- 24 Şubat 2018
- 149
- 43
- 48
- 33
peline asla gitmeyin bence.aylarca boş boş umut icinde yasamak istiyorsaniz gidin tabii
Cnm o asmine gecmis2 sene önce taksim melekler kahvesinde koray vardı. şimdi oradan ayrılmıs. 2 sene önce söylediği hersey harfi harfine çıkmıştı. acaba korayı tanıyan ve şu an nerede olduğunu bilen var mı
yani memnun kaldin fakat soyledigi hicbi sey cikmadi yanlis mi anliyorumMerhabalar, benim tek fal deneyimim didem hanım. Ben falı genel olarak sevdim. Şöyleki gelecekle ilgili dedikleri, tarihler vs. pek tutmadı. Ama o falı baktırdıgım zaman cok kotuydum duyduklarım bana terapi gibi gelmişti belki de süreci aşmama yardımcı oldu o yüzden yine de teşekkür ederim. Buraya yazmamın sebebi de herkes bi umut içinde. Olumlu yazan da var olumsuz da. Bana söylenenler tarihinde olmadı. Daha doğrusu en önemli şey yani falın bütünü gibi diyebilirim işte o olmadı. Ve iyikide olmamış diyorum suan o ayrı :)) Ama cok keyifli bi telefon oldu diyebilirim. Ayrıca gelecekle ilgili bekledigim bişey daha var oda henüz olmadı. Yani arkadaşlar sanırım fal işi şans birazda. Ayrıca bi enerji muhabbeti var şunu istersen yaparım diyor onu da tam olarak anlayamadım ve böyle bişey tercihim olmaz. Zaten kendisi de bunun pek yanlısı degil ama o kapıyı da açıyor size. Bilemiyorum
Ahahahha aynen sacmalık benimki zaten farkındayım demekki o zaman bi konuşana akıl verene ne kadar muhtaçmışımyani memnun kaldin fakat soyledigi hicbi sey cikmadi yanlis mi anliyorumbi de bu su fali bakan didem mi?
Ne demek. Umut cok kötü bişey insanı zirveye cıkarıp sonra çakılmak gibi o yüzden deneyimimi yazma gereği duydum. Evet su falı bakan didem durugörü falan da dedi bilmiyorum pek anladığım işler değil.valla dedikleri cikmiyorsa memnun falan kalmam abi.bu ne sacmalik.hicbi dedigi olmadi ama tatli tatli konustu.ben sana tatli tatli konusurum hayatim üzerine para da almam:)ben de kendisine baktirdim ve bekleyis icerisindeydim zaten cok zor bir olasilikti.soylediign icin tesekkurler demek ki beklememem gerekiyor.
hicbir dedigi cikmadi mi peki?Ahahahha aynen sacmalık benimki zaten farkındayım demekki o zaman bi konuşana akıl verene ne kadar muhtaçmışımçok ilgilendi yani fal sonrası bile ara ara konuştuk anlık bişeylerden bahsetti. Ona tutuldum sanırım
Şakın 4 kez gittim çocuk olmayacak düşürecek dedi nurtopu gibi kız oldu zamanları ve kendisi çelişkili andaDios Cafe Destan'a giden var mı? baya övüyorlar onu da iyi tarot bakıyormuş.
Kim övüyorsa yalan söylüyordur 1 tane söylediği şeyler çıkmadı anda iyi yani sadece anda iyiDios Cafe Destan'a giden var mı? baya övüyorlar onu da iyi tarot bakıyormuş.
Benim okuyup duyduğum kadarı ile bu özel yetenekler güz yüzüne çıktıkça azalıyormuş....öyle instagramda, şurda burda reklamı olanlar çok zorlama geliyor bana...bilmem yanılıyormuyum...asıl iyiler sosyal medyada değil bence, kendilerini saklıyorlarUff arkadaslar ingilterede bi kadin var medyum diye geciyo adi. Arkadasim onerdi dediki 2 sene once gittim ve dediklerinin cogu cikti. Haftasonu 3.5 saat yol gittim kadina baktiriim diye. Allahim hic sokaga para atmisim gibi hissetmemistim nasil uzuldum yaa. Bide kadinin sayfasina bakmistim 1700 kusur takipcisi var tamam dedim cok iyi bu. Hala kendime gelemedim bu kadar kotu medyummu olur ya? Hani diyolar ya bazi insanlar akil okur diye artik baktim kadin bilemiyo basladim aklimdan gecirmeye gidis sebebimi ki bari onu soylesin modundayim ama yok kadin ondan bile bahsetmedi. Anca diyoki bana M harfli biri var, Kim? Bilmem diyorum himm yardimi olucak sana. S harfli biri var Kim? Bilemedimki diyorum hiim 2 sene uzak dur diyo oyle oyle 15 harf bi kac burc saydi ya. Ben de nedense dilim tutulmus gibi diyemedimki ya abla sen medyumsun isim vermen lazim tak diye yuzume sayman lazim
Ya evet ben de oyle dusunenlerdenim ama bazi medyumlarin yetenegi gercekten baki. Kaldiki hicmi tutmaz bisey kadin hep bana sordu o oylemi by boylemi diyeBenim okuyup duyduğum kadarı ile bu özel yetenekler güz yüzüne çıktıkça azalıyormuş....öyle instagramda, şurda burda reklamı olanlar çok zorlama geliyor bana...bilmem yanılıyormuyum...asıl iyiler sosyal medyada değil bence, kendilerini saklıyorlar
Ben de whatsaptan yazdım ama çok geç cevap veriyor. En son bir mekan belirleyelim dedim gördü ama cevap yazmadı sinir oldum ben baktırmak istemiyorum artık bu ne ciddiyetsizlik. İyi.ki de baktırmamışım dedim şimdi bunları okuyuncavalla dedikleri cikmiyorsa memnun falan kalmam abi.bu ne sacmalik.hicbi dedigi olmadi ama tatli tatli konustu.ben sana tatli tatli konusurum hayatim üzerine para da almam:)ben de kendisine baktirdim ve bekleyis icerisindeydim zaten cok zor bir olasilikti.soylediign icin tesekkurler demek ki beklememem gerekiyor.
O baksam da bitse havası üzerine yapışmış Fulyanın zaten....artık kolay kolay değişeceğini sanmıyorum....enerjin %1000 tutsa da nafile artık...Güncelleme olarak bende gireyim fundaya baktırdım ve çok yüzeysel geldi falı bir yerden yakalayamadı beni cok baksamda bitse havasındaydı yada bende malesef enerjisi öyle denk geldi . Yeni arayışlar içindeyim
Özele yazdımhicbir dedigi cikmadi mi peki?
Ya cok yoğun oluyormuş o yüzden bazen dönmeyi unuttukları falan oluyor sanırım. Yada geç olsada dönüyor. Fal sonrası cok defa yazıştık cünkü.Ben de whatsaptan yazdım ama çok geç cevap veriyor. En son bir mekan belirleyelim dedim gördü ama cevap yazmadı sinir oldum ben baktırmak istemiyorum artık bu ne ciddiyetsizlik. İyi.ki de baktırmamışım dedim şimdi bunları okuyunca
ben gittim ya geçmişimi güzel yorumladı. gelecek ile ilgili kesin yorumlar yaptı. gelecek ile ilgili söylediğim şeyler kesin çıkacak dedi. Bi de hindistan da tapınakta falan kalmış. çok tatmin etmedi sanki bi de 70 TL biraz pahalıydı.Kim övüyorsa yalan söylüyordur 1 tane söylediği şeyler çıkmadı anda iyi yani sadece anda iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?