İstanbul'da Fal - Falcılar

yani memnun kaldin fakat soyledigi hicbi sey cikmadi yanlis mi anliyorum bi de bu su fali bakan didem mi?

valla dedikleri cikmiyorsa memnun falan kalmam abi.bu ne sacmalik.hicbi dedigi olmadi ama tatli tatli konustu.ben sana tatli tatli konusurum hayatim üzerine para da almam:)ben de kendisine baktirdim ve bekleyis icerisindeydim zaten cok zor bir olasilikti.soylediign icin tesekkurler demek ki beklememem gerekiyor.

yani memnun kaldin fakat soyledigi hicbi sey cikmadi yanlis mi anliyorum bi de bu su fali bakan didem mi?
Ahahahha aynen sacmalık benimki zaten farkındayım demekki o zaman bi konuşana akıl verene ne kadar muhtaçmışım çok ilgilendi yani fal sonrası bile ara ara konuştuk anlık bişeylerden bahsetti. Ona tutuldum sanırım

Ne demek. Umut cok kötü bişey insanı zirveye cıkarıp sonra çakılmak gibi o yüzden deneyimimi yazma gereği duydum. Evet su falı bakan didem durugörü falan da dedi bilmiyorum pek anladığım işler değil.

Uff arkadaslar ingilterede bi kadin var medyum diye geciyo adi. Arkadasim onerdi dediki 2 sene once gittim ve dediklerinin cogu cikti. Haftasonu 3.5 saat yol gittim kadina baktiriim diye. Allahim hic sokaga para atmisim gibi hissetmemistim nasil uzuldum yaa. Bide kadinin sayfasina bakmistim 1700 kusur takipcisi var tamam dedim cok iyi bu. Hala kendime gelemedim bu kadar kotu medyummu olur ya? Hani diyolar ya bazi insanlar akil okur diye artik baktim kadin bilemiyo basladim aklimdan gecirmeye gidis sebebimi ki bari onu soylesin modundayim ama yok kadin ondan bile bahsetmedi. Anca diyoki bana M harfli biri var, Kim? Bilmem diyorum himm yardimi olucak sana. S harfli biri var Kim? Bilemedimki diyorum hiim 2 sene uzak dur diyo oyle oyle 15 harf bi kac burc saydi ya . Ben de nedense dilim tutulmus gibi diyemedimki ya abla sen medyumsun isim vermen lazim tak diye yuzume sayman lazim

Benim okuyup duyduğum kadarı ile bu özel yetenekler güz yüzüne çıktıkça azalıyormuş....öyle instagramda, şurda burda reklamı olanlar çok zorlama geliyor bana...bilmem yanılıyormuyum...asıl iyiler sosyal medyada değil bence, kendilerini saklıyorlar

Ya evet ben de oyle dusunenlerdenim ama bazi medyumlarin yetenegi gercekten baki. Kaldiki hicmi tutmaz bisey kadin hep bana sordu o oylemi by boylemi diye

Ben de whatsaptan yazdım ama çok geç cevap veriyor. En son bir mekan belirleyelim dedim gördü ama cevap yazmadı sinir oldum ben baktırmak istemiyorum artık bu ne ciddiyetsizlik. İyi.ki de baktırmamışım dedim şimdi bunları okuyunca

Güncelleme olarak bende gireyim fundaya baktırdım ve çok yüzeysel geldi falı bir yerden yakalayamadı beni cok baksamda bitse havasındaydı yada bende malesef enerjisi öyle denk geldi . Yeni arayışlar içindeyim

Güncelleme olarak bende gireyim fundaya baktırdım ve çok yüzeysel geldi falı bir yerden yakalayamadı beni cok baksamda bitse havasındaydı yada bende malesef enerjisi öyle denk geldi . Yeni arayışlar içindeyim
O baksam da bitse havası üzerine yapışmış Fulyanın zaten....artık kolay kolay değişeceğini sanmıyorum....enerjin %1000 tutsa da nafile artık...

hicbir dedigi cikmadi mi peki?
Özele yazdım
Ya cok yoğun oluyormuş o yüzden bazen dönmeyi unuttukları falan oluyor sanırım. Yada geç olsada dönüyor. Fal sonrası cok defa yazıştık cünkü.

Kim övüyorsa yalan söylüyordur 1 tane söylediği şeyler çıkmadı anda iyi yani sadece anda iyi
ben gittim ya geçmişimi güzel yorumladı. gelecek ile ilgili kesin yorumlar yaptı. gelecek ile ilgili söylediğim şeyler kesin çıkacak dedi. Bi de hindistan da tapınakta falan kalmış. çok tatmin etmedi sanki bi de 70 TL biraz pahalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…