İstanbul'da Fal - Falcılar

Eger olumsuzu duymak istiosan sutlu kahve neslihan da fena değil denenebilir. Gülistan çok farklı diğer falcılara pek benzemio. Anda ve geçmişte başarılı daha dedikleri olmadı olursa yazarim. Taksim cafeleri boş işler. Ahmet anda iyiydi ama dedıklerı çıkmadı bende. Gamzenin bir kaç dediği çıktı gamzeye enerJin tutmasi lazim kesinlikle hande de ole enerjinin tutmasi lazim.

Kim bilio ki?? Kimsenin birsey bildiği yok. 10 şey diolar arasından küçük birsey tutarsa yine iyi. Hande bana eski dönemlerde baya .bilmisti ama şimdi . Nasıl bilemem
bence en iyi pembeci Hande dir

Hande'nin bildiği şeyler var, yok değil ama o kadar çok insan biliyorum ki olacak deyip de olmadığı....bildiğim en kötü örnek: olumlu konuştuğu onun müdavimi bir arkadaşım erkek arkadaşıyla nişanlandı, 1 abunu herkese duyurdular, sosyal medyadan, 1 ay sonra erkek arkadaşı tarafından terk edildi, kız g.t gibi ortada kaldı, kız herkese rezil olduğu ile kaldı, iyi anlattığı adam da kızlarla gününü gün ediyor...şimdi iyi bir falcı 1 ay içinde olacak olanları görür ve söylerdi diye düşünüyorum

O konuda haklisin 1 ay tahmin edilebilir. Ne diyim zaten bende eskiden bildikleri var dedim şu an ne durumda bilemem ben mu daimi de degilim. Bana neslihan mi hande mi desen neslihan derim. Çünkü olumsuzlari der bu seni istemio der. İşte eskiden hande de bana demisti ama herkes son zamanlar da pembeci dio. Gitmiorum bu ara bir yorum da getiremiycem.

Merhaba, didem ve yiğite gitmek istiyorum. Yer ve telefon bilgilerini paylaşabilir misiniz?

Merhaba Hande ve Nikonun iletişim bilgilerini paylaşır mısınız? Bende gitmek istiyorum :)

Kızlar, benim gibi bir sürü arkadaşım Hande, Yiğit ve Neslihanın numarasını ve adresini arıyor. Birkaç arkadaşa yazdım ama sanırım henüz görmediler.

Lütfen birisi bilgi verebilir mi? Merakta bırakmayın bizi :)

Hande Beşiktaş mi cafe neslihan bakirkoy sutlu kahve

merhaba didem den memnun kalmıssınız. telefonda bakıyor mu ?

Merhabalar, benim tek fal deneyimim didem hanım. Ben falı genel olarak sevdim. Şöyleki gelecekle ilgili dedikleri, tarihler vs. pek tutmadı. Ama o falı baktırdıgım zaman cok kotuydum duyduklarım bana terapi gibi gelmişti belki de süreci aşmama yardımcı oldu o yüzden yine de teşekkür ederim. Buraya yazmamın sebebi de herkes bi umut içinde. Olumlu yazan da var olumsuz da. Bana söylenenler tarihinde olmadı. Daha doğrusu en önemli şey yani falın bütünü gibi diyebilirim işte o olmadı. Ve iyikide olmamış diyorum suan o ayrı :)) Ama cok keyifli bi telefon oldu diyebilirim. Ayrıca gelecekle ilgili bekledigim bişey daha var oda henüz olmadı. Yani arkadaşlar sanırım fal işi şans birazda. Ayrıca bi enerji muhabbeti var şunu istersen yaparım diyor onu da tam olarak anlayamadım ve böyle bişey tercihim olmaz. Zaten kendisi de bunun pek yanlısı degil ama o kapıyı da açıyor size. Bilemiyorum

Ben de Arap bir kadına gittim yazı yazdı yak dedi dönecek dedi dün mesaj attı merhaba diye biraz konuştuk ama henüz kadının bahsettiği gibi bir net dönüş YÖK benimki dua tarzı birşey pahalı baya ama zaten falcılara baya para döktüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…