İstanbul'da Fal - Falcılar

Erken dediğiniz saat kaç mesela? Pazar günü mü sizce cumartesi mi

Cok rahatsiz etmis olucam ama ucret ne kadar? Emaneti hazirlayip ona gore hazirlikli gideyim
Ne rahatsızlığı yahu
En son 40 liraydı, artmış olabilir emin değilim :) bir de kredi kartı almıyorlar fal ödemesinde.
Sen istiyor fal, verecek nakit para

Erken dediğiniz saat kaç mesela? Pazar günü mü sizce cumartesi mi
Hafta içi gitmek mümkünse hafta içi gidin çünkü işletmenin derdi bol para kazanmak ben hafta sonları gittiğimde Fulya ve Mirza sallamıştı hadi kısa kes gibi ben bir zamanlar Fulya’yı 2 saat beklediğimi hatırlarım orda gidilebilecek 2 kişi var 1 fulya 2. Levent ; Levent anda iyi tarot açılımı iyi ama Fulya biraz daha hissiyatla bakıyor

Maalesef bu haftasonum var sadece. Başka falcı öneriniz var mı? Taksimde kalıcam. Biraz daha pahalı olabilir ama adam gibi olsun

Maalesef bu haftasonum var sadece. Başka falcı öneriniz var mı? Biraz daha pahalı olabilir ama adam gibi olsun
İyi diyebileceğim Ahmet Melda ve Symbol Neriman var Fulya olabilir çoğu patladı son dönemde Gülistan gündeme geldi çok pahalı nakta var İnstagram dan memnun kalanlar olmuş ama olumsuz şeyleri bilen melekler Emre ve Melda olmuştu bende son dönem ares patladı dios destan patladı melekler Gamze patladı hemde ana konuda çocuk olacak mı hayır dediler çocuk olacak sadece Melda bildi Ahmet’in falı daha detaylı ve hissiyatlı açıkcası sadece tarot üzerinden yorumlanan falların hepsi patladı naçizane fikrim bildiğiniz güvenilir para derdinde olmayan birine baktırın ben melda Ahmet e ve son dönemde Symbol Beşiktaş’ta Efe ve Neriman a gidiyorum olağanüstü değil ama en azından pembe tablo yaratıp kandırmıyorlar

Fulya’yı övenlere lafım yok ama bana da aşırı pembeci geldi baktığı 2 falda da. Mevcut durumu ona söylediğimde dediklerimi sorgulayıp enerjimi değiştirme, bunu da böyle bir fal olarak kabul et dedi yani asla gitmeyin demiyorum ama çok da bir şey beklemeyin çünkü evlenmek üzere olan adamları bile döndürüyor işte malesef.

Fulya nin bana dediği adam 6 yildir hala karşıma çıkmadı. Bana tek kelimesi bile tutmadi. Ne dese hepsi tersi oldu diyim. Mirza nin sadece bir tek dediği çıktı o da başka birsry bilemedi. Beşiktaş'ta ki semboldeki Nihal onlardan daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…