Aaa o niye??beni engellemis cezmi
Allah Allah oda ilgincbikmem surekli musait misinzi diye soruyodjm
Yok gercekten iyi gonul rahatligiyla baktirabilirsin ,cikan durumlar oldu bana .Naktaya baktıran çıkan falları oldu mu ? Fazla reklam mı kokuyor profili
nakta kim arkadaşlarNaktaya baktıran çıkan falları oldu mu ? Fazla reklam mı kokuyor profili
Bilemiyor ,inanmayınİstanbulda beşiktaşta dilek var çok ii herşeyi biliyor diyorlar kendi yerinde bakıyormuş. Bilen eden var mı hiç? Baktıran? Telefonda bakmıyor yüz yüze bakıyomuş
Pelin bilemez ve oyalar.peline kesinlikle gitmeyin arkadaslar benim yasadigim hayal kirikliklarini yasamayin...sizi cok guzel inandiriyor ama sonra poponuzun üstüne oyle bir oturuyorsunuz ki
Dideme nasil ulasilir?Merhaba ben gibi falkolik kızlar :) fal defterini bugün itibariyle kapatıyorum. ( dilerim tekrar çıkmaz bir sorun ) uzun yıllar fikir alışverişi yaptık buluştuk gittik eski üyelerin çoğu yok zaten. Fal cafelerle başlarken falcı evleri sonra telefonlarda maillerde yıllardır baktirdik çoğu çöp cogu umut oldu zaman zaman. Yüzlerce falcı ama içlerinde bir elin parmak sayısı kadar bile bilen olmadı. Benim konum yıllardır aynıydı aynı kişi evlen ayrıl tekrar bir araya gelmeye çalışmalar derken yıllar önce yigitin ve didemin dışında gidişatı bilen bile olmadı. Yurtdisinda okuma planları yaptıranlar bile oldu ki okul hayatı biteli yıllar olmuşken:) umutlara kapılmayın umut güzel şey ama falcılar tarafından çok bekletildik üzüldük. Ben tekrar evime dönüyorum fal olayını oyuzden kapatıyorum konum bitti çünkü en son aynı ay içinde 2 defa dideme baktirdim evime donecegimi tum durumlari anlattı ama bu işin sadece 5 ay süreceğini söyledi ilk defa çıkmasını istemedigim falla karşı karsiyayim ama mutluyum. :) elektikmi enerjimi bilemem ama bu kadin anlik durumlarda super tutturuyor. bulabilirseniz yigit teli kapali suan ve didem icin referansta olurum garantide veririm haberiniz olsun ama bu ikisi sadece aşk konusunda iyiler başka şey için tutmuyor baktıkları fallar yiğit telde bakar didem su falı. Sormak istedikleriniz olursa cevap veririm. Bu son mübarek günlerde Rabbim hepinizin dertlerini güzelliğe çevirsin herkeside sevdiğine kavuştursun inşallah. Hayirli mutlu bayramlar. :)
Didem kimMerhaba ben gibi falkolik kızlar :) fal defterini bugün itibariyle kapatıyorum. ( dilerim tekrar çıkmaz bir sorun ) uzun yıllar fikir alışverişi yaptık buluştuk gittik eski üyelerin çoğu yok zaten. Fal cafelerle başlarken falcı evleri sonra telefonlarda maillerde yıllardır baktirdik çoğu çöp cogu umut oldu zaman zaman. Yüzlerce falcı ama içlerinde bir elin parmak sayısı kadar bile bilen olmadı. Benim konum yıllardır aynıydı aynı kişi evlen ayrıl tekrar bir araya gelmeye çalışmalar derken yıllar önce yigitin ve didemin dışında gidişatı bilen bile olmadı. Yurtdisinda okuma planları yaptıranlar bile oldu ki okul hayatı biteli yıllar olmuşken:) umutlara kapılmayın umut güzel şey ama falcılar tarafından çok bekletildik üzüldük. Ben tekrar evime dönüyorum fal olayını oyuzden kapatıyorum konum bitti çünkü en son aynı ay içinde 2 defa dideme baktirdim evime donecegimi tum durumlari anlattı ama bu işin sadece 5 ay süreceğini söyledi ilk defa çıkmasını istemedigim falla karşı karsiyayim ama mutluyum. :) elektikmi enerjimi bilemem ama bu kadin anlik durumlarda super tutturuyor. bulabilirseniz yigit teli kapali suan ve didem icin referansta olurum garantide veririm haberiniz olsun ama bu ikisi sadece aşk konusunda iyiler başka şey için tutmuyor baktıkları fallar yiğit telde bakar didem su falı. Sormak istedikleriniz olursa cevap veririm. Bu son mübarek günlerde Rabbim hepinizin dertlerini güzelliğe çevirsin herkeside sevdiğine kavuştursun inşallah. Hayirli mutlu bayramlar. :)
Evet ara ara giderim iyi gelir inanarak yap oku kimseye demeArkadaslar merhaba bir konuda fikrinizi almam istedim bilgisi olan bilen cvp yazabilirmi acaba ben bir suredir yani yaklasik 2 aydir psikolojik olarak kendimi kotu hissediyorum aglamalar geliyo daraliyorum boguluyorum istemedigim dusunceler geciyo kafamdan gittikce kotuye gitmeye basladim merkezefendidw saim hoca var onu duydum gittim dualar yapti suya atip ic diye ve uzerimde tasiyacagim dua yapti hic giden bilen varmi acaba hocaya giden fikri olan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?