- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Eger olumsuzu duymak istiosan sutlu kahve neslihan da fena değil denenebilir. Gülistan çok farklı diğer falcılara pek benzemio. Anda ve geçmişte başarılı daha dedikleri olmadı olursa yazarim. Taksim cafeleri boş işler. Ahmet anda iyiydi ama dedıklerı çıkmadı bende. Gamzenin bir kaç dediği çıktı gamzeye enerJin tutmasi lazim kesinlikle hande de ole enerjinin tutmasi lazim.İyi diyebileceğim Ahmet Melda ve Symbol Neriman var Fulya olabilir çoğu patladı son dönemde Gülistan gündeme geldi çok pahalı nakta var İnstagram dan memnun kalanlar olmuş ama olumsuz şeyleri bilen melekler Emre ve Melda olmuştu bende son dönem ares patladı dios destan patladı melekler Gamze patladı hemde ana konuda çocuk olacak mı hayır dediler çocuk olacak sadece Melda bildi Ahmet’in falı daha detaylı ve hissiyatlı açıkcası sadece tarot üzerinden yorumlanan falların hepsi patladı naçizane fikrim bildiğiniz güvenilir para derdinde olmayan birine baktırın ben melda Ahmet e ve son dönemde Symbol Beşiktaş’ta Efe ve Neriman a gidiyorum olağanüstü değil ama en azından pembe tablo yaratıp kandırmıyorlar
Hande bilemiyorBen 2 kez gittim ilk falinda soylediklerini yasamadim hadi dedigim Bir kez daha deniyim ama negatif genel olarak.Ahmet. beye baktirdim anda superdi fali daha dengeli geldi bana olumlu olumsuz konusuyor.
Kim bilio ki?? Kimsenin birsey bildiği yok. 10 şey diolar arasından küçük birsey tutarsa yine iyi. Hande bana eski dönemlerde baya .bilmisti ama şimdi . Nasıl bilememHande bilemiyor
Kim bilio ki?? Kimsenin birsey bildiği yok. 10 şey diolar arasından küçük birsey tutarsa yine iyi. Hande bana eski dönemlerde baya .bilmisti ama şimdi . Nasıl bilemem
bence en iyi pembeci Hande dirFulya’yı övenlere lafım yok ama bana da aşırı pembeci geldi baktığı 2 falda da. Mevcut durumu ona söylediğimde dediklerimi sorgulayıp enerjimi değiştirme, bunu da böyle bir fal olarak kabul et dediyani asla gitmeyin demiyorum ama çok da bir şey beklemeyin çünkü evlenmek üzere olan adamları bile döndürüyor işte malesef.
Bana hande ilişki konusunda pembeci olmadı. Hatta bununla olmaz çok demisligi vardır. Arkadaşıma da bırak bu çocuğu dedi iyiki de demis çocuğun çok kötü şeyleri çıktı ortaya. Demek herkese farklı dio.bence en iyi pembeci Hande dir
Hande'nin bildiği şeyler var, yok değil ama o kadar çok insan biliyorum ki olacak deyip de olmadığı....bildiğim en kötü örnek: olumlu konuştuğu onun müdavimi bir arkadaşım erkek arkadaşıyla nişanlandı, 1 abunu herkese duyurdular, sosyal medyadan, 1 ay sonra erkek arkadaşı tarafından terk edildi, kız g.t gibi ortada kaldı, kız herkese rezil olduğu ile kaldı, iyi anlattığı adam da kızlarla gününü gün ediyor...şimdi iyi bir falcı 1 ay içinde olacak olanları görür ve söylerdi diye düşünüyorumBana hande ilişki konusunda pembeci olmadı. Hatta bununla olmaz çok demisligi vardır. Arkadaşıma da bırak bu çocuğu dedi iyiki de demis çocuğun çok kötü şeyleri çıktı ortaya. Demek herkese farklı dio.
O konuda haklisin 1 ay tahmin edilebilir. Ne diyim zaten bende eskiden bildikleri var dedim şu an ne durumda bilemem ben mu daimi de degilim. Bana neslihan mi hande mi desen neslihan derim. Çünkü olumsuzlari der bu seni istemio der. İşte eskiden hande de bana demisti ama herkes son zamanlar da pembeci dio. Gitmiorum bu ara bir yorum da getiremiycem.Hande'nin bildiği şeyler var, yok değil ama o kadar çok insan biliyorum ki olacak deyip de olmadığı....bildiğim en kötü örnek: olumlu konuştuğu onun müdavimi bir arkadaşım erkek arkadaşıyla nişanlandı, 1 abunu herkese duyurdular, sosyal medyadan, 1 ay sonra erkek arkadaşı tarafından terk edildi, kız g.t gibi ortada kaldı, kız herkese rezil olduğu ile kaldı, iyi anlattığı adam da kızlarla gününü gün ediyor...şimdi iyi bir falcı 1 ay içinde olacak olanları görür ve söylerdi diye düşünüyorum
