
didemm kimdir ya bakırköyde cafede bakan bır didem hanım var eskıden gıderdım artık cafesi kapalı galiba o mu?
Hangi yerde bakıyordu kendisididemm kimdir ya bakırköyde cafede bakan bır didem hanım var eskıden gıderdım artık cafesi kapalı galiba o mu?
Ya bu güngörende söylediğim kadın vardı ya bir sürü mesaj geldi ben kadına yeniden fal baktırmak istedim allem ettim kallem ettim numarasını aldım kadının. İsteyen varsa vereceğim belki numarasından ulasanlar yine yüzyüze bakması icin rica ederlerse yüz yüze de kabul eder belki eskiden ne güzel bakıyodu ben nedense yüzyüze falı daha cok seviyorum. Ama yazılıda da soru sorabilme hakkı iyi oluyo mailde soru hakkını kısıtlamamıstı. Cok cok hoşuma gitti falı ya simdi yüzyüze olmaması sinir bozucu insallah yine çıkar verdiği tarihler
Birde enerji yüklemesi yapıyomus istediğiniz kisiye yada size . aranızda yaptıran varmı kızlar? Ben pek güvenemiyorum öyle şeylere böyle bisey yaptırıp memnun kalan var mı çok ikilemde kaldım
Anlamadım yazdığınızıRica üzerine yüz yüze bakabilir diye yazmışsınız...Ancak özel mesajda telefon numarası yazıp artık yurt dışında yaşadığını söyledi diyorsunuz.Verdiğiniz numarayı google yazarsak arkadaşlar ne çıkıyor görebilirler.Ben anlamadım.Anlayan varsa lütfen yazabilir mi?Güngören deyince, ben yakınım dedim siz artık yurt dışında yaşıyorum dediğini yazmışsınız.Ben çözemedim...
kesinlikle hayır paran boşa giderBir de Nesbiye tekbaşer nasıl? Ben bir ara o kadar fal baktırdım ki sitelerde simdi mailden bakıyomuş galiba oda. Sizce değermi denemeye
İyiki baktırmamışım o zaman eminde olamadım sitede bakıyodu demi kendisi önceden? Belki baktırmıs bike olabilirim o zamanlardan ismine çok aşina oldum. Tesekkür ederim iyiki söylediniz ya bugü denemeyi düşünüyodumkesinlikle hayır paran boşa gider
Ben baktirdim ortalama ama ben beğeniyorum vaovv değil ama iyi. Tavsiye ederimkızlar asmin cafe şenay'ı deneyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?