Merhaba, didem ve yiğite gitmek istiyorum. Yer ve telefon bilgilerini paylaşabilir misiniz?Merhaba ben gibi falkolik kızlar :) fal defterini bugün itibariyle kapatıyorum. ( dilerim tekrar çıkmaz bir sorun ) uzun yıllar fikir alışverişi yaptık buluştuk gittik eski üyelerin çoğu yok zaten. Fal cafelerle başlarken falcı evleri sonra telefonlarda maillerde yıllardır baktirdik çoğu çöp cogu umut oldu zaman zaman. Yüzlerce falcı ama içlerinde bir elin parmak sayısı kadar bile bilen olmadı. Benim konum yıllardır aynıydı aynı kişi evlen ayrıl tekrar bir araya gelmeye çalışmalar derken yıllar önce yigitin ve didemin dışında gidişatı bilen bile olmadı. Yurtdisinda okuma planları yaptıranlar bile oldu ki okul hayatı biteli yıllar olmuşken:) umutlara kapılmayın umut güzel şey ama falcılar tarafından çok bekletildik üzüldük. Ben tekrar evime dönüyorum fal olayını oyuzden kapatıyorum konum bitti çünkü en son aynı ay içinde 2 defa dideme baktirdim evime donecegimi tum durumlari anlattı ama bu işin sadece 5 ay süreceğini söyledi ilk defa çıkmasını istemedigim falla karşı karsiyayim ama mutluyum. :) elektikmi enerjimi bilemem ama bu kadin anlik durumlarda super tutturuyor. bulabilirseniz yigit teli kapali suan ve didem icin referansta olurum garantide veririm haberiniz olsun ama bu ikisi sadece aşk konusunda iyiler başka şey için tutmuyor baktıkları fallar yiğit telde bakar didem su falı. Sormak istedikleriniz olursa cevap veririm. Bu son mübarek günlerde Rabbim hepinizin dertlerini güzelliğe çevirsin herkeside sevdiğine kavuştursun inşallah. Hayirli mutlu bayramlar. :)
Merhabalar, benden özelden yazdım size yardımcı olabilir misiniz?Çok mesaj gelmiş fiyatını ben 50 tl ye katina baktırdım başka bakım yapıyomu bilmiyorum
MERHABA, ÖZELDEN DE YAZDIM AMA NUMARASINI BENİMLE DE PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ LÜTFEN? :)cikarsa haber verir misin
Merhaba Hande ve Nikonun iletişim bilgilerini paylaşır mısınız? Bende gitmek istiyorum :)Ben her zaman diorum. Kime gore neye göre. Serkan kimine cikio kimi berbat dio. Hande ye iyi diyen var çok kötü diyen var ki kesonline katılıyorum hande gubundeyse ve seninle elektrigi iyiyse birseyler tutturabilio ki hala sırası full dolu bilmem kaç gün sonraya randevu veriolar. Nikoya mükemmel dediler ben ordayken çıkan şoklar içinde çıkıyor. Ben baktırdım evet bildikleri var ama benim yönlendirmem de çok var. Can benim için çok kotuydu ama orada deli gibi onu bekleyenler var. Gamze ye de orada çok kötü diyenler oldu. Bana ve arkadaşıma iyi bakti. Ahmet ten daha iyi benim için... Ufuk için orada kimse iyi değil dedi bana çok çok ilginç şeyler dedi şaşırttı. Yani bole bir sürü kıyaslamak girelebilir. Herkese hem geçmişi hem geleceği özellikle geleceği bilebilecek birileri olabildigini düşünmüyorum. Hatta kesinlikle yok.
Hande Beşiktaş mi cafe neslihan bakirkoy sutlu kahveKızlar, benim gibi bir sürü arkadaşım Hande, Yiğit ve Neslihanın numarasını ve adresini arıyor. Birkaç arkadaşa yazdım ama sanırım henüz görmediler.
Lütfen birisi bilgi verebilir mi? Merakta bırakmayın bizi :)
merhaba didem den memnun kalmıssınız. telefonda bakıyor mu ?Merhaba ben gibi falkolik kızlar :) fal defterini bugün itibariyle kapatıyorum. ( dilerim tekrar çıkmaz bir sorun ) uzun yıllar fikir alışverişi yaptık buluştuk gittik eski üyelerin çoğu yok zaten. Fal cafelerle başlarken falcı evleri sonra telefonlarda maillerde yıllardır baktirdik çoğu çöp cogu umut oldu zaman zaman. Yüzlerce falcı ama içlerinde bir elin parmak sayısı kadar bile bilen olmadı. Benim konum yıllardır aynıydı aynı kişi evlen ayrıl tekrar bir araya gelmeye çalışmalar derken yıllar önce yigitin ve didemin dışında gidişatı bilen bile olmadı. Yurtdisinda okuma planları yaptıranlar bile oldu ki okul hayatı biteli yıllar olmuşken:) umutlara kapılmayın umut güzel şey ama falcılar tarafından çok bekletildik üzüldük. Ben tekrar evime dönüyorum fal olayını oyuzden kapatıyorum konum bitti çünkü en son aynı ay içinde 2 defa dideme baktirdim evime donecegimi tum durumlari anlattı ama bu işin sadece 5 ay süreceğini söyledi ilk defa çıkmasını istemedigim falla karşı karsiyayim ama mutluyum. :) elektikmi enerjimi bilemem ama bu kadin anlik durumlarda super tutturuyor. bulabilirseniz yigit teli kapali suan ve didem icin referansta olurum garantide veririm haberiniz olsun ama bu ikisi sadece aşk konusunda iyiler başka şey için tutmuyor baktıkları fallar yiğit telde bakar didem su falı. Sormak istedikleriniz olursa cevap veririm. Bu son mübarek günlerde Rabbim hepinizin dertlerini güzelliğe çevirsin herkeside sevdiğine kavuştursun inşallah. Hayirli mutlu bayramlar. :)
Merhaba evet telefonda bakıyor su bakıyor canımmerhaba didem den memnun kalmıssınız. telefonda bakıyor mu ?
fiyatı nedir? rica etsem ozelden fiyat ve tel bilgisi verir misiniz?Merhaba evet telefonda bakıyor su bakıyor canım
Merhaba
Taksim 7 dakika demet diye biri varmış , nerde bakıyor tam olarak bileniniz var mı acaba ?? Beğenilmiş baya önceleri ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?